Ser jag en framtid inom sociala medier och hur mycket tjänar man? | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Ser jag en framtid inom sociala medier och hur mycket tjänar man?

Fick denna fråga.. Hmm.. Alltså ja, självklart ser jag en framtid. Men samtidigt är jag otroligt ödmjuk gällande mitt arbete idag. Det är inget jag förväntar mig att jag ska kunna leva och försörja mig på för allt framtid eller ens länge till. Sedan tror jag inte att jag vill det heller. Jag vill ha ett “vanligt” jobb i framtiden men just nu älskar jag det jag gör och kommer fortsätta så länge ni tillåter =) Det är ju trots allt tack vare er som jag kan få hålla på med det jag gör och jag älskar att inspirera och att bli inspirerad tillbaka av er. Jag tycker att jag har lyckats forma denna blogg till VÅR blogg och vi känns (som jag skrivit många gånger förr) som ett stort tjejgäng här inne som stöttar, peppar och fyller varandra med kärlek och glädje. Att kunna ge tips och råd till varandra och dela erfarenheter utan att döma eller klanka ner på är fint tycker jag. Och ja, det är lite så bloggen har blivit – precis vad jag önskade när jag startade den. Jag har saknat ett forum på nätet som inte är fyllt av hat och dömande ord. Här inne får vi prata fritt så länge vi respekterar varandra. Jag tycker att kvinnor ska lyfta varandra och stötta varandra och ni gör ju faktiskt det varje dag. Ni är bäst och utan er hade inte den här bloggen varit det den är idag.

Men tillbaka till frågan! Ja, jag ser en framtid för mig inom sociala medier men inte allt för länge till. Ett par år till hoppas jag på iallafall och det hade varit roligt. Men om inte, så inte. Det är inget jag förväntar mig som sagt. Och ju äldre barnen blir desto svårare kommer det bli att blogga tror jag. Jag vill inte dela allt för mycket om dom och det är mycket jag håller privat och aldrig skulle skriva ut när det kommer till mina små.. Och ju äldre dom blir ju mer så känner jag också att det blir. Kanske att jag fortsätter blogga länge men blir mindre personlig och har det mer och mer på sidan av något annat? Ja, jag vet inte hur framtiden ser ut.. Det är kul att skriva av sig och prata med er. Och att kunna arbeta såhär fritt som jag gör ger mig också möjligheten till att vara hemma med barnen på ett vis som jag kanske inte hade kunnat annars. Tiden med dom betyder allt nu när dom är så små. Och speciellt nu när Jolie har sitt hjärtfel också. Varje sekund är så otroligt värdefull.

Och hur mycket man tjänar när man driver en större blogg? Man tjänar bra. Exakta siffror vill jag helst inte gå in på men jag får ut så att det räcker och blir över. Jag tror att dom flesta som “lyckats” inom sociala medier har en väldigt bra inkomst då det ligger mycket pengar i reklam och annonser. Mitt bästa tips om man har en mindre blogg men vill tjäna lite pengar är att använda adlinks/annonslänkar. Det kan ALLA använda och det är en väldigt bra grej då man kan tipsa om saker man gillar/har köpt samtidigt som man får någon krona för det. Jag använder det fortfarande flitigt och har gjort sedan jag startade min blogg.

Jag är fortfarande sjukt ny inom sociala medier och min blogg blev stor sommaren 2015 när jag var gravid med Jason. Och sedan har det bara växt allt mer och det är ju som sagt tack vare ER. Jag lär mig fortfarande mycket varje dag och det är kul att läsa på och få veta mer om allt detta som jag faktiskt själv håller på med. Det har hänt mycket och många nya regler har kommit kring hur man ska arbeta med reklam och liknande.

Men ja.. Tack för att ni tror på mig och lämnar vänliga kommentarer eller tips och råd efter er här inne ibland. Ni är så otroligt uppskattade och jag tror jag säger till F fem gånger om dagen vilka fantastiska läsare jag har här inne. För det har jag verkligen. Tack för att ni finns. Jag uppskattar varenda en av er och det är så roligt att kunna ha dialog med er dagligen i kommentarsfältet. Det är roligt att öppna datorn och se vad ni har skrivit under dagen. Många av er känner jag dessutom igen då ni kommenterar så pass ofta och då har vi ju verkligen byggt upp en form av relation till varandra genom åren.

