Halva veckan har gått | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Halva veckan har gått

Hej vänner <3

Igår fick jag världens klump i mitt ena bröst. Det blev alldeles hårt och jag blev frossig.. Fick pumpa ut massor med mjölk och sedan bara vila hela kvällen. Fy.. Så obehagligt. Trodde jag skulle bli dålig igen men mår bättre nu! Har blivit såhär för att Jolie ammade SÅ mycket när hon var sjuk men nu när hon är frisk så är inte bröstet lika intressant men produktionen är igång, haha.. Så det blir lite jobbigt för mina stackars tuttar att hänga med.

Fick ihop ett träningspass igår men hade glömt både hörlurar och hårsnodd (!).. Fick gräva i min gymväska och hittade ett par svarta stringtrosor som fick fungera istället, haha.. Tur dom var oanvända iallafall! Vi gör ett nytt försök idag och då ska jag inte glömma varken hörlurar eller snodden hemma =)

Det slog mig förresten igår att jag fallit tillbaka in lite i ett mobilberoende nu under tiden som vi varit sjuka. Slösurfar väldigt mycket och tänker knappt på när jag tar upp telefonen. Blir som att jag är van att göra det och därför gör jag det. Har ni bra tips på hur man avvänjer sig? Funderar på att införa ett tvång på att man lägger bort mobilen när man är hemma och att man får använda den vissa tider bara. F är också lite smått beroende igen har jag märkt (det blir ju lätt så när barnen är sjuka och sover mycket och man spenderar all tid med att ta det lugnt hemma bara).. Ska testa mig fram lite och bolla fram en lösning med mannen. För något måste göras åt detta! Fy, vad det är läskigt det där med skärmtid. Vågar inte ens berätta hur många timmar min iPhone mätte upp att jag surfat på senaste.. Får en klump i magen!

Önskar er en underbar dag! KRAM!

Jason och F byggde värsta legohuset igår. Det sjuka är att Jason har byggt större delen av huset själv. Han är världens coolaste unge! Imponerar så mycket på mig hela tiden. Kunde knäppa loss sig själv ur bilstolen och vagnen supertidigt, förstår direkt hur trappgrindarna fungerar oavsett var vi är (trots att typ jag inte ens fattar direkt, HAHA), är grym på allt som har med fysisk aktivitet och motorik att göra. WOW vad han imponerar på mig varje dag. Efter att jag tog bilderna så fortsatte han på huset och nu är det ännu högre! Förlåt för skryt om mitt barn men ni föräldrar vet ju hur det är när man är sådär extra stolt, hihi. Nu skäms jag lite för att jag skryter så mycket.. HAHA! Hoppas ni inte tycker jag är världens fjantigaste. För visst får man imponeras sådär larvigt mycket av sitt/sina barn? Det hör väl till lite? Okej, ska sluta skriva i cirklar om detta nu. Mvh Pinsam mamma.

Förutom att bygga med lego så var det dags för årets andra Knatteskutt och denna gång var hela familjen med!

Jolie ville vara med på allt och det får hon ju inte riktigt.. Finns det någon aktivitet för såhär små barn? Hon är så framåt socialt och det vill man ju ta vara på lite… =) Hon älskar att vara med där det händer oavsett vad som händer. Så nyfiken på livet.

Innan Knatteskutt blev det en fika på vårt favoritställe.

Jolie drack upp en hel (!) smoothie.. Mango och jordgubbssmak. Så god!

Fick hem detta bud igår. Tack snälla! Skulle egentligen gå på deras event här i Umeå men vi var ju så sjuka då.. Så fick hem en goodiebag iallafall. SÅ snällt.

Jolie följde med till apoteket och köpte fotkräm. Mina hälar spricker sååå lätt när det är såhär kallt ute.. Hatar det och det gör så ont.. Men så länge jag smörjer varje kväll går det bra. Köpte en från LÖWENGRIP denna gång då min favorit från Helosan inte fanns. Ska bli kul att se om den är lika bra/bättre!

Här står jag med en trosa i håret! Varje gång någon kollade på mig på gymmet så kände jag mig genomskådad.. “han ser att jag har en trosa i håret”, “okej, hon har märkt att jag är en skummis med en trosa på huvudet..” =) Man tager vad man haver.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mio

  Alltså hahahaha, I love it! Det här gjorde min kväll, med trosan i håret 😁 Jaaa, man får absolut känna sig skrytsam över sina barn! De är ju det bästa man har ♥️

 2. Sofie

  Haha alltså trosan i håret var ju det roligaste!! 😂 Och klart du ska imponeras av dina barn, ens egna barn är ju alltid genier! 😉

 3. Sabina

  Men fy vad smart!! Att jag aldrig tänkt på att ta en trosa när jag glömt hårsnodden?!?! Bästa jag hört idag!! Jag har ibland övervägt att försöka slita loss bandet från bhn eller från byxorna haha!! Det där tipset ska jag ta med mig, så nu blir jag också en med en trosa på huvudet!

 4. Sandra

  Det är klart att man får vara imponerad av sitt barn! <3 Jag tycker att min lilla kille är världens smartaste, snällaste, duktigaste och klokaste barn. Ingen annan är så bra som han, haha <3

 5. Fyrbarnsmamma

  Klart man skall skryta om sina barn! 💕 Jag tycker att det är härligt nu när jag har flera barn och kan jämföra. Med första barnet tyckte jag snarare att det var normalt, än tidigt, när han lärde sig läsa flytande kort efter treårsdagen. Nu tittar jag på min blivande fyraåring och kan inte föreställa mig honom läsa en bok utan är glad över att han känner igen olika bokstäver.

 6. Jossan

  Haha, ser folk det verkligen som att man skryter om sina barn när man säger att de är duktiga?! Jag reagerar inte alls så när jag läser det där och antar att jag gör likadant själv då. Tycker bara att barns utveckling är så intressant och även skillnaden mellan olika barn?! På ett fascinerade sätt liksom, ingen negativt fokuserad jämförelse.

Annons
stats