gabriellajoss

Gabriella Joss

I mina tankar just nu

Inlägget innehåller annonslänkar/reklamlänkar/adlinks

Nu har jag bestämt mig gällande lampa i allrummet och det blir denna nedan. Eller så flyttar vi upp den som vi har nere och har denna på nedervåningen istället.. Har inte bestämt mig än.. Vi får se! Har inte ens klickat hem lampan än utan ska känna lite på det i ett par veckor för att se om det verkligen känns helt rätt. Kanske hinner ångra mig och hitta en annan, haha.. Mattorna är såå fina! Någon av dom vill jag också ha på övervåningen. Och vitrinskåpet är så fint och passar ju i princip överallt då det är så smidigt. Älskar allt på bilden nedan. Och hudkrämen och peelingen är mina absoluta favoriter! Tips, tips =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emmy

    Åh älskar lampan! Försöker oxå komma på någon plats i huset vi kan ha en sådan haha!

    Skulle du vilja visa lite mer hur er laserade trall blev och kanske om Fjodor vill berätta lite hur han gjorde?

stats