Myslunch med min fina vän och tack för ert stöd | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Myslunch med min fina vän och tack för ert stöd

Vill starta detta inlägg med att tacka för allt ert stöd i förra inlägget. Ska gå igenom alla kommentarer sedan som kommit in och svara er. Det är så svårt hela grejen för vi känner att vi sviker hundarna OM vi omplacerar dom och vi känner också att vi sviker dom (eller ja, sviker Dexter) om dom måste bo kvar hos oss. Jag svarar er alla personligen lite senare idag men ville ändå tacka och berätta för er hur mycket stödet ni ger betyder för mig. Det är det tyngsta och jobbigaste beslutet vi har tagit i våra liv och det är ju som ni förstår inte ett helt spikat beslut utan vi vill se över möjligheterna lite iallafall. Se om det finns något som kan kännas 100% rätt. Och om inte så inte.

Idag är F ledig och det är skönt. Vi ska förbi och dubbelkolla allt kakel och klinker en extra gång nu. Så att allt blir rätt och så att dom kan slutföra beställningen. Annars blir det lugnt hela dagen. Jag är yr och mår illa på grund av mitt blodtryck. Imorgon hoppar Fs mamma och syster in och tar Jason hela dagen. Är så evigt tacksam för hjälpen dom erbjuder oss just nu. Jag behöver verkligen den nu då jag mår som jag gör.

24133599_10214697540893500_1606136661_n

Annars då? I måndags tog jag mig ut i halkan någon timme och promenerade in till stan. Mötte upp min fina vän Julia och tog en lunch. Hennes dotter kommer att vara ganska precis fyra månader när vår lilla tjej kommer till världen och som jag har skrivit förut så kommer vi också att bo grannar. Så himla roligt! Fick också veta att en av hennes vänner som också har en dotter i samma ålder kommer att bo granne med oss. Känns så kul. Efteråt åkte jag och Jason hem till min mormor och spenderade eftermiddagen där. Jag hade sammandragningar hela dagen och var helt slut när F hämtade upp oss efter jobbet. Bläää vad jag klagar på allt och min blogg har förvandlats till ett forum för klagomål. Men ja, det är så tungt allting nu, i kroppen framförallt. Känner mig trött och stressad och otillräcklig som mamma. Vill bara vila, vila och.. vila. Allt i kroppen säger ifrån. Men snart så. Vi kämpar ett tag till. Och det här med hundarna känns också så otroligt tungt just nu. Får tårar bara jag tänker på att dom kanske skulle bo någon annanstans än här med oss, sin familj. Jag älskar dom så mycket.

Önskar er en fin dag, kommer upp lite tidsinställda inlägg nu under dagen. KRAM <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats