Vi blev anmälda till socialtjänsten | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Vi blev anmälda till socialtjänsten

Baksidan med sociala medier.. Det finns människor och läsare som inte tycker om en och kanske drar det så långt att dom faktiskt vill en illa och försöker skada. I måndags fick jag ett samtal från socialtjänsten. Fick en enorm klump i magen direkt mannen i telefonen presenterade sig. Förstod ingenting.. Blev skakig, svettig, hjärtat började slå snabbt.. Hade verkligen aldrig i min vildaste fantasi tänkt en tanke på att jag skulle få ett sådant telefonsamtal. Så det kom som en blixt från klar himmel och jag visste knappt hur jag skulle reagera.

Någon har gjort en orosanmälan anonymt. En anmälan där det bland annat nämndes att vi bara ger barnen vegetarisk mat (som om det vore något hemskt och dåligt!?), att barnen inte har ordentligt med kläder och verkar undernärda, att vi bråkar hela tiden och skriker, att vår dotter har ett hjärtfel som vi inte verkar ta på allvar.. Det var en hel rad med saker.. Både saker som inte stämmer och även saker som är totalt irrelevanta (typ det där med vegetarisk kost). Alltså jag visste på riktigt inte om jag skulle skratta eller gråta. Detta är verkligen baksidan med att vara offentlig. Jag fick svara på lite frågor och pratade med mannen som ringde en stund fram och tillbaka. Vi konstaterade också att det kan bli såhär när man är offentlig och att vissa går över gränsen när dom ska “jävlas” lite.

Hur orkar man? Hur orkar man slösa på samhällets resurser på det viset? Blir mörkrädd. Tänk hur många barn som faktiskt far illa varje dag, som har föräldrar som är missbrukare, som blir slagna, som inte får mat på bordet, som är oroliga när dom ska somna på kvällen, rädda, ängsliga, håller på att hamna på gatan, inte har någon trygg punkt, måste se sina föräldrar berusade konstant…. Listan kan göras lång. Socialtjänsten är fantastisk och BEHÖVS. Och jag tycker att det är bra att dom tar varje anmälan på allvar för utsatta barns skull. Att dom tar sig tiden att ringa samtalen till varje förälder som får en orosanmälan på sig, att dom träffar familjer för att se efter hur det faktiskt ligger till. Ingen ska behöva fara illa som liten. INGEN ska behöva växa upp så som faktiskt många barn tyvärr tvingas göra.. Då är det bra att en annan vuxen kan kliva in och hjälpa till. Men att anmäla en helt vanlig familj där barnen är mätta och belåtna, har hela, rena kläder, två föräldrar som älskar dom över allt annat och prioriterar dom först i alla lägen, Sedan är ju inte vi heller perfekta föräldrar, det är nog ingen.. Man är ju inte mer än människa. Men vi är dom bästa föräldrarna som våra barn kan ha – det är jag övertygad om. Och vi värderar dom högre än högst och ser efter dom gällande A L L T. Det finns inget i världen som vi är så engagerade i som vi är i våra barn, och så kommer det alltid att vara. Dom får växa upp i en kärleksfull familj och i ett tryggt hem. Våra barn har det bättre än bra och jag är stolt över det livet vi har byggt upp ihop och över allt vi kan ge till dom. Dom är rika både på kärlek och materiellt. Och det materiella spelar ju egentligen inte minsta roll men att vi inte har ordentligt med kläder på våra barn är fasiken det dummaste jag någonsin hört. Jag vågar till och med gå så långt att jag säger att jag ÖNSKAR att alla barn på denna jord hade det så pass bra som mina ungar faktiskt har det. För dom har det verkligen så otroligt bra på alla sätt och vis som man bara kan tänka sig.

Jag är 110% säker på att det är någon av er som läser min blogg eller följer mig på sociala medier som har anmält oss. Detta är bland det sjukaste jag har varit med om och jag hoppas verkligen att den som har gjort detta tar sig en fundering om huruvida det är värt att slösa på samhällets resurser på det här sättet. För det är precis vad man gör. Man behöver inte hålla med alla eller tycka om alla. Jag håller inte heller med alla gällande åsikter, föräldraskap, saker man tycker och tänker och säger.. Tycker man inte om någon offentlig person, granne, något gammalt ex eller vad det nu kan vara så kan man avsky på avstånd. Att försöka skada och förstöra för en familj där barnen har det bra är riktigt illa. Sedan ska man såklart alltid anmäla om man på riktigt misstänker att barn växer upp otryggt, dåligt och inte mår bra. Om man misstänker att föräldrarna på något vis skadar eller inte tar hand om sina barn. Då SKA man anmäla. Men jag har svårt att se att någon faktiskt tror att våra barn far illa på riktigt. Och om det nu faktiskt var så att du som anmälde trodde det så kan jag meddela dig att vi haft kontakt med socialtjänsten nu tack vare dig.

Nej.. Jag har ju läst om många andra bloggare inom familjeliv som fått en anmälan på sig men trodde aldrig att det skulle hända oss. Mådde så dåligt hela måndagen på grund av detta just för att vissa faktiskt tar sig friheten att göra såhär. Att försöka göra illa.. Vad var meningen med anmälan liksom?

Nu checkar jag ut här ett tag så hörs vi framöver. Nu är det middagsdags efter en heldag på stranden med fina vänner och deras barn. Hoppas att ni också njuter av värmen. Kram och kärlek till er <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Skrev de genom datorn? Du kan begära kopia måste finnas en mail adress o polisen kan spåra det. Ät det tex skrivet för hand eller skrivare finns fingeravtryck. Alla som gör pass o id måste trycka fingret så man kan få reda på vem det är. Tycker det är fruktansvärt att någon anmäler en familj som tar bra hand om sina barn osv. Men tyvärr så finns det elaka människor. Och det är förmodligen samma person som anmälde er sist tror jag. Stor kram ❤️❤️❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   JA precis <3 men det är helt anonymt och dom har rätt att vara det enligt honom som jag pratade med. Så omöjligt för oss att få veta vem det är.. KRAM <3

 2. Viktoria

  Följer egentligen inga bloggar för tycker det är segt, men din tycker jag om riktigt mycket. Fina bilder, mycket med inspiration om inte bara ett ämne utan flera och såklart urgulliga barn! Bara stjärnor till dig Gabriella, fortsätt med det du är bäst på!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men alltså Viktoria!! TACK!! Hur fin är inte du!? Stor kram till dig! Dina ord betyder enormt mycket <3

 3. Jessica

  Alltså, jag blir nästan tårögd när jag läser detta! Hur kan någon ens tro att ni inte gör allt för era barn? Man ser i era ögonen hur mycket ni älskar era barn och att ni skulle göra alla för dom!! Ni verkar vara världens bästa föräldrar och jag ser upp till er sååå mycket! ❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Finis <3 <3 vad snällt skrivet <3 ja, det kom som en stor chock för oss.. Så himla jobbigt är allt detta 🙁 kram <3 och tack för pepp och fina ord!!!!

