Sommarsaknad.. | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Sommarsaknad..

Fick upp dessa bilder på mobilen för någon dag sedan och gud vad liten Jolie var! Och gud vad brun jag var och FY vad jag saknar sommaren. Man längtar ju inte lite nu när man har en meter snö utanför fönstret.. =) Allt är på något vis så mycket lättare på sommaren. Bara känslan av att vi kommer att kunna gå in och ut på vår altan, sitta ute ihop och äta middag, ha en gräsmatta, plantera pioner.. Jag får rysningar av glädje. Vi har det bästa framför oss. Jag både tror och hoppas det. Så länge vi alla får vara friska och krya så är jag såklart nöjd.. Men tanken på alla somrar vi har framför oss gör mig bara så lycklig.

Någon mer än mig som saknar sommaren nu? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats