Mysiga kvällar | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Mysiga kvällar

Älskar kvällarna nu. En stor kopp te, serier, lite gott att tugga på.. Tända ljus som doftar gott och bara vara.. Igår myste jag ner mig med barnen i sängen och hade lite egentid medan dom sov och F tränade.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Alltså. Underbart ju. Det regnar o blåser i Göteborg (ovanligt, va 😉) min bebis tar sin eftermiddagslur och jag sitter i soffan med en filt, tända ljus, en kopp te, en dålig film från min barndom och läser din blogg. HAR SÅ JÄVLA MYSIGT!!! 😍🌝☔️🍂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Haha ja så ovanligt 😉 <3 men det är ju så mysigt med regn ute och mys inne 😀 kram!! <3 sååå mys det låter <3

Annons
stats