 4. Linda

  Gabriella! Förstår att det gjorde dig så himla ledsen. Jag jobbar själv på socialtjänsten med att ta emot orosanmälningar avseende barn och unga, och (tyvärr) kan jag säga att det kommer in en del anmälningar som inte är gjorda med barnens bästa i tankarna utan snarare på grund av avundsjuka. Hoppas du kunnat släppa det nu, ville med denna kommentaren försöka göra dig lite lugnare med att vi som arbetar med detta vet att anmälningar inte alltid är helt i linje med verkligheten – men som du själv skriver är det bra att allt kollas en extra gång <3 Kram på dig!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Så tråkigt att det ska vara så.. Inte okej någonstans tycker jag.. KRAM <3 massor med kärlek!

 5. Pirran

  Jag är själv vegetarian och det är miljövänligt att få vegetarisk och 80% av köttindustri så far många djur illa, grisar och kyckling och kossor och m.m och i trånga utrymmen och t.o.m hundar och katter far illa även i Kina och Japan på restauranger men det finns några bra japaner och kineser som vill behålla kvar sina husdjur hemma på livstid och som inte äter där.

 6. Pirran

  Det finns elaka människor som det finns snälla och gulliga människor. Den elaka och avundsjuka personen som ville göra dig illa genom att göra en falsk anmälan har säkert stora egna problem med sig själv och som inte alls tycker om snälla/gulliga som är lyckliga och har det bra som t.o.m skulle tycka om (de elaka styvsystrarna i snövit sagan) t.e.x.

 7. Johanna woll Hansson

  Fina fina ni!!! Jag är verkligen så ledsen för det här, det är förjävligt att människor tar sig såna friheter att vilja förstöra någon annans liv.
  Jag tänker verkligen så ofta på när jag ser dina inlägg hur bra din barn ser ut att ha det och no är toppen föräldrar. Bär med dig all kärlek och pepp jag ser att folk skriver här nedan och låt det fylla ditt hjärta istället!!! Ta hand om er ni är fantastiska!❤️❤️❤️❤️❤️

 8. Sandra

  Men så sjukt! Vem gör så?! Tycker att ni verkar vara en jättefin familj och värderar era barn högt ❤ tack för en fin blogg

 9. Kajsa

  Skulle aldrig aldrig aldrig anmälan någon till socialtjänsten om jag inte visste till 100% att det var kris! Så himla tråkigt, men ni som familj vet ju att ni har det super bra. <3 Har själv inte barn än, men kan bara tänka mig känslan. =(

 10. Martina

  Det var det galnaste jag läst på länge! Vad är det för fel på människor? Snacka om att lägga energi på fel saker och använda resurser som egentligen behövs till någon annan. Helt jävla sjukt!!!
  Ni är fantastiska föräldrar och det är kul att följa er vardag med barnen. Ni verkar genuina och du kan ta upp saker som är både bra men tuffa i livet. Du är grym!!!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Man undrar ju 🙁 Så otroligt tragiskt att man slösar resurser så.. Bara för att vara dryg!! Kram och tack för så fina ord och pepp!! <3 du är också grym!

 11. Agnes

  Men herregud, VA!?? Alltså någon ens lägger energin på att göra en sådan grej? Fasen vad sjukt det är. Och tänk vad hemskt det måste vara att vara sådan! Du har ju garanterat ett mycket lyckligare liv än vad en sådan människa skulle kunna uppnå. Det är säkert det som sticker i ögonen, det blir ju tydligt när anmälan är så grundlös att personen behöver nämna att barnen äter vegetariskt. Det är ändå NÄSTAN så man tycker lite synd om den… Kramar på dig, och hoppas att du kan tänka bort detta och bara njuta av sommaren och din fina familj istället <3 Och kom ihåg hur många som läser sin blogg för att dom faktiskt tycker om dig! Vi är fler <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det är så otroligt tragiskt.. Men man får försöka tänka att det nog beror på att den personen själv inte mår så bra 🙁 kram kram och tack för så enormt fina ord <3 du är bäst, kram!

 12. Malena

  Så onödigt gjort. De flesta människor är väl sunda och vill andra människor väl, men så finns det också den andra sorten: som vill förstöra. Ta en paus och umgås med familjen. Kram❤!

 13. Angeline Nystorm

  Avundsjuka Gabriella. Det är avundsjuka. På något du har som den personen aldrig kommer ha, en fantastisk familj och sann lycka. Man ser glöden i era ögon och äktheten i era leenden. Det bränner i folks ögon som aldrig fått lära sig att unna andra lycka. Ja, det är vidrigt att slösa på socialens resurser och att försöka förstöra för andra människor men låt aldrig sånt sätta sig i hjärnan. Ta aldrig åt dig. Du ÄR en bra mamma, dina barns kärlek är ett bevis på det. Fjodor ÄR en bra pappa, era barn har ett bättre liv än majoriteten av barn på jorden och jag vet att ni gör det bästa för era barn. Detta kan faktiskt hända även om man inte är offentlig så låt ingen säga “skyll dig själv för att du är offentlig”, min mamma blev anmäld till socialen när jag var liten för att hon levde på existensminimum oh var väldigt ung. Jag hade alltid mat på bordet och en trygg närvaro hemma, men olyckliga människor älskar att lägga sig i andras liv. Tyvärr.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det är en hemsk sjuka 🙁 fy! Tack för så fina ord. Blir så berörd så det är inte klokt!! Så hemskt… Folk anmäler hit och dit utan att tänka efter 🙁 så bra att det finns hjälp att få men resurserna ska inte slösas såhär 🙁 kärlek och kram <3

 14. Elin

  Så tråkigt! När anmälan skrivs av (vilket den SÅ KLART kommer att göra) kommer det ändå varit en jobbig process för er och, som du säger, slöseri med samhällets resurser. Det finns inga vinnare. Det blir bara längre handläggningstider för barn som verkligen behöver hjälp. Alla som läser din blogg ser hur mycket kärlek det finns i din familj och hur bra förutsättningar ni ger era barn. Jag hoppas du inte slutar blogga även fast du har en tokskalle bland dina läsare, för du är en inspiration för så många fler! ❤

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja,det är ju verkligen så :(finns barn som behöver hjälp NU!! <3 tack finis och nej jag slutar inte på grund av detta! Lovar!! Tack för så enormt fina ord också förresten 🙂 Kram <3

 15. Emilia

  Men nääÄ! Man tror ju inte att det är sant….. vad är det med folk?! Usch, hade blivit
  så förbannadd och ledsen på samma gång. Svårt att bara släppa en sådan sak förstår jag.. även om det är det bästa. <3 ni är helt underbara föräldrar!!! Hoppas aldrig det händer igen. Kram!

