gabriellajoss

Gabriella Joss

God morgon tisdag!

Hej fina ni!

Hoppas att allt är bra med er! Vi mår bra här hemma och kämpar på med vardagspusslet. Det är inte lätt att få ihop två barn, jobb, plugg, städ, tvätt.. Och speciellt inte nu när Jolie har tandsprickning och svårt att somna på kvällarna. Igår somnade hon iallafall vid 21.00 och då åt jag och F hemmagjord pizza tillsammans och bara andades ut för en stund. Sedan satte vi igång med plugg och jobb igen. På något vis är det mysigt att sitta där uppe i allrummet med lite tända ljus, någon frukt och bara knappa på var sin dator. Vi umgås ändå genom att bara känna varandras närhet och det är fint tycker jag.

Önskar er en jättefin dag! Stor kram!

Vi startade morgonen igår med att F pluggade och jag och barnen lekte loss på golvet.

Idag kommer Jolies nya byrå! Är sååå taggad! Såhär ser det ut där just nu men denna byrå är lite som ett vitrinskåp (dock samma storlek som den befintliga byrån) och så har den knoppar i mässing medan själva skåpet är grått. Ska visa er bilder sen! Kommer att vilja montera det DIREKT. Har önskat det så länge så känns så kul att äntligen få ha det här hemma.

Under gårdagen så åkte vi till ett museum här i Umeå och pysslade. Vi gjorde kattöron precis som alla andra som var där, haha! Jason tyckte att det var kul.

Och så blev det chevrésallad till lunch. Såå gott med valnötter dränkta i honung till.

På kvällen så begav jag mig mot stan för lite egentid. Två av mina naglar hade gått av så jag passade på att göra stunden till min egna, köpte en chai latte på havremjölk och bara var medan naglarna blev lagade.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    GUD vad jag älskar din blogg. Ni är så fina 🙂 Man blir så glad av att läsa och se bilder. Det är faktiskt den enda blogg jag följer varje dag. Kram!

  2. Mathilda

    Hej, du kanske redan har skrivit detta någonstans men mattan du och barnen sitter och leker på på en av bilderna ovan är så otroligt fin. Var kommer den ifrån? Tack för en så mysig blogg, blir lika glad varje gång jag klickar in här.

stats