Jasons rum | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Jasons rum

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Har fått lite frågor om jag inte kan visa mer bilder på barnens rum och det kan jag absolut. Det är inte helt färdigt än utan jag har andra små projekt att ta tag i också men det är inte så prioriterat just nu. Ska också sätta sänghimlen lite bättre och ordna en ljusslinga ovanpå så att det blir som en stjärnhimmel. Visar er framöver. Här kommer iallafall lite bilder från Jasons rum och inköpsställen.

Sänghimlen hittar ni här. Sängkappan hittar ni här. Båda är på extrapris nu dessutom så passa på =) Påskalansetet är också på extra bra pris här. Dock slut i den färgen som vi har! Sängkläderna är i halvlinne och jättesköna att sova i. Örngotten är också slut i färgen som vi har men ni hittar dom iallafall här. Hunden i fönstret är från DUDE Packaging, nätet att hänga upp saker på kommer från Lagerhaus! Lampan heter “Silvia Steel”.

Kistan kommer från ROFA Design och byrån från Ikea. Alla klistermärken på väggarna kommer från stickstay.se

Denna stora lampa finns lite överallt. Googla “Miffy lampa” så hittar ni den.

Mattan är från OYOY och tassavtrycken från Nordic Fine Design.

Den stora nallen kommer från Mollitoys. Den ska nog inte vara där sedan men har ingen annan plats för den just nu.

Vill ni se Jolies rum imorgon och inköpsställen? Tryck på hjärtat längst ner i inlägget i så fall. Kram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. O

  Hej finaste Gabriella!
  Min förlossning börjar närma sig och jag är livrädd, men samtidigt så längtar jag ju efter att få min bebis. Men ändå gnager rädslan där.. hur upplevde du dina förlossningar? Är det hanterbart? Känns det som att man ska dö? Är mest rädd för när huvudet ska ut 😭 Hör så mycket skräckhistorier och folk som spricker från höger till vänster och dom ligger med krystvärkar i flera timmar..
  Vet inte vad jag ville få fram ens men om du kanske ville berätta hur du hanterade det och tog dig igenom det? <3

 2. Susanne

  Så fint ni gjort 😀
  Undrar vart Jasons säng är köpt & hur stor den är ?

  Är det många hål i taket för att få upp sänghimmeln?

 3. Louise

  Vart är sängen ifrån? Är själv på jakt efter en till min son och vill gärna ha en vanlig och inte en växasäng. Har också tänkt köpa en sån sängkappa och fina sängkläder sen, ser så otroligt mysigt ut 😍

 4. C

  Åh måste bara ställa en fråga.. Är gravid med andra barnet i v 8. Och har redan gått upp så himla mycket i vikt. Har lagt på mej på magen men även på sidorna. Är väldigt smal i vanliga fall.. Blir så himla nervös att jag ska bli jättestor den här gången. Behöver lite pepp att tänka rätt. Har för mej att du fick en liten kula ganska tidigt andra gången också ❤ Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh förstår <3 tänk inte på det!! <3 ät och var glad. Ät så mycket du vill och behöver men försök att äta bra och ordentlig mat för dig och bebisens skull. Och unna dig godis och annat gott såklart också om du är sugen!! Tycker inte du ska tänka på det. Du bär det viktigaste som finns i din kropp och den skapar ett nytt liv. Kärlek <3

 5. Josefine

  Måste få fråga vad färgen ni har på väggen i Jasons rum heter? Den är verkligen såå fiin!!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vet inte på rak arm men det är någon variant av mossgrön! Kika i arkivet på “vårt drömhus” här på bloggen så har jag skrivit vad den heter! Jaa, den är såå fin 😀 kram <3

 6. Penny

  Fint! Tänker lite på sänghimmeln… Är den lätt att sätta upp å ner? Med tanke på att den säkert behöver tvättas då å då med allt damm å grejs som samlas🤔… väldigt mysig dock

Annons
stats