 16. Pernilla

  Det är ju uppenbarligen en psykiskt störd människa som har anmält. Lyser så tydligt igenom hur ni älskar och alltid sätter barnen först. Även hur fin er relation föräldrar emellan är vilket är en trygghet i sig för barnen. Jag beundrar särskilt ditt tålamod och tyckte det var så fint när du berätta att ni brukade låna böcker på biblioteket och läsa för barnen. Tror typ 90% sätter på youtube istället till barnen för att själv sitta med mobilen. (Så klart de också är ok för en trött småbarns förälder) men du verkar så engagerad, lugn och din med barnen. Förebild för alla med barn ❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det är nog det <3 alltså TACK!! Bästa du, vad fina ord <3 <3 Jag gör mitt bästa varje dag för att vara bästa mamman till mina små <3 kram

 17. Sanna

  Du skämtar?
  Man blir mörkrädd över hur hemska vissa människor kan vara. Fy. Kan ju faktiskt tillägga att barn med ett hjärtfel har svårare att bli “bebis mulliga” eftersom hjärtfelet är i fokus. Tänk om fler hade med kunskap, tycker det är fruktansvärt att ni ska få så mkt skit när man har nog med oro kring just ett hjärtebarn. Undrar om den som anmälde ens vet vad man gör och hanterar hjärtfel. Istället för vara anonym kan ju personen stå för sin anmälan!!!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det är ju så!! <3 men ändå är Jolie typ lika stor som en ettåring redan nu om man nu måste jämföra och hålla på.. herregud 🙁 Ja, jag undrar också.. Att den personen ens har mage att ta upp det.. Ingen skam i kroppen alls har den som gjorde anmälan 🙁 kram

 18. C

  Vilka människor det finns alltså! Hoppas ni inte tar åt er. Tycker det är ett fint tecken från din sida att du ändå kan se vikten av socialtjänsten och att de alltid tar alla anmälningar på allvar (även om de ibland saknar grund och inte stämmer). Som i ert fall finns det ju ingen som helst grund och då händer så klart inget mer. Men ändå obehagligt att såna människor finns som bara vill förstöra..
  Stor kram till er! Ni verkar som fantastiska föräldrar ❤

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det är fantastiskt att dom finns! Det behövs! Men tänk att det liksom finns barn där ute som behöver det där samtalet som vi fick!? Det är det som gör mig så förbannad.. KRAM och tack för så fina ord <3

 19. Frida

  Hoppas att den som har gjort anmälan sitter hemma å skämms. Fattar inte hur en del människor ens kan me å tänka en del tankar å sen göra handling av de.

  Ja förljer er på youtube å ja bara älskar er allihopa i eran fina familj❤️

  Många kramar till er alla fyra😊

 20. Maria

  Men alltså… Hur orkar man?! Blir så trött på knäppa människor. Du (ni) är bäst, glöm inte det <3 Syns ju lång väg hur kärleksfulla ni är mot varandra och era barn. Måste vara nån missunnsam person utan barn som har skrivit detta, eller möjligtvis någon som har barn men som inte har en lika harmonisk familj som du har. Suck! Stor kram, älskar din blogg

 21. Erika

  Vidrigt! Ni som verkar vara en så härlig och kärleksfull familj. Bara det att ni är hemma båda två med barnen, lyx för alla!

 22. Yvette Sennergren

  Men Herre Gud!! Vad finns det för troll därute som sitter och läser din underbara blogg och för så där?? Det är ju som ett jävla skämt ( ursäkta ordval ) men det enda det kan handla om är avundsjuka hoppas ni verkligen förstår att det måste va en sjuk människa med problem som gjort detta. Ni är ju den finaste familjen ever! Jag fattar inte hur en människa kan vilja skada en familj på detta sätt. Fruktansvärt fegt. Fina fina ni, jag älskar att följa er trots att jag är betydligt äldre 🙈 men ni är så fina i allt ni gör och det är så roligt att se!
  Stor kram från en mamma med ” stora barn ”
  P.S blev oxå anmäld till Soc av hämnd lysten människa så jag vet den där klumpen i magen D.S

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Så skrämmande och läskigt tycker jag 🙁 nej, håller med dig!! KRAM och tack för fina ord.. och pepp!! <3 ja, man får en enorm klump i magen och blir alldeles kallsvettig.. Kom som en chock 🙁 kram <3

 23. Emma Sjöberg

  Alltså hur orkar folk?! Min bild av er utifrån bloggen är att ni verkar vara helt fantastiska föräldrar! Aja ni har väl inget att vara oroliga för då iaf! Snart kan ni lägga det bakom er, NI är HELT UNDERBARA föräldrar, glöm inte det 💕
  Och som du säger så är det faktiskt superbra att dom kollar upp alla anmälningar!
  Kram till er ❤️❤️

 24. Maria

  Jag tycker ni gör det så himla bra som lagar vegetarisk mat och lyckas få med alla näringsämnen att ni med gott samvete kan ge det till barnen! Det är inte så himla lätt och kräver ofta mer “arbete” än att steka en snabb falukorv med noll koll på faktiskt innehåll. Helt sjukt att folk håller på så här??!! Tur att NI vet att ni är fina föräldrar och gör allt för era barn! Jag tycker att det framkommer tydligt i dina sociala medier att barnen kommer först och älskas högt ❤

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men ellerhur!! Tycker att vi äter jättebra mat och otroligt varierat. Stora portioner, massor med frukt och grönt.. Jason älskar typ allt <3 kram och tack för så fina ord vännen <3

 25. Sofie

  Jag är en av dina läsare som inte skriver så ofta.

  Jag har själv två barn, nästan jämngamla med dina, jag beundrar dig och din familj. Ni känns så nära, sammanflätade på nå vis. Vad jag kan se genom dina sociala medier så är ni drömfamiljen, ni har möjlighet att vara hemma båda två, ni har precis byggt hus. Ni har två fantastiskt fina barn, som vad man ser såhär, ni gör allt och lite till för.

  Hur någon skulle kunna få för sig att barnen far illa är helt sjukt. Fortsätt precis så som ni gör, ni är grymma ❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   FINA DU!! TACK!!! åååh, så glad jag blir! Blir varm i hela hjärtat. KRAM och all kärlek!! Du är bäst <3

 26. Nina

  Herregud, detta var det dummaste! Hoppas allt har löst sig.
  Vi fick prata och träffa socialtjänsten en gång när vår son fick en greenstick i armen (en spricka). Anledningen till detta var för att vi inte kunde säga hur den uppstod. Hade vi sagt att han trillade så hade ni aldrig behövt träffa dom. Men det är bara bra att allt kollas upp, för det finns ju otroligt många barn som faktiskt far illa, även om vi kändes oss otroligt ifrågasatta.
  Stå på er och ta hand om er!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Herregud 🙁 förstår att det kändes fruktansvärt.. Att någon ens har minsta misstanke om att ens barn far illa när man VET att man gör det bästa man kan varje dag och tar hand om dom helhjärtat.. KRAM <3

 27. Emma

  Men herregud… människor är ju helt vrickade !!!
  Jag känner absolut inte dig eller din familj men jag ser bara kärlek och respekt hos er. Herregud, era barn hade inte kunnat haft det bättre. Jag skulle vilja se hur den som anmälde har det egentligen. Uppenbarligen så är den människan otroligt avundsjuk på er. Förstår att ni blir ledsna och besvikna men jag tror att 99 % här inne vet att ni är helt fantastiska föräldrar och det vet socialen också. ❤ kram på er !

 28. Hannah

  Fyfan va lågt att ens nämna Jolies hjärtfel. Ja, att anmäla överhuvudtaget också, såklart. Fruktansvärt! Tror ingen egentligen tror att dina barn far illa. Bara en bitter människa som är grön av avund. Kram till er alla 💚

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det är hemskt att någon ens har mage att nämna det i ett sådant sammanhang.. 🙁 kram fina du

 29. Johanna

  Men herregud! Det finns ju liksom knappt en enda blogg som genomsyras av mer kärlek till barnen och varandra än din! Fy så trist att sånt ska hända. Du utrycker ju tacksamhet och lycka jämte oro och och kärlek varenda dag !♡

 30. Magda

  Fy fan så lågt gjort. Detta gör mig så arg!. Hoppas att den personen som anmält är medveten om att den tagit viktig och dyrbar tid för ett barn som verkligen behövt hjälpa!

