Hon och jag | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Hon och jag

Älskar ihjäl mig i min minsting!! Min ljuvliga tjej. Min superhjälte!

Nu i februari är det ju alla hjärtebarns månad så jag har startat en insamling och allt går såklart till våra älskade små hjärtebarn! För att min dotter får en chans till att leva precis som alla andra barn TACK vare forskning. Utan den hade hon förmodligen inte fått finnas under en hel livstid men nu kan jag vara trygg i att hon faktiskt kommer att få det. Så insamlingen är för att alla hjärtebarn förtjänar att få leva. <3 NI KOMMER TILL INSAMLINGEN HÄR. 

Blir evigt tacksam för minsta krona och allt går som sagt till hjärtebarnsfonden! <3 Tack för att ni hjälper vår Jolie och alla andra små hjältar där ute att överleva. <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats