Myströja | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Myströja

Inlägget innehåller två annonslänkar och reklam för Ideal of Sweden

Måste tipsa er om denna goströja som jag vill bo i just nu! Älskar när jag hittar mysiga, sköna och varma tröjor som samtidigt är snygga. Denna har jag använt massor nu under senaste tiden. Ni hittar den HÄR.

Ni hittar den HÄR som sagt. Här har jag den med mina träningstights då vi bara hängde hemma men den är ju perfekt med ett par svarta jeans exempelvis =) Mobilskalet hittar ni förresten HÄR. Har just nu ett pågående samarbete med dom på insta story och min kod GABRIELLAJ20 ger er 20% på allt! Detta är som sagt inte ett betalt samarbete utan dom har enbart samarbetat med mig via just insta story. Men vill tipsa er om detta här också ifall ni har missat och gått i tankar om att köpa ett skal där. Därför märker jag ut detta som reklam högst upp iallafall =) Kram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. I

  Skymtar barnrummet på fotot.. skulle inte du vilja lägga upp lite tips på barnrumsprylar? Håller på att fixa i våra pojkars rum, ena är färdigt men nu har jag kört fast lite 😉

 2. Amanda*

  Hej FINA
  Vilken vacker outfit❤ Jag gillar bloggposter som visar kläderna du bär på, ett riktigt inspirerande blogginlägg.. Kram

 3. Sara

  Vilken storlek har Jolie på sweatshirts från Livly? Som den ljusa krämfärgade med ljusrosa kaninhuvuden på? ☺️ är de små eller normala i strl?

Annons
stats