 31. Lisa

  Detta kommer låta sjukt.. men när jag blev orosanmäld och nämnde de öppet på fb så blev de värre, fler anmälde mig och de fortsätter än och de började i mars förra året.
  Den senaste va nu i juni. Nästan alla är anonyma.
  Jag har handikappade tvillingar som gör mitt liv lite mer kaotiskt. Det blev jag anmäld för.
  Hoppas allt löser sig för er! Kram Lisa
  P.s tvillingarna har hjärtproblem om du vill skriva något 😉

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men gud 🙁 hoppas det inte händer mig nu, haha <3 fy så fruktansvärt alltså 🙁 kram kram <3

 32. Anki Larsson

  Fy va hemskt att anmäla när man faktiskt ser tydligt i din blogg att dina/era barn har det så bra man kan ha det.
  Jag känner er inte privat men följer din blogg och det enda jag ser är en massa kärlek, närhet och trygghet som ni ger era barn 💕💕💕
  Att också hoppa på om er dotters hjärtfel och påstå att ni inte bryr er om det är rent av förjäkligt.
  Fortsätt som ni gör nu, ni är fantastiska 😘❤
  Kram// Anki Larsson

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Tack snälla du <3 skönt att höra att du upplever oss så. Betyder mycket för mig. Ja, riktigt lågt att dra in hennes hjärtfel 🙁 KRAM och detsamma <3 du är fantastisk!

 33. Rebecca

  Vad ledsen jag blir, så onödigt och orättvist. Tvivlar inte en sekund på att ni är världens bästa mamma och pappa till era fina barn. Jag fick en son för tre månader sen och du är en stor förebild för mig även inom föräldraskapet <3
  Ta hand om er, stor kram!

 34. Finurliga fröken

  Förlåt men va fan! Jag älskar att blogga och tänker ofta att jag nog kan hjälpa andra genom att skriva om mitt liv och det jag går igenom. Men jag är så rädd för att ju detta ska hända mig. Vad har folk för problem? Det finns precis som du skriver barn som faktiskt behöver hjälp.

 35. Issa

  Fyfan vad jag fick ont i magen när jag läste detta inlägg.. Jag har följt dig både på instagram men även här redan innan du blev gravid med Jason och efteråt så har jag följt din blogg slaviskt varje dag. Jag ÄLSKAR din blogg och din är den enda typ jag faktiskt läser just nu, din blogg är den enda med nägon mening liksom. Du tar upp allt, både ris och ros i livet och det är så fint att läsa. Att allting inte alltid är bra men att ni kämpar på ändå. Jag älskar er familj! (Hoppas inte det låter sjukt konstigt och obehagligt nu, menar inte det så!).
  Du och Fjodor är verkligen de bästa föräldrarna man kan tänka sig, jag har aldrig sett sådan kärlek ni har till varandra och framförallt – till era barn!
  Nu är ni bara något år äldre än mig (är 21) men ni känns så mycket mognare och äldre, i allting ni gör.
  Och detta kanske låter sjukt konstigt, men ibland vill man bara flytta in till er och få bli en del av er familj, haha!

  Mitt liv har bestått utav såå mkt skit de senaste åren med självmordsförsök, tankar, självskadebeteende osv och att få läsa din blogg gör allting så mycket bättre. För du/ni utstrålar så mycket glädje.

  Tack vare din positivitet och glädje till livet, så har jag valt att ta tillbaka mitt liv igen. Innan ville jag avsluta det men nu vill jag leva.

  Fortsätt med det du gör, ni om något förtjänar inte denna anmälan, ni är så kärleksfulla det bara kan bli.
  Hoppas er sommar fortsätter vara lika fantastisk! Kramar

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det är så jobbigt att detta hänt över huvud taget.. Känns så overkligt fortfarande 🙁 TACK för så fina ord!! Du är ju för fin! Blir alldeles tårögd av dina ord och jag vill bara fortsätta med sociala medier för alltid nu!! TACK underbaraste Issa. Skickar en megakram till dig, du är fantastisk och bäst!! Och du ska veta att du är värd det bästa i världen!! Du har hela livet framför dig och livet är fantastiskt och du kommer att få det bästa på grund av ditt fina hjärta. ALL kärlek <3 Ha en underbar sommar.

 36. Hanna W

  Vet inte vad jag ska skriva, stor kram till er, hoppas ni kan släppa det och inte lägga ner mer tid och energi på det- den som anmälde det förtjänar det inte.

 37. familjehemsförälder

  Gabriella! Har du kollat namnet på den som ringde, så att den som ringde verkligen jobbar på socialtjänsten? Jag tycker att det låter dumt om det är så socialtjänsten ringer för att utreda missförhållanden i familjer, I ert fall var orosanmälan förstås ett direkt påhitt och det kanske märkets. redan i anmälan, därav samtalet Till andra familjer där barn verkligen far illa så hoppas jag att de gör hembesök och inte ringer till föräldrarna. Jag tycker att ditt inlägg var klokt och insiktsfullt!

  1. e

   Men den fösta kontakten är alltid telefonsamtal. De kommer inte bara hem utan att ha kontaktat familjen ifråga först. 🙂

 38. Hannah

  Men hjälp, jag blir mörkrädd när jag läser detta. Hur orkar man lägga ner energi på att förstöra för andra? Ni verkar vara jätte mysiga människor som verkligen månar om era barn! Och vilka par tjafsar inte ibland?
  Stor kram till dej!

 39. Sanna

  Varje gång ni publicerat en youtube-video om er vardag har jag visat min sambo med entusiasm: “kolla här! Såhär vill jag ha det! Ser du att de verkligen engagerar sig och SER varandra och barnen!?”.. det är min reaktion. Att visa sambon för att vi ska ha en konkret, gemensam målbild inför att vi skaffar familj… och bloggen ger alltid en så varm, familjär känsla. Så sjukt hur olika man kan uppfatta samma material!? Kram! 💜

 40. Åsa

  Men fy, vilken upplevelse! Och jag förstår att för er är det givetvis asjobbigt att behöva hantera en sådan sak som en blixt från en klar himmel, men precis som du skriver: Tänk om det samtalet hade kunnat läggas på barn som verkligen behöver det.

  När jag separerade från barnens pappa gjorde han en orosanmälan på mig. Eller, nej, han gick till ngn slags psykolog och pratade så mycket skit om mig att HON gjorde en orosanmälan. Helt sjukt var det. Jag tänkte att ”nej, ska jag behöva ha oanmälda besök hemma nu mm”. Han hade sagt att jag inte kunde ta hand om barnen, inte gav dem mat, att han varit orolig för sin egen säkerhet när vi bodde ihop pga det fanns knivar i hemmet (vilket kök har inte knivar). Helt absurdt! ”Psykologen” tyckte jag hade psykopatiska drag (trots att hon aldrig träffat mig. Att mitt ex var i kris var tydligen inte relevant…). Men det räckte med ett besök hos soc och möte med två handläggare där för att de kunde konstatera att jag verkade vettig (och exet något mer obalanserad…) för att de skulle avskriva allt. På väg därifrån var exet helt galen och skrek åt mig på gatan att jag var manipulativ mm. Jag undrar än i denna dag vad som var hans motiv. Ville han att barnen inte skulle få träffa sin mamma och att de skulle må bra av det?! Nuförtiden är det mest han som jobbar jämt och har barnvakt på sina barnveckor medan jag är den som kör dubbelt till aktiviteter och skolmöten mm. Jag köper alla vinterkläder mm. Såklart. Så har det alltid varit, både före och efter vi separerade. Han tycker det är bekvämt att jag roddar med allt och curlar hans VD-liv fortfarande.
  Men hans orosanmälan hade kunnat stjälpa allt det 😀

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men herregud.. Får ont i magen när jag läser! Och typ kräkkänsla.. Vill spy av illamående nästan över hur vissa människor beter sig.. Hjälp!! Och man blir ju så rädd och maktlös över tanken på att behöva motbevisa dessa påståenden.. Nej fy 🙁 kram och tack för att du delade med dig <3 Och ja, precis!! Finns ju barn som behöver denna tid och hjälp NU och helst igår liksom..

