TACK! | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

TACK!

Hej fina ni och god morgon!

Vill börja denna vecka med att tacka er så enormt mycket för engagemanget i Jolies insamling! Det betyder så mycket att ni vill vara med och bidra för att alla små hjärtan ska få slå. Alla barn förtjänar att få leva! Ni kommer direkt till insamlingen HÄR om ni har missat den och skulle vilja bidra med ett par kronor. Ni kan också swisha numret som står längst ner under länken så skickar vi vidare pengarna till insamlingen. Alla bidrag är SÅ viktiga. Många bäckar små.. <3

Annars har vi haft en jättefin helg. Jason har varit lite hostig under kvällar och nätter… Men inte mer än så! Känns som om det var en evighet sedan jag kikade in här nu.. Har ju inte skrivit sedan innan vi åkte till Stockholm i torsdags! Galet! Kommer ett inlägg om det och vad vi gjorde där lite senare idag.

Kram på er! Hoppas ni får en inspirerande och härlig start på veckan.

En liten spegelbild från helgen =)

Och har helt glömt bort att visa er våra nya tvålpumpar! Har också köpt matchande tandborstmugg till övervåningen. Dessa är från H&M Home i svart marmor. Rätt dyra men jag tyckte att det var värt det. Blev kär i dom vid första ögonkastet och sedan kunde jag inte sluta tänka på dom! Har en känsla av att dom kommer att få bo i våra badrum under många år. Tvålpumpen är smutsig på bilden ser jag nu, men visst är dom fina om man bortser från det!?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats