Nytt till mig | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Nytt till mig

Inlägget innehåller annonslänk/adlinks

Köpte hem lite nytt till mig själv som jag fick hem i veckan. Är så nöjd! Blev denna bikini här nedan till slut trots att jag inte gillade den helt till en början. Tycker den är superfin och kommer att vara fin när jag fått lite solbränna. Ni hittar trosorna här och bikinin här.  

Dessa kjolar gillar jag också massor! Dom passar ju till allt så därför köpte jag dom nu till sommaren. Så har jag något att bära under lite varmare dagar. Hade inte så mycket shorts och kjolar som jag trodde nämligen.. Märkte det när jag packade upp i min garderob för ett par veckor sedan. Den vita kjolen finns här. Den svarta kjolen finns här. 

Köpte ett par svarta bikinitrosor här! Dom sitter sååå snyggt på! Finns här.

Och så denna klänning!! SÅ SÅ fin! Älskar den. På rea just nu dessutom. Ni hittar den här. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christin

    Jättestort grattis på din födelsedag idag! Hoppas dagen blir allt du önskar och lite till. Kram ❤️

  2. Marie Dideas 🦋

    Wow !! Jag tycker att bikininen är väldigt vacker! färgen är väldigt trevlig!! Dina kjolar ser bra ut! 😍 Jag föredrar alltid att ha på sig kjolar under sommarmånaderna 🙂 Du har faktiskt valt fantastiska kläder! Du inspirerar mig alltid med dina kläder Gabbi! tack❤️ När du använder dessa vackra kläder kan du visa oss några bilder?

Annons
stats