gabriellajoss

Gabriella Joss

Veckans matlista

Vi handlade jättemycket spontant både i torsdags och i fredags så vi har massor med mat här hemma. Vanligtvis så skriver jag en matlista och sedan handlar vi efter det men denna vecka blir det tvärtom. Blir säkra kort och rätter som vi gör rätt ofta =) Nästa vecka ska jag vara lite mer vågad och testa nytt, hehe. Har nämligen fått upp ögonen lite för en kokbok som vi haft här hemma ett tag men som jag aldrig riktigt tagit mig tiden att titta i.

Måndag: Linsbolognese med bönpasta

Tisdag: Kikärtsgryta med rotsaker och råris eller pytt i panna med ägg och rödbetor

Onsdag: Chili sin carne med ris

Torsdag: Lasagne med röda linser, morot och keso på bönplattor

Fredag: Förmodligen så köper vi hem mat eller äter ute

Annat vi har hemma till mellis och kvällsfika: Oliver, fröknäcke med färskost och grönsaker (paprika, gurka, tomat) + örtsalt, hummus och morotsstavar, linskakor och majskakor med avokadoröra och chiliflakes, keso och müsli, kvarg, granola och hallon.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats