Veckans planer | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Veckans planer

Hej fina!

Vi är äntligen friska här hemma. Känns så otroligt lyxigt. Man tar det som jag skrivit förr nästan lite för givet när man faktiskt slipper vara sjuk. Älskar känslan av att inte ha 10 kg snor i näsan, kunna andas normalt och inte hosta. Lycka! Och att Jolie är frisk är ju guld värt. Lite mer än en vecka var hon dålig. Nej, influensan är inte att leka med men samtidigt så är jag så glad över att se att hon faktiskt klarar av att hantera lite mer långdragen och jobbig sjukdom trots att hon är hjärtebarn. Nu hoppas vi bara att magsjukan håller sig borta!

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? Vi har haft det mysigt! Ätit lite för mycket godsaker, varit vakna lite för sent.. Men det hör till tycker jag. Iallafall hemma hos oss.

Veckans planer ser ut såhär: 

– Fota och filma lite samarbeten inför kommande veckor

– I slutet av veckan ska vi till Stockholm! Vi ska försöka oss på att käka middag ute (med två sovande barn i dubbelvagn, hehe), bo på hotell, äta god hotellfrukost, gå på ett event.. =) Kommer bli mysigt och jag är glad över att jag får med mig F trots att jag vet att han har rätt mycket att göra. Men blir kul att komma iväg lite.

– Måste fylla i alla försäkringspapper jag fått hem gällande Jolie. Problemet är att jag inte alls förstår hälften av frågorna.. Kan man ringa våra hjärtläkare? Är det okej? För jag tror själv inte att vi har all information som försäkringsbolaget kräver av oss..

– Vi har fixat nya livförsäkringar och lite annat hos banken så dessa papper ska vi också signera och skicka tillbaka i veckan.

– F ska sälja lite studieböcker från kurser som är klara. Blir skönt att slippa ha onödiga böcker liggandes överallt i huset, haha!

– Vi ska filma en videoblogg till er! Tänkte svara på lite frågor som ni har ställt bland annat.

– Jason ska få åka snowboard med sin pappa! Så spännande!

– Imorgon står Knatteskutt på schemat för vår lilla kille.

– Jag har ju inte tränat på över en vecka då vi varit så sjuka men nu äntligen ska jag få åka till gymmet i veckan. Är jag fjantig om jag säger att det pirrar i magen av bara tanken? =)

Har säkert missat en hel del men här är lite smått vad som händer under min vecka iallafall. KRAM på er bästa ni. Tack för att ni kikar in här hos oss <3 

I helgen har vi varit ute och sprungit i snöstormen! Vilket busväder vi har haft alltså! Är helt sjukt hur mycket snö vi har här i Umeå.

Packade upp min glossybox (jag ska snart ha ett samarbete med dom och då kommer rabattkod till er som är sugna) och gillade verkligen innehållet. Jag har prenumererat på Glossybox i flera omgångar från att jag var yngre (typ sedan 2010) och det var/är verkligen det bästa som finns att få hem en sådan här lyxig box en gång i månaden.

Igår gjorde jag vår favoritlasagne till middag. Jolie åt ÄNTLIGEN efter all sjukdom. Hon bara tryckte i sig så den fick bra betyg även av henne. Ni hittar recept HÄR.

Har fikat semla på café också. Älskar semlor! Så himla gott. Måste köpa fler innan säsongen är över.

Killarna har varit ute och skottat i flera omgångar också. En av gångerna så byggde dom en snölykta. Det är som sagt sjukt vad vi har mycket snö nu.. Tror både vi och grannarna skottar två-tre gånger om dagen…

Tacos till fredagsmys! Bästa maten som ingen i familjen någonsin tröttnar på. Någon annan som alltid käkar fredagstacos?  

Min älsklingstjej! Så glad över att hon äntligen mår bättre.

Min underbara familj! Tänk att jag fick dom här tre. SÅ tacksam är jag.

Lite lördagsgotta framför lite avsnitt av Trolljägarna. Vi var så trötta i lördags och speciellt under kvällen så vi orkade typ inte göra något. Blev dessutom en rätt tidig kväll.

Söndagslunch! Böngryta med massor av grönsaker, ingefära, gurkmeja, lite curry.. Sååå god!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sophie

  Hej! Så roliga planer för veckan ni har. Jag undrar ifall du planerar att göra en träningsvideo eller vlogg når du tränar o dela med dig av fin träningsrutin o vad du äter de dagar du tränar? Jag ska själv börja träna o behöver lite inspiration. Ha en fin vecka o tack för en bra blogg o bra videos😊💖Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, det kan jag göra 😀 är dock verkligen inget proffs men kan ändå dela med mig 🙂 KRAM och tack för fina ord <3

 2. Amanda

  Hej!
  Ni har säkert tänkt på detta tidigare, annars så blir det bara ett litet tips inför snowboarden med jason.
  Tänk på att det är otroligt lätt att bryta benen för ett litet barn som aldrig åkt, att båda benen sitter fast och han inte kan flytta fötterna eller reagera om han skulle trilla 😊 jag bröt foten som liten just för att jag inte hade en chans att ”parera” skadan och flytta undan fötterna när jag föll

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Tack för din kommentar <3 Ja, precis! Vi får se om vi kör snowboard eller slalom i år av just den anledningen, kram <3

Annons
stats