God morgon torsdag! | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

God morgon torsdag!

Mår: Jag har åkt på en bihåleinflammation.. Var helt säker på att jag var på bättringsvägen men nu sitter jag här och har sååå ont. AJ! Vill bara må bra nu och vara frisk. Vill kunna träna lite och slippa mitt tunga huvud.

Vill ha: En termosmugg så att jag kan ta långa promenader med vagnen och dricka te nu i höst! Tips på en som håller värmen bra? Skulle vilja ha en lååång massage också.

Kan inte förstå: Att detta är Fs sista helg hemma. Och förmodligen lär han inte vara hemma så mycket då han ska vara med på nollningen. Så kul för honom.

Orolig: Över Jolie.. Hon har börjat svettas en del igen när hon äter och det är ju ett varningstecken..

Senaste inköp: Tog en sväng i lite butiker igår när Jolie sov i vagnen. Köpte diskborste, disksvampar och tvättmedel, en pyjamas och en pipmugg till Jolie.

Ny regel: Ingen dator eller mobil efter 21:30.. Blir nog svårt att komma igång med det denna vecka men från och med måndagen som kommer så kör vi. Behöver tid att varva ner och måste komma i säng tidigare med. Får försöka blogga och svara på mail osv när Jolie sover och Jason är på föris. Undantag får ske såklart men att sitta med datorn till 23.00 eller senare som jag gör nu är inte hållbart.

Måste köpa: Barnens babyolja är slut. Denna gång ska jag köpa en från Maria Åkerberg. Jag håller på att byta alla mina egna produkter från Dermalogica mot just Maria Åkerberg. Tycker att dom är helt fantastiska på min hy. Har bara rengöring och kräm från Dermalogica kvar att använda nu och sedan ska jag byta ut dom med. Är frälst på både ögonkräm, ansiktsvatten och ansiktsmask från Maria Åkerberg.

Favoritdryck just nu: Té med honung och ingefära och så vatten!

Dagens sämsta: Vi hade planer på att umgås med fina vänner men då jag är för krasslig så orkar jag nog inte leka loss som tanken var. Blir max en promenad med vagnen idag för min del. Behöver komma ut känner jag.

Gårdagens bästa: Att få möta upp våra fina och ta en promenad ihop! Skönt med lite frisk luft. Vi mammor passade på att äta sen frukost i lugn och ro när tjejerna sov i vagnarna med.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Vad är det för varningstecken eller gäller det bara Jolie pga hennes hjärtfel? 😨😌 Min svettas huur mycket som helst när han äter (ammar), hela håret blir helt genomblött och det blir små svettpärlor över hela huvudet.. men det är väl normalt för det tar väl massa energi när de suger 😟 kram!

 2. Petra

  På vilket vis är det ett varnings tecken att hon svettas när hon äter? Min son svettades alltid när han ammades, ganska mycket dessutom men barnmorskan sa att det inte var något fel, efter ett par månader så slutade han svettas.

 3. Therese

  Åh måste tipsa om Maria Åkerbergs Jojobaolja! Använder den som återfuktande ”kräm” till ansiktet och har aldrig haft bättre hy!! Min hud var helt katastrof förut med både torra fläckar och fet akne. Marie åkerberg räddade mig!

 4. Sofia

  ÄLSKAR min mugg från Bodum! Jag har den med kaffepress men finns utan också. Följer även med ett vanligt lock till den med kaffepress. Den är så jäkla snygg och håller det man har där i varmt länge. Har varit perfekt nu när jag är föräldraledig att slippa starta kaffebryggaren varje gång man är sugen på kaffe. Massa kryakramar vännen ❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh tack för tips finis!! Svarar på ditt sms ikväll när jag ligger i sängen <3 ska skruva skrivbord till storebrors rum nu 😉 kram kram <3

 5. Amanda

  Hej!🌸
  Undrade bara om det du skrev- varför det är Fjodors sista helg hemma? Ska han plugga på helgerna, bo någon annanstans medan han pluggar, eller hur menar du?😱
  Älskar din blogg o följt dig länge😍🌸

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Haha åh menade att det är sista tiden han är hemma på heltid 😀 formulerade mig lite dåligt, förlåt! Kram och tack för så fina ord <3<3

 6. T

  Bodum travel mugg är den absolut bästa tycker jag! Håller värmen länge och lätt att dricka ur. Kostar runt 299 på de flesta ställen ☺️

 7. Rebecca

  Av de termosmuggar jag testat är jag absolut mest nöjd med Contigo! Jag kan göra kaffe/te på morgon och det är fortfarande varmt efter flera timmar! Contigomuggarna finns lite överallt och i flera storlekar och färger, kostar nån hundring 🙂

 8. Sabina

  Hej, du har ju skrivit tidigare att du fick en del finnar under dina graviditeter, iallafall med Jason om jag minns rätt?.
  Jag är gravid nu och har fått massa finnar runt hakan, förstår ju att det har med hormoner att göra, men gjorde du något/vad gjorde du för att förebygga/minska uppkomsten av finnar?

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Alltså min hy var kaos och det var inte mycket som hjälpte.. Men tvätta inte i onödan utan bara två gånger om dagen och återfukta massor!! Och jag började använda dermalogicas produkter allt mer och upplevde att dom hjälpte + en mask från LUSH som heter mask of magnaminty tror jag 🙂 stor kram <3 grattis till bebis i magen <3

 9. Johanna

  https://m.clasohlson.com/se/Termosmugg-Contigo-West-Loop/31-9251-1?gclid=EAIaIQobChMIvJiwm5mU3QIVFIGyCh0luw42EAQYAiABEgL2c_D_BwE&gclsrc=aw.ds

  Den termosmuggen är den jag haft som hållt värmen bäst, den var faktiskt helt fantastisk bra på att hålla värmen. Den är dessutom helt droppfri. Däremot var den krånglig att diska locket på men om man är noga att skölja den direkt efter användning så är det nog inga problem, det gjorde aldrig jag utan lät den ligga ett tag :/

 10. Bella

  Testa Matcha (ex drick matcha latte), är väldigt bra för att stärka immunförsvaret och ger även mer energi! 🙂
  Krya! <3

Annons
stats