gabriellajoss

Gabriella Joss

Den där balansen

Inlägget innehåller annonslänkar/adlinks

Ett träningspass på yogamattan och så lite gotta på det. Jag tror på den där viktiga balansen i livet. “Ät och var glad” är mitt motto. Älskar verkligen mat och godsaker.. Lite för mycket ibland nästan.

Ska visa er mer av vilka övningar jag gör. F har hjälpt mig att fota lite så håll utkik efter det inlägget om ni är intresserade. Jag är inte alls duktig på träning utan kör på säkra kort och sådant som jag kan.. Och så utvecklas jag sakta men säkert och testar lite nytt ibland med. Vore det kul om jag delade med mig mer av träning? Tryck på hjärtat längst ner i detta inlägg i så fall.

Jolie vill inte att mamma ska träna, hehe.

Köpte mig två nya träningskompisar. Kommer att användas flitigt här hemma. Ni hittar dom HÄR och HÄR.

När man har tränat klart får man äta lite extra gott för att fira ett bra träningspass. Alla mina favoriter i samma bild!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin Thuresson

  Hej! Förlåt för att jag tar upp detta igen men jag är verkligen så himla nyfiken på hur eran garderob blev! Och om F stannade uppe hela natten för o bli färdig 😉 hoppas att ni har haft en fin helg! KRAM <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Haha 😀 förlåt att det dröjer! Det kommer 🙂 har tänkt fota den i flera veckor men kommer liksom aldrig dit av någon anledning 😀 kram och detsamma <3

 2. Bella

  Jaaa snälla tips på träning man kan göra hemma! Vill komma igång efter graviditet nr 2. Nu på sommaren har det blivit allt för mycket gott så vill komma i form igen

 3. Viktoria_

  Hej, diskar ni ert Mateus porslin i diskmaskinen?!
  Tack för en helt fantastisk blogg, du är en otrolig inspiration och förebild som människa och mamma! Kram

 4. H

  Hahaha, detta är så random men läste din blogg innan jag somnade igår och sen drömde jag om er :’) drömde att jag skulle flytta till Umeå och bli inneboende i ert hus… alltså så konstigt. Men lite komiskt att man drömmer om bloggare haha, känns verkligen som man typ känner er! Med vänlig hälsning, jag vet det är patetiskt haha

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   HAHAHA 😀 så rolig dröm 😉 Brukar också drömma om folk jag följer så du är inte ensam 😉 kram

stats