Just nu | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Just nu

Något jag vill lyxa till det med: Jag skulle vilja boka in en pedikyr. Bästa känslan som finns är att ha fräscha och fina fötter men ändå prioriterar jag dom så lågt. Det känns dyrt och onödigt. Har bestämt att jag ska unna mig det inför förlossningen. Som en present från mig till mig att jag har orkat med en hel graviditet till. Så i vecka 38/39 så ska jag minsann iväg på behandling, haha =) Har lovat mig själv det nu.

Ett recept att prova: Hos mormor tog jag en bild på detta recept efter att vi hade ätit det hos henne till lunch ihop med ris. Så sjukt gott och galet enkelt. När kryddorna får tala för sig själva och det inte behövs allt för mycket ingredienser. Älskar sådan mat. Och älskar att det var lite indiska smaker. Inte så bra för min halsbränna kanske men gott är det.

23897960_10214650220550521_1409437232_n

Här är receptet jag ska prova!

Tankar om lillasyster: Jag blir alltid slagen av tanken på att lillasyster kanske är en pojke, haha.. Vi har ju trots allt bara gjort ett ultraljud där man såg någorlunda tydligt. Med Jason i magen gjorde vi både KUB, RUL och ultraljud i 3D efter vecka 30. Då var man så sjukt mycket mer säker på bebisens kön, haha. Nu kvittar det verkligen om det blir en kille eller en tjej. Jag blir lika glad oavsett.. Men lite paff och chockad kommer jag nog att bli. Är så inställd på en flicka nu känner jag.

Antal arbetsdagar som är kvar för F: Har jag inte räknat helt fel så är det bara fem arbetsdagar kvar för F innan han kommer hem för att stanna. Vi är SÅ glada över det. Nedräkningen sker verkligen på riktigt här hemma nu.

En tanke om julen: Jag är sjukt otaggad på julen i år. Vill och orkar inte göra något inför den och känner att graviditeten och den sista tiden inför förlossningen är en kamp i sig. Jag kommer inte att ordna speciellt mycket julklappar och det kommer att bli enkelt för vår del med typ hämtpizza (eller någon god mat hemma) och hälsa på lite familj/släkt runt om i stan. Nästa år är ju Jason lite större och då ska vi slå på stort i huset, ha riktig gran, pynta den ihop, spela massor med julmusik, elda i braskaminen, tända massor med ljus, göra tomtegröt.. Allt det där som hör julen till. Jag ser fram emot att skapa egna traditioner i huset med Jason och lillasyster. Men i år.. Nej, i år orkar jag inte. Jag ska bara vila och fokusera på mina sista veckor som preggo. Ladda energi inför förlossningen.

23805544_10214650221590547_656714214_n

Vår lilla kille är dock väldigt fascinerad av granar redan i år! Nästa år ska han få pynta sin egna gran =) Ser fram emot det. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Jag hade bokat in fotvård inför min förlossning. Var på det 2 dagar innan bf och 1 dag innan bf är dottern född. Jag intalar mig att det hjälpte till att sätta fart på grejer och det tackade jag inte nej till 😄

Annons
stats