 41. Veronica

  Men det var det värsta jag hört! Herregud, förstår verkligen inte vart man får tiden och energin ifrån att göra en sån sak mot en familj som gör så mycket för sina barn. Helt otroligt, blir helt mållös. Ni är fantastiska, kom ihåg de ❤️

 42. Katja

  Detta gjorde mig så arg och ledsen!! Så tydligt att någon vill er illa för så ogrundande fakta finns inte. Kärleken till era barn lyser verkligen igenom bloggen och jag tror inte att någon skulle vara orolig att era barn far illa. Jag förstår mig verkligen inte på människor som vill förstöra/snacka skit om andra de inte känner, jag tänker istället att alla har något fint inom sig fast det ibland kan vara dolt under ytan. Ni är bäst och fortsätt på ert sätt och ta aldrig åt dig!!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Nej, det är ju verkligen så 🙁 TACK snälla du!! Älskar dom mer än allt. KRAM och tack för pepp och för så fina ord <3

 43. Zara

  Förstår att du blir ledsen, med vet du? Bry dig inte! Är man frisk i huvudet (som personen som anmälde er uppenbarligen inte kan vara) så ser man att era barn är så älskade och har de hur bra som helst. Ni är fantastiska föräldrar! De är bra att socialen följer upp anmälningar, men som du skriver. Vilket slöseri med tid och pengar för socialtjänsten. Kramar fina du!!

 44. Sindy

  Åh min gud vad en dålig sak…fruktansvärda
  Tyvärr är vissa människor väldigt dåliga. De försöker skada människor genom att använda den onda inuti.
  Du är en riktigt underbar förälder det råder ingen tvekan om det <3

 45. Andrea

  Helt galet att ni blev anmälda. Usch så obehagligt! :/ måste vart någon avundsjuk.
  Jag tycker ni verkar vara underbara föräldrar till era fina barn!

 46. Maria

  Sjuka människor finns d gott om! I ren spekulation skulle jag tippa på att d handlar om Avundsjuka! Kram och heja Er🌸

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det kanske är så! Man blir så arg för utsatta barns skull! Finns andra som behöver denna tid och hjälp, kram <3

 47. Emma

  Vi fick också en orosanmälan när jag bloggade som mest. Jag hade dessutom haft min praktik på soc, så de var ju lagom hemskt att sitta där på möte med folk jag redan kände.. dom kom fram till iaf att man får skylla sig själv om vill göra sig offentlig, men att de är hemskt att de finns folk som reagerar på allt 😅

 48. Inger

  Sjukt att någon kan göra så mot er! Hela din blogg genomsyrar hur mycket ni älskar och bryr er om era barn. De som anmält är bara avundsjuka på er fina familj. Hoppas den personen får stå till svars för vad den gjort! Kram

 49. Anna

  Att det ens är möjligt!! Fy för mänskligheten alltså! Så egoistisk och elak! Har någon annan det bättre ska det minnsan ordnas- FY!!

  Lider med hela din familj. Måste varit en psykopat!! Ta inte åt er- försök åtminstone

  Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Galet verkligen 🙁 folk beter sig idiotiskt för att vara lite dryga och andra barn hamnar i kläm för att tiden dom förtjänar hamnar på andra.. KRAM <3

 50. Stina

  Hej Gabriella! ! Jag hoppas innerligt att ni inte tar åt er, såklart gör det ont i en att ens behöva bli ifrågasatt. Nu ser vi bara en liten liten del av ert liv, men det märks tydligt att era prioriteringar är klara-Barnen är viktigast ❤️ jag hoppas den som anmälde er skäms, ordentligt mycket. Ändra inget av det ni gör, för ni gör det så jäkla bra. Fortsätt precis som innan, det är det som alla vi som följer dig gillar. Stor kram 💕

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Tack snälla du <3 ja, det är VERKLIGEN så!! <3 <3 kram och kärlek och TACK för så fina ord. Verkligen enormt tack!

 51. Carola

  Men fy va arg jag blir!! Hur kan någon bara tro att ni missköter era barn?? Det är bara läsa din blogg och se på era bidros så ser man att barnen är erat allt! All kärlek till er 💖💖

 52. Linnéa

  Känns som ren avundsjuka.. Ni verkar verkligen vara en sån fin familj! Fick en klump i magen när jag läste detta och kan bara föreställa mig hur du/ni måste kännt! Kram!

 53. Sofie

  Fick också en klump av enbart rubriken.
  För en massa år sen och var nyseparerade från barnens pappa och precis flyttat i min br så hände samma sak hos mig när jag var på jobb.
  Jag hade nämligen en granne huset som bodde snett under som hatade barn och som till vilket pris skulle få oss bort från huset.
  Vi stötte ihop vid ett par tillfällen i trapphuset och jag blev utskälld båda tillfällen. Då jag gav svar på tal så i såg han att han var tvungen att ta till något annat och då gjorde han en anonym orosanmälan.
  Min första tanke var att jag skulle bli av med barnen och att de valt att tro på hans mest absurda historia.
  Kändes inte klokt att jag skulle bli indragen i detta men tänkte samtidigt att det klart är bra att det finns då det självklart kan vara sant vissa tillfällen. Allt löste sig efter ett par möten hos soc där jag, barnens pappa och deras dagmamma intygade att ingen vanvård fanns.
  Han i sin tur blev polisanmäld av mig för förtal och därefter sålde jag min br. Än idag funderar jag på mim hämnd mot honom men tänker bara karma….

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Nej men herregud.. SÅ sjukt.. 🙁 Vissa människor alltså.. Man blir mörkrädd. Hoppas också på karma!! Kram bästa du <3

 54. Camilla 10 barnsmamma vid 33 år

  Vi vart oxå anmälda anonymt av nån läsare förut,i samband med att fler vart det.
  Mådde så himla dåligt efter det.
  Höll på sluta blogga o vågade inte skriva nått mer.
  Men sen tänkte jag att ,varför ska en person förstöra..
  Hoppas du mår bättre snart.❤️

 55. Caroline

  Stor kram till er. Vissa har verkligen alldeles för lite att göra så dom måste
  Förstöra för andra… ❤️

 56. Emelie

  Man blir ledsen, mörkrädd och arg när man läser detta😡😢 😱 kan inte folk bara sköta sig själva eller låta bli att läsa folks bloggar som dom uppenbarligen stör sig på 🙄 har man inget viktigare att göra i livet än att va elak så bör man nog fundera över sin situation ordentligt för det är inte hälsosamt🙄 hoppas ni mår okej nu och att det inte händer er eller någon annan oskyldig igen💙

