Onsdag | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Onsdag

Hej fina <3

Snart dags för hotellfrukost igen. Jason sover fortfarande så vi väntar på att han ska vakna, Har öppnat dörren och hör vågorna så tydligt. Det är så lugnt här nu. Så otroligt mysigt. Älskar varje morgon här innan alla vaknar.

Idag har vi bestämt oss för att bara ha en riktig vilodag. Inte göra något speciellt över huvud taget förutom att sola, bada, äta och vila. Tror det blir så dom sista dagarna nu! Igår gick vi däremot till en jättefin strand och sedan till en liten stad. Eller ja, tanken var först att vi skulle gå men det slutade med att vi gick tillbaka efter att ha gått en bit och tog taxi. Man kunde bara gå en liten bit längs bilvägen och även den kändes livsfarlig. Så vi bestämde oss för att avstå hur gärna vi än ville ha en liten promenad.

Önskar er en underbar onsdag. Kram!

Lite bilder från gårdagens äventyr. Det är så fint på denna strand! Kul med klarblått vatten och vit sand även på Gran Canaria.

På vägen till den lilla staden som vi gick till så hade man världens finaste utsikt! Alltså verkligen magiskt! Som ni ser =) Och så filmade vi en videoblogg till er så håll utkik efter den nu i dagarna. Det är därför F har vloggkameran i högsta hugg på bilderna, haha.

Köpte jättegott råris i en butik här i närheten och gjorde kikärtsgryta med massor av grönsaker till middag. Det är F som står för all matlagning här nere.

Vi tar verkligen vara på kvällarna här nere till max. Tycker det är lite småkallt men vi virar in oss i var sin morgonrock och sitter och babblar fram till midnatt när barnen har somnat. Så mys.

Såhär fint är det varje kväll! Ännu finare. Så svårt att fånga på bild.

Igår fick Jason äntligen vara med på minidisco och han älskade det. Alltså mammas fina kille! SÅ stor och duktig. Och så lycklig att få dansa loss med alla barnen. Jag känner mig som en så töntig och konstig mamma. Står också och hoppar och dansar medan dom allra flesta mest står och tittar på. Fick så elaka blickar igår av en annan lite äldre mamma för att jag var glad och dansade med barnen. Hon måste ha trott att jag var full eller att jag bara var knäpp, haha.. Blev lite illa till mods men bestämde mig till slut för att fortsätta vara mig själv och inte bry mig om hennes blickar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Bra att du valde att inte bry dig om dom elaka blickarna, att folk ens orkar kolla elakt pga en sån sak?! Men förstår att du blev illa till mods det hade nog jag också blivit… Fortsatt trevlig resa 🙂

 2. Felicia

  Så fina bilder på hela familjen!
  Förresten! Minns inte om du gjort det tidigare – men skulle inte du kunna göra ett inlägg om alla tatueringar du har? Får ju se skymtar av dem då och då, men skulle vara kul att få en närmare bild på alla, och kanske och en förklaring till varför just den tatuering där osv!
  Funderar nämligen själv på att skaffa en tatuering nu när jag fyller 18, så skulle va kul att få lite inspiration!
  Kram

 3. Sofie

  Bry dig verkligen inte om hennes blickar! Klart du ska dansa med din fina kille! 😍 Det gäller att passa på nu innan barnen börjar skämmas för en… 😅
  Ni ser ut att ha en underbar resa, det är ni värda!

 4. Lo

  Så himla underbart ni har det!! Ja att som förälder bli irriterad för att en annan förälder är engagerad luktar avundsjuka och bitterhet. Varför inte vara trygg i sitt beslut att sitta och titta på liksom.

 5. Therese

  Du är en så bra mamma och vad glad jag blev att höra att du inte lät henne få dig att ändra på dig!! Klart du ska hoppa och vara glad med dina barn om du vill det!! Hon kände antagligen sig dum för att hon inte gjorde så med sitt/sina barn och försökte därför få dig att känna dig dum! Ni är bäst och verkligen en helt underbar familj!! Båda du och F är såna enorma förebilder <3 all kärlek och lycka till er.!!!!

