God morgon söndag! Och en liten recension gällande Ving | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

God morgon söndag! Och en liten recension gällande Ving

Hej fina vänner!

Hur mår ni?

Känns som om det var en evighet sedan jag skrev här inne. Har saknat er så! Vi blev ju matförgiftade på hotellet mitt under resan så efter det låg vi bara i sängen.. Tror nog att det var melonen vid frukosten (som många av er också sa att vi skulle passa oss för) då det var i princip det enda som vi åt som inte var tillagat. Men ja.. När vi väl blev friska igen så njöt vi till max och då fick datorn vila. Nu är vi hemma igen och det känns SÅ bra. Älskar verkligen vårt hus och allt vi har här i Umeå. Trodde det skulle kännas jobbigare att komma till kylan men jag ser bara fram emot alla roliga aktiviteter vi kan hitta på ihop nu. Är ju skridskor, snowboard och längdskidor på gång för vår lilla kille. Så kul!

Ja ja.. Vi har varit väldigt besvikna på Ving och deras service i allmänhet då det hände lite saker som gjorde att förtroendet för dom tappades helt. Det var ju trots allt ett av deras egna, “finare” familjehotell vi var på (enligt mig) och då vill man ju känna att man är i trygga händer. Orkar inte gå in på det som hände mer men överväger faktiskt att aldrig mer resa med just Ving. Skrev förresten lite om detta på insta story och fick SÅ mycket svar från er att ni också fått sjukt dålig service av just Ving. Och det är förbannat tråkigt då jag tycker att själva konceptet och många av hotellen är så bra och fina, personalen är trevlig osv.. Men minsta lilla problem man stöter på kan bli stort upplever jag.. Det känns så tråkigt och jobbigt när man förväntar sig något annat.

När jag och Tove reste med Ving så tog chauffören sönder hennes helt nya Bugaboo-vagn vid transporten. Vi hade köpt till transfer till hotellet via just Ving. För att det skulle kännas tryggt. Chauffören tappade vagnen säkert fem-sex gånger från bagageutrymmet i en stor buss (hur sjukt!?) och vagnen blev helt trasig och sne med massor av märken. Och för detta fick vi typ 1500:- i ersättning som vi kunde använda om vi bokade en ny resa via dom? Haha.. Har så mycket mer grejer jag kan skriva men jag vill inte göra det. Det får vara nog här. Tror att vi reser med något annat bolag nästa gång bara. Men rekommenderar inte Ving längre vilket jag faktiskt har gjort förut då vi ändå i överlag varit nöjda.

Önskar er en jättebra dag. Nu vet ni lite varför jag har varit tyst iallafall. KRAM. Vi hörs snart <3

En bild som är tagen innan frukosten. Så mysigt med lugnet här på morgonen.

Försöker träna på att bli bättre på att kolla in i kameran. Det är ju verkligen inte min grej av någon anledning, haha.

Såhär såg det förresten ut när vi promenerade till stranden men sedan vände om på grund av att det kändes livsfarligt. Vi såg att många gick där men med barnvagnar så kände jag bara NEJ. Kanske om jag hade varit utan barnen men även då vet jag inte om det hade varit värt risken. Halva vägen går man nämligen rakt på vägen.

Så läskigt att trafiken var så nära. Vi vände direkt det blev såhär. Fy!

Om det är något som får kallas squad goals så är det väl verkligen jag, Jolie, Lollo och Bernie, haha! VI var där direkt vi fick chansen och fick ansiktsmålning, dansade stopp-dans eller bara sa hej till dom.

Ett glas vin till mamma och pappa när barnen hade somnat blev det innan vi blev dåliga. Så himla mysigt.

Mammas älskling! Här inväntar vi taxin till stranden.

Här med =)

Jolie hos Lollo och Bernie i miniland. Spännande med alla barn och leksaker.

Alltså mina barn!!! SÅ mycket kärlek. Älskar mina små så så så så såsåsåsåsååsååsåsåsåsåsåååååå mycket!!!