Några av er har frågat hur jag orkar svara på allt och som ni vet så svarar jag ju alltid oavsett om jag har fått 10 eller 200 kommentarer på ett inlägg. Har ni tagit er tiden att kommentera så tar jag mig ALLTID tiden att svara. Kram till just DIG och tack för att du läser min blogg och följer vårt liv <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Din blogg är faktiskt den enda som jag läser och som jag fastnat för och vill fortsätta läsa. Jag har själv inga barn och lever väl därmed ett rätt annorlunda liv jämfört med dig men trots det så älskar jag att kika in här varje dag för att läsa dina inlägg! Du framstår dessutom som en otroligt snäll och varm människa som jag känner stor respekt för trots att vi inte känner varandra =) fortsätt köra ert race!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men tusen tack fina Elin <3 du anar inte hur glad jag blir!! Verkligen enormt tack och all kärlek till dig. Du gjorde min kväll <3

 2. Carola Sjödin

  Jag förstår så väl Gabriella att man inte vill svara direkt vad man drar in på sin blogg. Men så länge banken kan ge en lån till ex husköp så är de tillräckligt. Kram Carola

 3. Dess

  Det är så underbart och unikt med din blogg! Det är verkligen två vägs kommunikation. Jag har läst mycket bloggar på sista åren, men det är bara hit jag stannar! Är så imponerad av din glöd och ditt sätt att svara oss alla på. ❤ Jag hoppas du fortsätter blogga så länge du känner glöden! Tack för en otroligt fin blogg och ha en trevlig påsk! Kram

 4. Magdalena

  Förlåt men jag tycker det är så sjukt barnsligt att ALLA inom sociala medier/youtube/whatever vägrar ens ge en ungefärlig siffra. Nej man behöver inte skriva ut sin exakta inkomst men man kan faktiskt säga i runda slängar. Är det 5000 eller 50.000 liksom? Förstår verkligen inte det. Har aldrig stött på någon annan kategori människor som är så fruktansvärt hemliga när det gäller sin inkomst. Och jag vet inte hur många videos/blogginlägg jag läst där bloggaren ”svarar” på frågan angående sin inkomst utan att faktiskt svara på frågan. Ni är som politiker som bara pratar runt frågan.

 5. Mia Johnsson

  Hej fina Gabriella. Jag har följt dig sen 2015. Jag älskar dina sociala medier, du är grymt inspirerande! Jag skulle också vilja arbeta mer med mina sociala medier, jag försöker marknadsföra mig men det står stilla. Har du några tips? Vill du göra en shout out? Hade betydd världen för mig hihi 🙈😍 på Instagram heter jag miaemmatherese

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej <3 men åh tack!! Vad snäll du är 🙂 googla "gabriella joss att få en stor instagram" så har jag skrivit lite inlägg om det 🙂 hade gärna gjort det med alla som frågade men kan tyvärr inte göra det med alla. Hoppas du förstår 🙂 KRAM<3

 6. Sofia

  Du verkar vara en så genuint fin människa och en underbar mamma ☺️ Så kul att få följa ert liv!

 7. Amanda

  Jag tycker att du/ni verkar vara helt fantastiska människor! Tycker din blogg är så härlig och jag läser den med glädje❤️ Glad påsk och kram från mig!

 8. Amanda

  Hej! Jag har precis börjar blogga och undrar om du har lite tips? Jag är snart 14 år vilket tyvärr innebär att folk i min ålder skulle reta mig om de fick veta något. Jag vet inte hur jag ska göra för att få min blogg att växa då jag är så rädd för att bli retad och utstött. Har du några bra idéer på hur jag kan göra reklam för min blogg och få den att växa då jag verkligen skulle vilja kunna nå ut till fler människor. Frågar just dig i det här då du är en väldigt stor förebild inom bloggvärlden för min del. Detta kanske inte hade så mycket med inlägget att göra men skulle verkligen behöva lite tips och råd. Tacksam för svar och älskar verkligen din blogg! Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh vad roligt!! 🙂 men gud, så ska du inte känna… Förstår. Jag tycker att du ska följa din magkänsla och ditt hjärta och göra det DU vill och känner. Skit i alla andra! Googla “gabriella joss att få en stor blogg” så har jag skrivit massor med inlägg med tips och råd 🙂 Stor kram och lycka till! Tack för fina ord <3

 9. Daniella Hansen

  Vill bara säga att jag läser din blogg varje dag och har gjort det sedan strax efter det att du födde Jason. Blir så otroligt inspirerad av dig & älskar det du gör<3 tack!

 10. Daniella

  Vill bara säga att jag läser din blogg varje dag och har gjort det sedan strax efter det att du födde Jason. Blir så otroligt inspirerad av dig & älskar det du gör<3 tack!

