God morgon måndag! | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

God morgon måndag!

Idag sätter jag och Jolie oss på flyget till Stockholm. Vi ska dit och träffa LOPPI och ett företag som jag ska arbeta med nu under januari. Känns jättekul verkligen! =)

Annars är det skönt att vara hemma och rutinerna börjar nog sakta men säkert komma på plats igen nu i veckan. Har rätt mycket att fixa och ta tag i men det blir roligt. Var så härligt att få äta sin egna mat igen, fylla kyl och frys med nyttigheter, ta ett långt bad, åka till gymmet, mysa i sin egna soffa.. Vi har hunnit tvätta upp allt från resan och igår när vi gick och la oss i ett rent och städat hem så kändes det bara så.. BRA. Hem ljuva hem.

Önskar er en härlig dag och start på veckan, kram!

Myskänslan att få krypa ner i sin egna säng. Ska ta tag i sovrummet och få in mer detaljer nu inom närmsta tiden + fixa i ordning rummet som just nu används som förråd. Ska bli gästrum/kontor typ.

Första träningspasset hemma är gjort! ÄLSKAR att vara igång på riktigt igen.

   

Storhandlingen är gjord! Älskar att fylla på med nyttigt och grönt och fräscht.

Igår övade vi lite på olika bokstäver och Ä, Ö och Å i soffan. Sedan köpte vi nytt slime till Jason då han råkade tvätta det gamla i handfatet, hehe.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S

  Kan inte du berätta om hur ni samsover? Sover ni allihopa i samma säng eller har ni delat upp er? Hur stor är er säng? Hur har ni gjort för att barnen inte ska ramla ner från sängen ifall dom somnar innan er? 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vi sover alla tillsammans. Jag och F längst ut på kanterna och barnen i mitten 🙂 Vi har bara 180 och det funkar. Trångt såklart men vi myser och njutr 😀 Vi lägger barnen innan oss och sedan har vi babyvakt ansluten som vi har i mobilen hela kvällen där vi ser dom i videoformat ifall någon rullar eller så, kram kram <3

 2. Fyrbarnsmamma

  Var det för att provocera som du skrev att ni FLYGER till Stockholm? 🙊🙈

  Härligt med rutiner som är igång igen. Och jag gillar er handling!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   HAHA… Nej faktiskt inte. Kände att det var rätt dåligt att dessa inlägg hamnade precis efter varandra.. KRAM <3

 3. K.O

  Har följt dig så länge och älskar dig/din familj! Men det här med att flyga så ofta som du/andra influensers gör, stödjer jag inte alls. Läste ditt förra inlägg om detta, men jag förstår inte. Att äta vegetariskt/grönt som ni gör, kompenserar inte alls. Självklart, bättre än inget, men jag tror personligen att det är just sånt tänk som bidrar till vårt försämrade klimat. ”Jag källsorterar så det är ok”. Och att ”unna sig att resa” är något du unnar dig på jordens bekostnad. Du är en otroligt smart och härlig tjej, men den logiken är tråkig. Tänk hur många som tänker som du och vilken påverkan det har. Du har barn, precis som jag också har. Vill du inte bevara planeten till dem? Till dina barnbarnsbarn? Man kan ha mysiga semestrar osv utan flyg.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Tack för att du delade din åsikt. Jag respekterar den till fullo men tror tyvärr inte att det skulle hjälpa om ett par familjer per år avstod en semesterresa till ex. Gran Canaria. Problemet är så mycket större än så och behöver nog tas upp “högre upp” om vi ska få någon vändning och försöka bevara planeten.. Kram kram och självklart kan man ha mysig semester ändå! Alla bestämmer ju själva hur dom vill göra.

Annons
stats