Vet inte hur denna bild hamnade i min mobil men den får vara med iallafall. Så kul med alla växter och blommor här! Så annorlunda än hemma.

F är så duktig och lagade mat åt oss alla! Och så åt vi på hotellet två gånger också dom sista dagarna. Vi köpte iallafall en dinkelpasta på affären som barnen älskade men som vi vuxna tyckte smakade så degigt och konstigt, haha. Kul att prova lite nya saker ändå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Måste bara få säga hur nöjda vi alltid varit med ving. Vi var utomlands när vår son blev allvarligt sjuk och vi fick sååå bra bemötande från ving. De ringde oss flera gånger för att höra hur det gått för oss, om de kunde hjälpa oss med något etc. vi fick låna en bilbarnstol från hotellet att ha I taxin när vi åkte till sjukhuset osv… Men som sagt alla har vi olika erfarenheter, tråkigt att ni fått uppleva aå negativt 🙁

 2. Maria

  Har fruktansvärda erfarenheter av tui det absolut värsta jag varit med om och har rest 2-3 ggr per år sen jag var väldigt liten. Vår Cypernresa var det värsta vi varit med om. Allt från inställt flyg då de inte ”hade tid” att flyga och hämta extradelar, fick sitta 16 timmar på Arlanda utan någon ersättning trots att vi missade vårt första dygn på resan, utebliven transfer pga sent flyg, ofärdig mat och helt del hotel än vad vi bokat… sen ingen hjälp eller ersättning. Sen sa min kollega som jobbat där att allt de gör suger. De måste ljuga för gäster överprisa utflykter och bete sig som idioter för de vill tjäna alla pengar som går. Ving mer förtroende men ärligt inga charterbolag alls…

 3. Katarina

  Jag är inte heller jättestort fan av Ving. Föredrar att boka själv eller ev Tui. Åkte till Paris i Augusti med en kompis och hotellet var inte alls vad vi väntat oss, beskrivningen lät ju sjukt bra men sen när man kom dit var det sådär :/ Rummen var halv äckliga då städningen var sådär. Brukar inte vara kräsen men fick dålig magkänsla.

 4. Carina

  Din fina svarta klänning … var har du köpt den ?? Tips på var man packar med sig till barn på resan ? Ska åka till Kroatien för första gången med mina pojkar 3 och 5 år. Är ensam ståeende så jag skulle vilja resa lätt med inte för många väskor då jag har nog fullt upp med att hålla reda på mina pojkar

 5. Lina

  Och jag är helt tvärt om.. skulle aldrig någonsin resa men något annat bolag än Ving och Thomas aircook. Jag har inte rest på 10 år, utan avbokat åtta resor under dessa år pga min flygrädsla och panikångest. Ving och Thomas skötte detta så himla himla bra. Jag fick borda före alla andra, träffa pilot och prata med honom, hälsa på HELA besättningen och hade en egen flygvärdinna hela resan. Alla viste mitt namn och problematik. Vid start och landning så satt jag och “min” värdinna och hade ständig ögonkontakt. Allt ordnades via ett samtal till Ving och knappade in och skickade till Thomas. Lika så service på hotellet, vi kunde ringa dygnet runt, dem kom dygnet runt – trots att det inte var ett fem stjärnigt hotell utan “bara tre.. kunde inte fått en bättre resa.

  Dock skulle jag aldrig flyga med tui, före detta fritidsresor. Alltid krångel, snordyr, otrevlig. Reste med dem när jag var 15/16 med mina föräldrar och då var det en familj som hade en pojke med Downs och han var orolig och levde om.. personalen var på dem och skällde och bad dem få tyst på “ungen” kunde dem inte förstå att “sådana” där barn kanske inte ska resa…. nu är detta iof 10 år sedan. Men ändå.

  Kram ☀️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Tack för att du delade med dig. Tråkigt att du fått den upplevelsen av dom! :/ vi flög med TUI när Jason var bebis och var sååå nöjda 😀 kram <3

 6. E

  Vad trist att det inte blev så bra där. Vi har bokat en resa till samma hotell i maj, hoppas verkligen vi får en annan upplevelse 🙈 fanns det restauranger osv att ta sig till runt om utan behöva ta den där livsfarliga vägen dit?