 57. Linn

  Blir så ledsen av att höra detta! Jag själv har blivit anmäld en gång på totalt sjuka grunder och vet vilken förolämpning det är. Som du säger så är det ju väldigt bra att alla anmälningar tas på allvar men man önskar att deras knappa resurser skulle få gå till rätt saker. Sjuka människor som tar sig friheten att göra såhär på helt idiotiska grunder, tänk om de bara förstod vad de ställer till med. ALL kärlek och styrka till er, jag vet som sagt precis hur omskakande det är och hoppas ni tar er igenom det på bästa sätt ❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det är galet vilken förnedring det är.. Man blir så arg, chockad och ledsen.. KRAM <3 och tack fina

 58. Malin

  Åh gulliga du! Det finns så mycket ont här i världen och dina barn är så lyckligt lottade som har en sån fin mamma och pappa! Stå på er 💝

 59. M

  Åh gulliga du! Det finns så mycket ont här i världen och dina barn är så lyckligt lottade som har en sån fin mamma och pappa! Stå på er 💝

 60. Maja

  Det här gör mig så jävla ledsen. Har själv växt upp under väldigt otrygga förhållanden där det hade behövts en socialtjänst som rycker in. Jag vet hur det är att som barn lägga sig på kvällarna med en klump i magen av rädsla. Tänk om någon hade tagit sig tiden att ringa till socialtjänsten för att hjälpa mig? I stället ringer folk och anmäler två fantastiska föräldrar som gör allt för sina barn. Så tragiskt! 😔

  Kramar till dig <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Håller helt med!! Något annat barn kanske hade behövt det samtalet där mitt på dagen :/ FY! Blir så arg.. KRAM <3

 61. Ylva

  Men fyyyy vad vidrigt gjort. Då har man sjunkit till en väldigt låg nivå om man tar till sådana medel för att göra andra illa. INGEN kan få för sig att era barn på allvar far illa. Sjukt sjukt sjukt. Försök skaka av dig, även om det är så obehagligt och man blir så ledsen. Stor kram ❤

 62. Linn

  Ni som verkar vara en sån kärleksfull och mysig familj!! Förstår verkligen inte vad människan tänkte med, så tråkigt att det finns så mycket elakhet i världen.
  Kram till er!

 63. Felicia

  Nä fy! Förstår mig verkligen inte på vissa människor! Bara för att förstöra! Ni verkar vara en helt underbar familj, inga invändningar!
  Alla kramar till er!

 64. Frida

  Men så sjukt! Ni verkar vara en härlig familj och fantastiska föräldrar till era barn! Anmälan måste handla om avundsjuka! Kärlek till er!

  1. Evelina

   Kände du att det va det stora frågetecknet i detta inlägget? Hur dom kunde hennes nummer? Då kanske du bör läsa om igen, och inse hur sjuka människor det finns. Som gör exakt vad som helst för att någon människa ska må dåligt, vilket är helt sinnessjukt! Och en sådan kommentar som du gav? Helt meningslöst i detta sammanhang..

  2. Tina

   Alltså vad är det ens för fråga?! Har det någon som helst betydelse?

   Nä Gabriella, stå på dig sån där skit ska du inte behöva ta. Vi alla (eller så gott som alla tydligen) kan se hur bra ni har det!

  3. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Numret dom ringde finns att hitta på internet 🙂 men dom har säkert andra system att gå via annars med ifall det behövs

 65. Julia

  Usch vad det här gör mig ledsen! Ni verkar vara helt fantastiska föräldrar 💞 och sen hur man kan slösa med resurser bara för att man känner för det, avundsjuka tror jag det handlar om. Ta hand om er!

 66. Ida

  Vet knappt vad jag ska skriva. Vad är det för fel med vissa människor?! Utifrån dina sociala medier verkar ni vara en helt fantastisk familj!

 67. Julia

  Usch vad det här gör mig ledsen! Ni verkar vara helt fantastiska föräldrar 💞 och sen hur man slösa med resurser bara för att man känner för det, avundsjuka tror jag det handlar om. Ta hand om er!

 68. Emma

  Personen som anmält kan inte ha läst din blogg eller sett dina bilder. Du överöser ALLA med kärlek och säger väldigt ofta hur tacksam du är för allting. Aldrig skryt eller självgodhet, bara ödmjukhet och glädje. Du, som många andra inte gör, visar att du är människa och kämpar med vardagliga problem som oss alla. Nä, stor kram till er och tvivla ALDRIG på er själva som förälder eller partner. Jag tror på er och är SÅ glad för att jag hittade din blogg för ca 4-5 år sedan. Ta hand om er ❤️/ Kram från götet

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   TACK snälla du!! Alltså verkligen megatack!! Blir så berörd av dina fina ord så det är inte klokt. Behövde läsa den där peppen ikväll. KRAM och all kärlek <3

 69. Marre

  Att det finns folk som orkar hålla på så där! Ni är fantastiska föräldrar. Det lyser igenom på foton och klipp. Inget man bara kan ge sken av. Trist att ni drabbades av det. Majoriteten av oss tycker ni är kärleksfulla och engagerade föräldrar vågar jag lova. Innan jag fick min dotter så kände jag typ att så som ni är vill jag också bli. Att faktiskt verkligen ta sig tid för barnen och ge dem sin fulla uppmärksamhet. Det märks på Jason inte minst att han är väldigt trygg, så blir man inte i en familj som inte funkar. Fortsätt som ni gör ❤

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Alltså tack!! Dina ord betyder så mycket <3 Du är ju för fin. Jamen visst är han! Tror precis som du att det inte hade gått att vara så trygg om han inte hade mått bra med oss, kram<3

 70. Lina Redander

  Helt sjukt,måste vara någon avundsjuk människa som gör det!Hoppas verkligen ni inte tar åt er!

 71. Sanna

  Men nej! Mår verkligen dåligt när du skriver det här! Hur kan ngn göra såhär mot er. Blir så ledsen att ngn går så långt för att förstöra för er. Kärlek till er! Vem som helst ser hur fint ni tar hand om era barn.

 72. Bea

  Va tråkigt! Hoppas att ni inte tar åt er. Det är säkert sån avensjuka. De är väl så att den som anmält inte har det så bra själv och skulle vilja ha det som ni har. Ni är i alla fall jätte fina, hela familjen. Kärlek till er. 💕

 73. Evelina

  Uppenbarligen någon person som har någon psykisk störning. En normalt funtad människa gör inte så ..

 74. Jessica

  Usch! Förstår veeeekligen din panik! Jag har till och med gått och irriterat mig lite smått på att du nästan bara (90% av tiden) skriver om hur underbart och fridfullt allt är och önskat lite mer beskrivningar om hur jobbigt föräldrarskap ibland kan vara (vi går alla igenom jobbiga stunderna). Men nu förstår jag såklart att du definitivt inte kommer våga skriva om ”skitdagar”, skrikande ungar som trotsar, att man vill kasta ut gubben vissa dagar osv (det gör dig bara till människa).

  Men du är en trygg tjej, mamma och fru. Låt inte detta påverka dig allt för mycket även om jag absolut förstår att det kommer göra. Ni gör ett underbart jobb och jag har följt din blogg ett tag, då mina barn är i exakt samma ålder som dina, och aldrig känt att ni på något sätt är dåliga. Trots att jag innerst inne kan tycka att det är lite fel med veg-kost till barn, anser jag ändå att det inte är min ensak att lägga mig i.

