Vi fixar i sovrummet! | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Vi fixar i sovrummet!

Här kommer vår senaste video! Hoppas att ni gillar den. KRAM! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sabina

  Hej, kan inte du skriva ett inlägg om vad som kan vara bra att ha med i förlossningsväskan (både till förälder och bebis) , samt saker som kan vara bra att ha hemma redan efter förlossningen (till mamman)? 🙂 Kram

 2. Issbelle

  Hej! Jag har ingen aning om var jag ska vända mig, får total panik inför vår köksrenovering så jag skriver till dig. Kanske finns det någon annan läsare som ser detta och har en idé, men även du kanske? Ni har ju så himla fint hemma så kanske har du tips! Vi har köpt nytt kök. Stommarna och luckorna är vita, såhär integrerade handtag som ni också har. Bänkskivan är grå betonglook. Men kakel! Jag kommer inte vidare. Vad blir snyggast?! Ååh behöver råd 😭

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh tack snälla du! Förstår, det är sååå svårt!! Tycker ni ska köra samma/liknande som vi har eller ett snyggt stänkskydd + bänkskiva i “marmor”, sååå snyggt 😀 men andra kanske har tips också? Vet hur svårt det är , kram! <3

  2. Stina

   Det är sååå snyggt när bänkskiva och kakel bakom ”hör ihop”!! Så antingen samma material eller liknande färg?

 3. Anna

  Hej Gabriella! I slutet av april flyttar vi in i vårt hus och färgen i barnens rum är klar sen länge, Men vi har haft så svårt att bestämma i vårt sovrum, tills vi såg ert! Vilken färg är det ni har? Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Googla “gabriella joss sovrum väggfärg” så kommer det upp färgkod i inlägg <3 kram! Kul att du gillar 🙂

Annons
stats