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jamen visst <3 Håller tummarna att ni slipper vara med om liknande! Tyvärr så finns det inga bra vägar någonstans 🙁 om man inte tar taxi eller buss, kram!

   1. Ewa

    Hej E,

    Vi har aldrig varit på ett bättre hotell. Var där i December. Delar inte Gabriellas upplevelse alls. Hoppas ni får en fantastisk resa!

 7. Elin

  Hur får Jolie sitta i taxin där borta? Vill så gärna åka utomlands med min ettåring men är också noga med att hon sitter säkert i bilen. De kör ju ofta inte så säkert där heller! Hade ni med bilskydd? I knät?

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Babyskydd hade dom med sig när vi bokade två bilbarnstolar! Och en liten sits för Jason att sitta på, kram <3

 8. Elin

  Synd att ni har haft så dåliga erfarenheter av ving. Vi i min familj har rest med dom minst 1 gång om året sedan jag var 6månader (är 15 år nu) och vi har aldrig haft så dåliga erfarenheter. Jag blev matförgiftad i Thailand en gång men då hade don en bra som hjälpte mig! Bra blogg!!! Kram

 9. Felicia

  Hej Gabriella, tack för en jättebra blogg. Jag kan varm rekommendera att dricka dukoral som finns att köpa på Svea Vaccin. (Kan finnas någon annanstans också) Man dricker den 1-2 veckor innan man reser och den har räddat mig från många magesjukor. Hoppas ni mår bättre snart kram.

 10. Kajsa

  Då är jag inte ensam.. Har också åkt med Ving. Åkte till Gran Canaria 2010 med hela familjen för att fira mammas födelsedag. Det är en födelsedag och resa som vi aldrig glömmer, tack vare att det var så dåligt.. Jätte tråkigt när man betalar pengar för något och ser framemot.

 11. Millie

  Men gud så dåligt att man inte får den hjälp man behöver på en resan.
  Vi kollade faktiskt lite resor häromdagen men nu överväger jag att kolla med ett annat bolag. Jag har själv 2 barn i ålder 4 och snsrt 6 år och vill att allt ska kännas tryggt å säkert när man är ute å reser. Tack för att du skriver ut sånt här så man faktiskt får veta sanningen. Massa kramar till dig å din fantatiska familj och hoppas ni får göra om er resa med ett bättre bolag nästa gång <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det tycker jag att ni ska göra!! <3 Så viktigt att man får bra bemötande och bra service. Ving försöker ju lösa problemen men på väldigt konstiga sätt tycker jag. Som gör det struligt och jobbigt för mig som kund.. KRAM <3 och tack för så fina ord underbara du!! <3

 12. Caroline

  Tråkigt att det blev sådär. Man har ändå mer krav på resan när man reser med barn. Speciellt med små barn som ni har så jag förstår er fullt ut att ni inte rekommenderar dom. Vi har alltid rest med ving och aldrig haft problem. Konstigt det kan bli så annorlunda 🙁 Ta hand om er. Fina familjen ❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jamen visst är det så!! Och när man ändå betalar en slant så förväntar man sig ändå att det ska skötas bra om det blir något strul. KRAM <3 fina du!

 13. Elin

  Det blir lite svårt att ta till sig en rekommendation eller som här nu att du inte rekommenderar, om man inte får mer förklarat varför. Små saker blir stora, ok vad innebär det?

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Skrev lite på min insta story men känner inte att jag vill gå in på det på bloggen. <3 men vi har haft SJUKT mycket problem med Ving över huvud taget under dom resorna vi gjort med dom, kram<3

 14. Sara

  Vilka fina bilder och vad tråkigt att ni blev sjuka. Härlig att vara hemma igen 🙂 jag längtar verkligen tills er house tour kommer upp, älskar också erat hus haha 🙂 kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Jamen visst 🙁 <3 det är såå skönt att vara hemma 😀 ja, det kommer 😉 vad glad jag blir, tack! <3 kram

Annons
stats