  Heja heja ni!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Tack för peppen och för fina ord <3 betyder så mycket att få läsa det där!! Och ja, man kan ju inte hålla med om allt men så länge ingen kommer till skada så måste man ju få välja själv. Kram <3

 75. Interior.by.bella

  Alltså jag tycker verkligen att ni verkar vara världens mysigaste familj och superbra föräldrar! Så hemskt att anmäla bara för att man är avundsjuk eller vill jävlas! Älskar att följa er ♥️♥️ Kramar till er!

 76. Sara

  Nämen jisses vilka människor det finns… Förstår inte hur någon finner glädje i att försöka förstöra för andra. Förstår att det måste ha varit jobbigt och oroande trots att ni inte har något att oroa er för, ni verkar vara toppenföräldrar! Stor kram till er <3

 77. Sanna

  Men nej! Mår verkligen dåligt när du skriver det här! Hur kan ngn göra såhär mot er. Blir så ledsen att ngn går så långt för att förstöra för er. Kärlek till er! Vem som helst ser hur fint ni tar hand om era barn.

 78. Linda

  Fy fan vad lågt- man går inte på folk genom barnen. Så gör man bara inte. Vilket folk det finns – blir fasen mörkrädd över allt hat i vårt samhälle.

 79. Malin

  De va de sjukaste jag hört. Ni är typ den bästa familjen jag vet.. någon som är väääldigt avundsjuk som bara vill sabba.. men att anmäla till soc är så jävla lågt. Fy vilka patetiska människor de finns…

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men alltså vad fin du är, tack <3 ja, man kan ju tro att den som anmälde inte mår så bra själv, kram

 80. Annika

  Skojar du? Vad är det för människa! Har följt dig ett bra tag och inget av det påstådda stämmer! Skäms på hen som anmält!

 81. Camilla

  Jag som alltid e avundsjuk på hur fint ni hör med era barn.. bas avundsjuka människor som håller på😢

 82. Miranda

  Jag har aldrig kommenterat något här man jag har följt din blogg i över ett år nu. Läst varenda inlägg, blivit inspirerad av både inredning och livsstil, håller på att bli vegetarian bland annat pga att du har visat så många goda recept på era böngrytor. Ni är en så himla fin familj och att vara så unga och kommit så långt i livet, vilken cred ni ska ha alltså! Jag är själv 25 och fick mitt första barn i oktober förra året och du har gett mig så långa tips om familjelivet, hur viktigt det är att leva i nuet och att ta många bilder. Jag är övertygad om att denna orosanmälan enbart handlar om avundsjuka. Usch vilket tragiskt liv den människan som gjorde anmälan måste leva. Jag tycker precis som du att varenda barn borde få ha det så bra som era. Ni ska vara otroligt stolta över hur fina föräldrar ni är till era barn. All kärlek till er ikväll❤️ KRAM!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men alltså tack!!! Vad berörd jag blev av din kommentar. TACK så enormt mycket för så fina ord och massor med pepp <3 du får mig verkligen att vilja fortsätta med det jag gör även om sådana här saker händer.. KRAM <3 <3 ha en underbar kväll bästa.

 83. Mersiha

  Jösses jag slutar aldrig förvånas över hur människor kan vara så onda.
  Jag är oxå bombsäker på att det är nån som läser din blogg eller följer dig på sociala medier som har anmällt er.
  Såna onda människor borde inte ha föts, det är allt jag har och säga.
  Ushh tycker så synd om er. <3
  All kärlek till dig.

 84. Susanne

  Det var bland det dummaste jag hört! Kommenterar sällan men nu kan jag inte låta bli. Hoppas verkligen inte ni tar åt er för som du säger så kan inte barn ha det bättre utifrån vad vi ser här! En sjuk människa! Det räcker ju att soc scrollar lite i din blogg för att se det vi andra ser. Stor kram till er! ❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Underbara du <3 tack! Ja, det är ju någon som inte mår så bra själv gissar jag på.. KRAM <3

 85. Johanna

  Fy att det finns sånna människor, i mitt fall är jag tacksam att skolan anmälde till soc för jag hade det inte bra hemma, men att slösa dessa resurser, så onödigt, finns barn som far illa dagligen som faktiskt behöver den hjälpen

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, man blir så ledsen 🙁 förstår det <3 så bra att någon kliver in och ser till att man får hjälp,kram

 86. Emma

  Tycker verkligen det är så otroligt tråkigt när sånt här händer på grund av att någon är så avundsjuk på ert liv. Har följt dig länge nu, och tycker hela tiden att ni verkar vara en fantastisk familj. En riktig powerfamilj. Den kärleken ni delar är något alldeles speciellt. Hoppas du inte slutar vara offentlig pga det här. För du är en riktig inspiration 💖

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det kanske är så 🙁 man blir så ledsen och arg.. Finns ju barn som behöver hjälp NU och tiden som dom förtjänar går till detta.. FY 🙁 kram kram och tack för fina ord och peppen <3 du är för fin!

 87. Esther

  Herregud. Jag beklagar verkligen detta. En del folk är sjuka i huvudet. Hemskt!! Jag tycker att ni verkar vara riktigt bra föräldrar båda två och era barn verkar må VÄLDIGT bra! Fy vad ledsen jag blir av att höra detta. Kram till er fyra!

 88. Sofia

  Men herregud…. det är ju bara att gå in på din blogg så ser man klart & tydligt att det i anmälan inte stämmer. & att man ens har mage att blanda in jolies hjärtfel?! Alltså fyfan. Jag skakar av ilska. Ni förtjänar verkligen INTE en socanmälan, & från vad man kan se på sociala medier så verkar ni vara fantastiska föräldrar ❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Tack snälla du <3 ja, det är hemskt 🙁 att någon har mage att göra så.. Blir illamående.. KRAM <3

 89. Sahar

  Vill bara sända lite styrkekramar. Det ENDA som din blogg och instagram utstrålar är kärlek, kärlek och åter kärlek till dina barn. Helt omöjligt att missa hur mycket kärlek ni har för era barn och varandra samt hur bra ställt ni har det. Även hur ödmjuka och tacksamma ni är. Enda anledningen till att jag följer dig är för att det nästan alltid är så kärleksfulla och fina inlägg. ❤

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Alltså TACK!! Blir så rörd av din kommentar. Ja, jag älskar dom MEST i världen verkligen <3 kramar

 90. Johanna

  Alltså ursäkta men fy fan vad arg jag blir! Att någon ens kan tänka den tanken när hen läser din blogg!! På dina sociala medier framstår ni som en kärleksfull familj som gör allt för att era barn ska ha det bra! (och jag är övertygad om att ni är så i “verkligheten” också då ni verkar genuint snälla båda två. Jag kan inte förstå varför någon människa vill göra så mot en familj… Hoppas ni kan skaka av er det här snabbt men förstår att det känns obehagligt 😔 stor kram till dig och din familj ❤

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vad du är snäll <3 tack! Blir så glad att du fått den uppfattningen om oss. KRAM och tack snälla <3 ha en underbar kväll.

 91. Stina

  Men va i helvete rent ut sagt. Blir förbannad. Att det ens finns människor som gör så. Helt sjukt.

