Snö | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Snö

I förrgår fick vi massor av snö men det känns som om den redan är på gång att smälta bort, haha. Så tråkigt! Älskar snön och hur den lyser upp ute. Minns att jag hatade snö förut men uppskattar den mer och mer hela tiden. Barnen älskar den också! F och Jason gjorde en snögubbe efter att vi hade tagit en lång promenad tillsammans och sedan bytte vi om på barnen (av med dom stora, blöta overallerna, haha) och åkte och handlade lite mer julkulor och glitter till granen.

Jolie var såååå fascinerad när F satte fast snögubbens näsa =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Burr! Inga vantar! Mina händer blir så dåliga redan på hösten så kan inte ens vara nån minut utan vantar. Så himla vackert med snö! Hoppas vi får lite här nere i Skåne också 🙂 Minns hur roligt man hade i snön som barn <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vi har alltid vantar när vi är ute och leker. På bilderna där vi inte har vantar har vi precis bytt om för att åka bil inom det närmsta.Ja, det är ju det! Kram kram <3

 2. E

  Åh saknar den perioden när barnen va små. NU vill ingen ut och leka i snön längre (mina e tonåringar nu). Jag får nog göra det själv i vinter. haha

 3. S

  Alltid undrat hur ni längre upp i Sverige vågar gå ut längre promenader bland skogen, är ni inte rädda för björnar?😅

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Haha ja F brukar säga ibland att vi säkert träffar en björn snart ;p men det är väl inte så troligt ändå! Kram

 4. Sandra

  Oj vad mysigt med så mycket snö! Där jag bor är det fortfarande ingen snö på marken tyvärr. Men hoppas det kommer till jul ✌🏻❤️

 5. Sara

  Hej! Kan du säga hur det går med ditt höga blodsocker. Jag har också det och läkaren sa att det kan vara diabetes. Suttit och läst och gråter. För tidig död. Kan bli blind. Sprutor och hela tiden ha kontroll på kolhydrater. Inte äta när jag vill. Osv osv. Helt förstörd.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hej! Om jag skulle ha diabetes typ 2 så kommer jag att göra allt för att inte behöva någon medicinering. I många fall räcker det att låta bli allt socker (både fruktsocker och raffinerat socker + allt som innehåller dolt socker) samt ta bort pasta, potatis osv och röra på sig. Dricker just nu en stor kopp te varje morgon med kanel och gurkmeja som ska sänka blodsocker.. Dricker det även på kvällarna. Har också tagit bort allt vitt ris, pasta, potatis, allt som är sött och ohälsosamt helt enkelt.. Och så har jag börjat röra på mig mycket mer och försökt stressa ner. Jag är inte så orolig utan fick mer en ögonöppare om att jag måste ta hand om mig själv. Vet inte hur högt ditt socker låg men mitt låg på 7,2 på fastande mage och jag är övertygad om att jag kan sänka det med hjälp av det jag nämnde ovan <3 kram kram

 6. Angi

  Så vackert med snö!
  Tänkte fråga dig, du skrev förut i ditt inlägg om ekonomi att du använt kreditkort tidigare och att ni idag har ett konto med två kort – hur tänker du/ni kring kreditkort idag? Är det något ni använder? Har du dålig erfarenhet av det sedan tidigare?

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men ellerhur 😀 vi har inga kreditkort idag! Vi har två vanliga kort och så har vi ett och samma konto som dessa kort är kopplade till, kram <3

Annons
stats