Skridskor | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Skridskor

Så imponerad över vår Jason som tycker att vintersport är så kul! Han är dessutom grymt duktig med tanke på att han bara är tre år och bara har stått på skridskorna ett fåtal gånger. När det är dags att gå hem så säger han att han vill fortsätta åka, haha! Det är så kul att han verkligen hittar sina egna intressen allt mer och allt som innefattar det fysiska och att röra på sig älskar han. Och det är så roligt att F får dela hans intressen och att dom får ha sin grej ihop där dom går ut tillsammans och kör skridskor, skidor, snowboard.. Vi konstaterade igår att Jason verkligen börjar bli så stor. Tre år redan och åren har bara försvunnit mellan fingrarna samtidigt som det känns som att han har funnits hos oss för alltid.. Och som om vi har hunnit med så otroligt mycket under dessa år.. Tacksam för att just han kom till just oss <3 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Agnes

    Min kille lärde sig åka som fyraåring ihop med sin morfar och spelade hockey i juniorelitserien så sa att när barnen, har inga än, blir stora så får han ta hand om den biten 😂 Mvh Uppsalas största klantfia

Annons
stats