 11. Nellie Jönsson, 20 år

  Jag älskar dig, din familj och din blogg! Det känns som att du är min storasyster, typ. Det känns tryggt att läsa din blogg och följa er. Ni är så mysiga och jag skulle gärna vilja hänga med er en dag, haha. =)

 12. Marie Dideas 🦋

  Att läsa din blogg är otroligt roligt, du skriver alltid mycket uppriktiga skrifter, du delar mycket vackra bilder. Jag älskar alltid att läsa din blogg ❤️ Självklart vill jag läsa din blogg i många år 🙂 Du inspirerar mig alltid, de bilder som visar dig kläderna du bär är inspirationen för mig. Jag tycker att du är mycket framgångsrik ❤️ Jag älskar dig och dina barn väldigt mycket. Tack så mycket för detta vackra block, kom ihåg att vi är en stor familj❤️❤️❤️ Jag önskar dig ett lyckligt liv med din familj i detta liv, älskar dig väldigt mycket Gabbi! Kram

 13. Andreas

  Älskar läsa din blogg, du skriver så bra och allting är intressant. Super fin smak gällande kläder, barnkläder, inredning osv. Du verkar vara en mkt klok och bra mamma. Du verkar resonera väldigt bra utöver det du skriver i bloggen. Tycker det är trevligt och känns så personligt när du svarar på våra kommentarer 🙂 du & F verkar vara jätte bra föräldrar till er fina barn!
  Ville bara skriva av lite ha ha ! Kram

 14. Anna

  Hej Gabriella.

  Jag måste få fråga en sak om amning.
  Jag själv har en son på tre månad som jag helammar och det har funkar superbra sen början.
  Dock märker jag att vissa dagar, kanske en-två dagar i veckan är det som att mjölken sinar.
  Efter han har ätit så känns brösten som två tomma påsar och mjölken är verkligen slut (det är den aldrig annars när han har ätit).
  Dessutom äter han mycket oftare då, efter 1 1/2- 2 timmar. I vanliga fall äter han var 3-4 timma.
  Tänker att det är för att han växer, och behöver mer mat och att då brösten behöver en, två dagar för att ”hinna ikapp” hans matintag.

  Har du upplevt detta? Tycker det är jobbigt när det kommer så ofta och man inte aldrig vet innan.
  Vissa dagar är han nöjd i 4 timmar och då är det ju super att åka och handla och sånt, medans vissa dagar vill han ha hela tiden.

  Har provat att ge honom ersättning ibland istället för att mina bröst ska hinna ikapp. Blir ju som en ond cirkel när han äter så ofta, brösten hinner inte fyllas upp tillräckligt och han blir inte fullt mätt och är därmed hungrig efter 2 timmar igen. Men han AVSKYR ersättning, haha. Han spottar och fräser så fort han får en droppe i munnen.

  Älskar att amma och det fungerar ju jättebra i stort, men har funderat på om det är fler som har samma ”problem”.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh, mitt bästa tips är att bara amma, amma, amma. Jag hade lite samma med Jason under en period men sedan blir det bättre! Känns som att mjölken behöver ställa in sig efter barnet ibland och så hänger inte brösten med typ.. Det går över! Det gjorde det för mig iallafall. Så amma massor och låt bebis snutta massor och bara vara nära. Kram kram <3

 15. Annie

  Kommer aldrig förstå det här med att inte vilja berätta vad man har i inkomst, förstår inte vad som är så känsligt med det om man dessutom tjänar bra med pengar men alla är vi olika.

 16. Katja

  Jag tror att det är just det varför jag alltid följer dig, just det personliga och att du alltid tar dig tid att besvara kommentarer. Jag uppskattar det du väljer att dela med dig av din vardag, det är så roligt att läsa varje dag! Men det viktigaste är alltid ditt mående så tumma inte på det!! Du är bäst. Lycka till med dina drömmar och planer.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh tack snälla Katja <3 blir så glad. Dina snälla ord betyder så mycket. Och tack för kärleken och peppen. Kram

 17. Fanny

  Ååh du är så himla fin! Verkligen #GOALS ❤️ Önskar att fler storbloggare var lika mån om sina läsare som du är. Jag tror det är just därför vi vill vara med i ditt “blogg-gäng”, vi blir liksom alltid belönade med att du orkar svara till varenda individ och jag bara älskar att kika in här för inspo och good feelin!

 18. Anna

  Tack för ett bra inlägg som alltid
  På min blogg får jag en fråga ofta som jag besvarar men som personen i fråga inte ger upp om det är så irriterande
  Har mina sjukdomar som hindrar mig till ett vanligt arbete för tillfället som du säger finns mycket man inte skriver i sin blogg utan håller det utanför liksom

 19. Sarah❤️

  Tack till dig! Jag förstår att du inte vill hålla på med bloggen i hela ditt liv och dela med dig av allt men vi är glada att få vara med så länge den varar❤️Kram till er och ha en bra dag!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vad du är fin! Tack för att du följer oss. Stor kram och ha en underbar dag!! <3 Tack för dom snälla orden.

Annons
stats