gabriellajoss

Gabriella Joss

Linscurry med kokos och lime

Hittade receptet här och det var såå gott! Ni måste prova! Vi skippade dock alla tillbehör denna gång men nästa gång så ska vi prova det med. Jolie älskade också denna rätt och vi gjorde massor av portioner till henne och frös in. I hennes mat blandade vi i extra rapsolja och även en stor klick smör. Även om man känner att det tar ett tag att laga och att det kanske känns omständigt så är mitt tips att laga i stora mängder och göra matlådor + eventuellt frysa in. Det är så skönt att alltid ha god och hälsosam mat hemma.  För det är inte alla dagar man faktiskt orkar stå i köket i en timme innan middagsdags. Kram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats