Havet | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Havet

Det är något speciellt med havet och något som jag verkligen uppskattade med hotellet som vi var på var att det ligger så otroligt nära havet. Att höra vågorna dygnet runt är bara så mysigt. Uppskattade det enormt.

Ser verkligen tillbaka på vår resa med glädje och kärlek. Trots att den fick några tråkiga dagar så har vi verkligen njutit av varandra till max tycker jag. Älskar mina tre så att jag spricker.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Veronica

  Bott på röda hotellet mittemot ett par gånger. Tagit nån drink på ert hotell vid nåt tillfälle. Fint där! Lugnt och fridfullt.

 2. Josefin

  Hej Gabriella! Jag lästa ditt inlägg om barnvaktning för ett tag sen och har inte sluta tänka på det. Har du funderat på att använda dig av ”my nanny”? Jag har själv använt det i ett år och är mer än nöjd! Jag har haft en ”nanny” under hela året och hon är superfin! Allt där är så bra ordnat och man känner sig verkligen trygg när man lämnar barnen.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men åååh vad kul 😀 hade älskat det men har jättesvårt att lita på en främling med mina barn, kram <3

 3. Ninna

  Det är bevisat att människan mår bättre av att hänga vid havet. Vågens ljud och det öppna havet är liksom lugnande för själen. Älskar havet så förstår att ni trivdes där. Tänk att ha sommarhus/semesterhus vid något fint hav😍💗

Annons
stats