God morgon torsdag! | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

God morgon torsdag!

Gud vad veckorna går snabbt! Torsdag redan.. Galet! Känner ni samma? Jag tycker verkligen att januari susar förbi i otroligt högt tempo. F sa här om dagen att han tycker att det är så läskigt att tiden går så fort när det kommer till barnen.

Igår fixade jag mina naglar på förmiddagen och sedan drog vi hem till vänner där vi blev bjudna på lunch. Babblade, fikade, barnen lekte och busade. Såå mys! Och sedan hämtade F upp mig och ungarna och vi drog på kalas på Leos Lekland. Barnen var såååå lyckliga och lekte loss. F blev som vanligt lekpappa och busade med dom. Han har verkligen en sådan energi och ett sådant genuint engagemang för alla barn. Beundrar honom så enormt för det, det är fint att se.

Idag står en långpromenad på schemat och så ska vi försöka hitta täckbyxor till F. Sedan ska jag gymma och Jason ska få åka skidor eller skridskor med. Vi får se vad han är mest sugen på. Och ikväll ska vi testa oss på att göra pizza på blomkålsbotten. Någon som har ett riktigt bra recept? Eller har några tips gällande hur man gör den som godast?

Önskar er en underbar dag! KRAM!

Gårdagens lunch och fika! Såååå god mat verkligen =) Och sedan fick barnen julklappar/födelsedagspresent. Hur fina vänner har vi inte!? Vänner är verkligen familj som man kan välja själv.

Sedan bar det av mot kalas som sagt! Så roligt att få fira vår älskade fyraåring! Jason hade varit och handlat en present tidigare under dagen tillsammans med pappa F.

Stort grattis till vår finaste Adi på fyraårsdagen! Älskar honom så mycket!! Våra killar har ju hängt ihop sedan dom var bebisar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. T

    Förstår inte din hysteri kring förkylningar med Jolie när du utsätter er för lekland. Jag har astmakids och skulle aldrig ta dom till ett lekland mellan november-mars. Så mkt föräldrar som slänger dit sina magsjuka/förkylda kids för lite avlastning.

Annons
stats