 6. Malin

  Så tråkigt att man ska behöva bli illa till mods när man bara delar sådana härliga stunder med sitt barn. Såå skönt att du kunde släppa den andra förälderns tråkiga agerande, och ha roligt med Jason ♥ Älskar själv att se när föräldrarna deltar tillsammans med sitt barn, man ser hur mycket det betyder för barnet ♥ Så heja dig ♥

 7. Pernilla

  Så fina bilder! Ni verkar ha det alldeles underbart!
  Helt rätt att strunta i andras dömande blickar, du är en närvarande mamma som inte är rädd för att skratta och ha kul ihop med dina barn. Ha en fortsatt trevlig semester🌷

 8. Agnes

  Men SÅ mysiga bilder!! Ni ser ut att ha det så himla bra där borta! 🙂 Se till att njuuuuuuta massor nu de här dagarna 🙂 Stora kramar till er!

 9. JLB

  Haha trodde först du va topless på första bilden! Men de är bara bandet som sitter så högt upp va? 😀 Ser så härligt ut, njut! Skulle också vilja åka på semester..

 10. Johanna

  Följer ni någonsin portionen under tian för matinspiration?

  Kan du skriva lista med vegansk fika? Gärna om du har mjölkfria tips också 🙂

  Du lärde mig älska vegetarisk mat så du kanske kan inspirera mera inom ämnet, kram

  (Men först – njut av er resa! <3 )

 11. Nathalie

  Fick också blickar samt en kommentar av en mamma när vi var i Cypern när sonen var strax under året, då va det också minidisco och min son njöt av det på sitt sätt! Det bara sprätte i benen på han när de spela musik och han va så glad över att få vara med de andra barnen på sidan av scenen. Då sa en äldre mamma till mig att jag borde gå för aktiviteten är för äldre barn? Men det finns ju ingen åldersgräns och jag blev så illa till mods att jag fråga ledarna och dem sa att vi självklart skulle vara med, dem såg hur kul min son tyckte det var! Så då bestämde jag mig med för att fortsätta vara mig själv och dansa med honom på sidan av scenen! Han älskade det och älskar än idag att dansa, det gör han varje dag, han blir snart 2år och jag längtar tills vi ska utomlands nästa gång så han får va med på det igen!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Nej fyyyy 🙁 alltså så hemskt när folk beter sig sådär.. Man blir så arg!! Klart ni ska dansa och njuta på ert sätt!! KRAM <3

 12. Amanda

  Det slår mig ofta hur otroligt vacker du är, inifrån och ut! Hoppas ni har en helt fantastisk resa, sen undrar jag vad det är för strand, ska snart dit själv och den måste man ju besöka 😍 stor kram!

 13. Linda

  Jag tycker det är superhärligt att höra hur du är med i aktiviter med barnen. Det är alltför många föräldrar idag som sitter fastklistrade i sina mobiler och helt glömmer bort hur viktigt det är med lek och att umgås med sina barn. <3
  Förstår inte hur någon kan se det som negativt.. Ofta beror sånt på avundsjuka tyvärr. Jag tycker du verkar vara en så fin och kärleksfull mamma på alla sätt som värnar om både Jolie och Jason och alltid sätter dem och deras välmående i första rummet. Fortsätt vara du, den lekfulla och knäppa mamman som dansar med sina barn på diskot. You go girl! <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men så glad jag blir 🙂 Ja, det är ju så! Och även jag kan ju komma på mig själv med att mobilen tar upp för mycket tid ibland. Så viktigt att vara i stunden med barnen <3 tiden får man aldrig tillbaka! KRAM <3

 14. Elvira

  Hellre en mamma som dansar med en än en mamma som bara glor, man har det alltid roligare då. Uppskattade att min mamma kunde bjuda på sig själv när jag var liten. Kramkram 🌺

 15. Danni

  Vi är alltid med när barnen dansar o busar oavsett om det är hemma eller borta. Kan nästan bli irriterad på föräldrarna som typ släpper lös barnen o sitter på sina rumpor istället för att njuta av bustid med barnen 😂

  Det är ju skit kul! Och svettig blir man så träning och nöje! Kan inte bli bättre 😍 sen tror jag dessutom att barnen uppskattar de 😊👍🏻

Annons
stats