Livet i vintras | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Livet i vintras

Kom över lite bilder från Jolies första tid som jag inte publicerat och minns så väl vilken känsla jag hade i hela kroppen. Vi bodde ju i en lägenhet som vi hyrde i andra hand och besökte huset var och varannan dag. Minns att jag kände mig så hemma i området och när vi var vid huset.. Ville aldrig åka hem och nu är vi ju hemma här. Tiden går verkligen fort fast det inte känns så alltid.

Alltså miniJolie!! Orkar inte så liten hon har varit.. Nu är hon ju allt annat än liten tycker jag, haha.

Blev mycket fika och lunch ute under den perioden. Vi passade på att besöka köpcentret här i Umeå på vardagarna. Det var verkligen helt dött där då och inte en människa någonstans förutom dom som jobbade i butikerna.

Jason var så liten också nu när jag ser tillbaka. Nu är han verkligen en pojke! Här lekte vi och byggde ihop bokstäver. Kan varmt rekommendera Clicko som ni ser på bilden. Jättekul för barnen att få bygga ihop bokstäverna själva.

Dom där pyttefötterna..

Att få gosa med en nyvaken, varm bebis! Lilla hjärtat!

Vi fick så mycket presenter till vår fina tjej. Även Jason fick storebrorspaket av nära och kära.

Första gången vi hälsade på hemma hos Tove och barnen med Jolie.

Köpte mig en ny topp hos Affingos. Älskar den! Måste gräva fram den ur garderoben igen.

Åt gröt med kanel varje dag. Tycker fortfarande att det är världens bästa frukost.

Spenderade också mycket tid inne då det var så galet kallt. Här byggde vi med klossar och duplo.

Min finaste vän kom hem till oss och fotade lillasyster. Så fint att ha lite bilder på henne då vi inte ville bjuda hem en främmande fotograf för nyföddfotografering. Här är några av bilderna.

Vilket väder vi hade alltså… Snö, snö, snö, hagel och jättekallt.

Bästa storebror!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Alltså oh… Det är så mysigt men också så konstigt att titta på Jolie. Jag kommer att få min första unge i januari och när jag ser hur mycket hon har vuxit nu tänker jag bara på att “om ett år kommer våran lilla knodd att vara så stor”. Tack för att vi får följa med i ditt liv! Du har en så fin blogg ❤

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men finis! Ja, det är ju verkligen så.. Går för snabbt <3 kram kram och tack snälla du!! Grattis till bebis i magen och lycka till med allt <3

 2. Emelie

  Den bilden på Jolie i en rosa filt runt omkring sig är sååå fin. Blir tårögd av att se henne, så fridfull trots hennes hjärta. Jag säger bara såhär: jag är glad att just hon kom till er familj, ni fixar detta. Kram

Annons
stats