 92. Amanda

  Det där gör mig faktiskt riktigt upprörd. När man själv inte har haft den bästa uppväxten och sett många av sina kompisar växa upp i riktigt dåliga förhållanden är detta verkligen ett slag i magen. Jag hade 10000 ggr om önskat dig och F som mina föräldrar. Jag tror att ni verkligen är de bästa föräldrar era barn kan få och ni gör ett sjukt bra jobb varje dag! Ingen är perfekt självfallet men era barn far inte illa. Gör mig nästan illamående när folk gör sådana här anmälningar när jag har sett så många som aldrig fått den hjälpt dom behövt. Det förstör så mycket. Så himla tråkigt för er verkligen, jag hoppas verkligen att ni inte tar åt er.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vad du är fin <3 tack snälla.. <3 betyder så mycket för mig att läsa det. Samma här, mår illa av att vissa slösar resurser och tar tid av barn som faktiskt är i enormt behov av hjälp. KRAM <3

 93. Olivia

  Jag förstår verkligen att du blir ledsen och upprörd över detta. Tänker dock att människan som gjorde detta inte kan ha så mycket till liv om hen väljer att lägga energi på en sådan här sak. Jag tycker att det är väldig klart och tydligt att du och din man gör allt för era barn och att ni ger dem allt de behöver och lite till! Kram

 94. Miranda Jakobsson

  Nämen usch åh fy för vilka människor de finns! Att dem våga anmäla er! Man ser ju på alla bilder hur bra dem ha det, åh inte ser dem undernärda ut! Gud va arg man kan bli!
  De är synd att folk alltid ska veta bäst åh göra sådär.. Men man ser ju kärleken ni har till era barn åh er själva, hur dem har det osv!

  Skit i dem som anmälde er! Ni vet att ni är de bäste föräldrarna åt era barn ❤❤❤

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, man blir verkligen ledsen.. 🙁 nej, dom är snarare rätt så stora båda barnen.. KRAM och tack fina du <3 massor med kärlek

 95. Alice

  Så jävla tråkigt allt ni ska behöva gå genom sånt här för att människor inte har något liv eller någon respekt. Försök att borsta av er det bara, ni är fantastiska! 💕

 96. Jenny

  Sjuka människor det finns… Hopps personen skäms rejält och inser att det är så fruktansvärt fel. FY! Ni är så fina människor och perfekta föräldrar till just era små barn- det är sanningen<3

 97. Willesmamma

  Jag har blivit anmäld 2 gånger, ena gången lades ärendet ner typ direkt efter vi hade pratat första gången i telefon med dom. Och andra gången gjordes en utredning (som egentligen inte behövdes med chefen ville ha “ryggen fri”.
  Men det ärendet avslutades utan insatser. Dvs att ingenting hände. Dom samtalen var dom värsta i Mitt liv och det tog MÅNGA månader att komma över den chocken.
  Jag är övertygad om att erat ärende kommer att läggas ner UTAN utredning 🙂 och kommer ni inte heller “finnas kvar i registret” 🙂
  Ni verkar vara helt fantastiska föräldrar!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Skönt att det las ner så snabbt iallafall.. 🙁 så tråkigt att behöva gå igenom sådana saker när det är obefogat… KRAM och tack <3 <3

 98. Ann

  Fy sjutton vad lågt av den personen som gjort det! Som sagt… Slöseri med samhällets resurser när der finns barn som faktiskt lider på annat håll. Hoppas personen skäms nu och karma tar den.

 99. Sara

  Alltså de här måste va ett jävla skämt!! Så jävla pinsamt av denna människa att göra så!!! Blir så jävla arg!! Inte för länge sedan blev familjen rosas anmälda dom med. Någon patetisk människa måste ha för mycket fritid på sina händer att den sitter o gör orosanmälan hej vilt!! Skärpning!! Att man kan vara så svartsjuk så man vill göra andra människor illa!!!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jo jag vet 🙁 så hemskt när folk bara anmäler hit och dit utan att tänka sig för.. KRAM <3

 100. Anna

  Amen fyfan va sjukt!!! Förstår verkligen inte vad som händer i en människas huvud som anmäler ER? Är helt tom på ord. Hoppas ni får en bra vecka oavsett, all kärlek till er.

 101. Maria

  Alltså! Det är fantastiskt att de finns men det är fruktansvärt att en människa gör en sådan anmälan och tar deras dyrbara tid att slösa på dig och din fina familj. Du får ursäkta uttrycket slösa men det är ju faktiskt så i detta fallet från den myndigheten. Deras tid behövs så mycket bättre i andra familjer! Fy på dig som anmält Gabriella och Fjodor.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja.. Man blir ju riktigt irriterad då det finns barn som BEHÖVER den här tiden och hjälpen NU! 🙁 kram fina du <3

 102. Marie

  Nu fick jag hjärtkramp. Men va?! Jag skickar en stor varm kram och hälsning! Jag vet ingen annan blogg som känns så innerlig, ärlig och mjuk. Ta hand om er hjärtan efter det här. Kram, Marie

 103. Emma Lindberg

  fyyy vad tragiskt 🙁 men tyvärr finns det ju folk som tror att bara för man jobbar med sociala medier att man har rätten att lägga sig och försöka förstöra! Förstår att samtalet kändes tufft, typ en förälders värsta mardröm:( fortsätt med det du gör och låt ingen annan förstöra för er 🙂 du inspirerar, många kramar❤️❤️

 104. Cecilia

  Nu blir jag riktigt förbannad!! Är den personen inte klok i huvudet som har anmält er till socialen…jag blir mörkrädd på riktigt 😳.

 105. Jessica E

  USCH! Vilka människor det finns, dem tror de kan se alla fel o brister från tex vloggar etc. som är helt galet! Ni har välskapta barn som får mat & har kläder.. ni är en sån fin familj, förstår inte Vrf folk vill förstöra! Stå på er och krama om varandra ❤️

  1. Elin kungsman

   Usch fick så ont i magen när jag läste ditt inlägg.. min absolut värsta mardröm är att någon skulle ta mina barn ifrån mig..Jag får panik bara jag tänker på att någon annan skulle fostra MINA barn eller att jag inte skulle få träffa dem😢. Nu ska det ju väldigt mycket till för att socialtjänsten ska ta ifrån föräldrar sina barn men det gör ju jätte ont om någon tror att ens barn skulle fara illa?! Även om man vet att barnen har det bra känns det ju som en rejäl förolämpning . Okej (inte okej heller egentligen) att folk lämnar harkommentarer osv pga av avundsjuka eller vad det nu kan vara men att ringa socialtjänsten..hela min mage knyter sig av obehag! Att straffa små barn för så blir det ju indirekt, det är ju barnen man jäklas med. Två små barn som älskas och har det bra med sin mamma och pappa och en massa andra barn som hade behövt det där samtalet till sina föräldrar när resursen slösade på er familj..
   Vilka hemska människor det finns… 😟.
   Kram!❤

   1. gabriellajoss
    gabriellajoss

    Ja, det är HEMSKT!! Får panik av tanken på att någon skulle ta dom ifrån mig.. Huva!! Du har SÅ rätt. Något annat barn kanske hade BEHÖVT det där samtalet.. KRAM <3

 106. Lina

  Men fyfa* vad arg jag hade blitt och ledsen!!
  Ni är ju verkligen VÄRLDENS finaste och bästa föräldrar till Jolie och Jason!!!! Avundsjuka människor, sorgligt.:(

Annons
stats