Tack för era fina ord | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Tack för era fina ord

Inlägget innehåller annonslänkar

Som vanlig lyfter ni mig när jag behöver det som mest. Tack underbara, bästa ni. Tack för att ni är just NI. Trodde inte att jag skulle orkar öppna datorn förrän om ett år typ, haha.. Men sen loggar jag in på appen jag har till bloggen på mobilen och möts av så värmande och stärkande kommentarer. Fick sådan pepp att bara hänga här inne igen. Jag älskar verkligen er alla! Ni är så fina! Det är så skönt att få skriva av sig ibland och det är fint att andra människor kan lyfta en och ge en så mycket. Har världens bästa vänner också som hört av sig med värmande ord och ibland behöver man nog det. Tror vi alla har våra motgångar som vi får leva med och handskas med. Och ibland är det bara för jobbigt och då bryter man ihop. Och som någon skrev så bär jag nog också på en hel del obearbetad sorg när det kommer till Jolie.

Nu tar jag nya tag. Och jag kommer såklart fortsätta dela även lågt här inne. För jag lär ha fler sådana här dagar till och från. Allt är fortfarande så nytt och ovisst för oss även fast vi för det mesta glömmer bort allt som har med hjärtfel att göra i vardagen (vilket på ett sätt såklart är skönt också). Ja, ja..

Hoppas att ni alla mår bra! Det gör vi. Vi har haft ganska mycket förkylning på senaste här hemma och jag tror att det börjar släppa nu. Men vi håller oss hemma i helgen och kurerar oss. Jolie bor typ i sjalen hos F för närvarande. Hon älskar verkligen att vara där och sov i säkert fyra timmar hos honom under gårdagen. Det behövde hon verkligen och hon vaknade upp så pigg och sprallig efter att ha varit lite missnöjd både på grund av tandsprickning och förkylning. Vi har också äntligen fått hjälp med vår bil och måste byta hela AC:n i princip.. Kommer att kosta oss strax över 15.000:- om vi inte får ut det på försäkringen. Mer om det får vi veta i veckan.. Fy för dessa oväntade utgifter!

Önskar er en fin dag så hörs vi senare. Kram!

Gårdagens mamma. Vi bäddade ner båda barnen i vagnen och så fick dom sova i en timme medan vi promenerade för att hämta bilen. Tror verkligen att dom behövde en sovstund. Ni hittar min topp här. Mina byxor är gamla från H&M. Mina skor hittar ni här och trenchcoaten är gammal från BIKBOK.

Pappa och dotter!

Vi köpte hem sushi till lunch då ingen orkade laga mat.

Haha, lillasyster bodde som sagt i sjalen igår. F är helt frälst i denna sjal. Pratar om den hela tiden och berättar att den är livets gåva, det mysigaste som finns, att han alltid vill gå runt såhär. “Är det såhär det känns att vara gravid!?” frågar han hela tiden. “I så fall vill jag vara gravid hela tiden”.. Alltså F.. Om han bara visste hur det faktiskt är att vara gravid 😉 Men vad vet jag.. Han kanske hade älskat det till skillnad från mig. Synd att man inte kan byta och överlåta den uppgiften till mannen, hehe.

I pappas armar hela dagen igår som sagt.. Men det var mysigt och jag fick mycket tid med Jason. Vi läste, pratade och byggde med lego och klossar.

Pussel la vi också. Nu var det ett tag sedan Jason visade intresse för det men igår hämtade han sina lådor med pussel själv.

På kvällen gjorde F god middag. Kolla hur god potatis!? Han gör verkligen bästa potatisen i ugn som finns! Mmm! Vi åt schnitzlar med sås och sallad (och potatis då).

Fick en överraskning av Maria Nila också! Hur fint!? Blev så glad. Och så fick jag en docka i trä som ser ut som jag. Så himla roligt. Fattade inte varför jag fick den först förrän F sa “det är ju du!”, haha =)

Innan läggdags var Jason ute med pappa F och grannbarnet och kollade på myror och sedan fick han fruktbitar framför en film. Älskar min lilla kille mest i världen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Så mysigt det ser ut att få bära runt på sin bebis i sjalen. =) Min pojkvän smygtittar som sagt också när jag läser din blogg och han sa direkt att han skulle minsann också bära våra framtida bebisar i en sådan, haha! =) <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Såå mysigt <3 ja, det är helt underbart!! Tror han hade älskat det 🙂 <3 kram finaste ni!

 2. Franziska

  Hej! Jag älskar också att bära i sjal. Nu när de börjar bli lite tyngre kan jag rekommendera att byta till vävd sjal som avlastar bättre. Det är super mysigt! 😍

 3. Frida

  Ååh så gosigt det ser ut när F har Jolie i sjalen 😍
  Haha tänk att kolla på myror kan vara sån underhållning för ett barn 😂

 4. emmy

  Jag älskar Jolies lilla outfit! Var kommer den ifrån så jag kan genast köpa en till min bebis haha? Och ert babyskydd är superfint, vad heter märket? Förlåt för alla jobbiga frågor haha! Kram!

 5. S

  Tips om ni inte gillar oväntade utgifter (just med bilar) är att leasa! Vi leasar en VW och är så otroligt nöjd med det, man behöver inte tänk på något + att man faktiskt får köra en helt ny bil vart tredje år med. Lite dyrare i månaden men så värt det☺️

Annons
stats