"Jag vill ha en bebis" | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

“Jag vill ha en bebis”

Jason har under senaste dagarna pratat SÅ mycket om att han vill att det ska bo en bebis i min mage. Att han vill ha en egen bebis också för den delen. Han går runt och låtsas att han har en bebis i magen och jag dööör vad sött det är, haha! Och när man frågar om han vill ha en lillasyster eller en lillebror så säger han att han vill ha en lillebror. Han har ju redan en lillasyster så jag förstår honom =) Hade känts lite extra fint att få ge honom ett till syskon nu när han är så pass stor och förstår så mycket. Drömmen är ju verkligen att få bli gravid igen i år! Varje barn är ju en gåva och inget att ta för givet. Men hoppas och drömma får man ju alltid..

Hur många barn har du? Hur många vill du ha? 

Mina älskade två! Får aldrig nog av dom!! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pernilla

  Jag väntar mitt fjärde barn nu:) hur många jag skulle vilja ha vet jag faktiskt inte:p älskar livet med stor familj:)

 2. Sofie

  Drömmer också om en ny graviditet i år. Vår tjej blir 3 i april och vi hade hoppats på ett syskon med 2-3 års åldersskillnad, men nu ser det ut att snarare bli minst 4 år mellan. Vi plussade i höstas men fick missfall i vecka 13 så nu är vi inne ekorr-hjulet med projektet bli gravid igen. Känns tungt när i stort sätt alla omkring en är gravida, men bara att kämpa på

 3. Karro

  Vi har en son som fyller 2 i juni. Ett mirakel efter fyra års kamp och ännu längre längtan! Tyvärr tror jag inte det blir fler barn här. Det kommer tära på oss mer än vad vi orkar just nu i alla fall. Vår lilla mirakelunge kompletterar vårt team sååå bra så jag känner ingen längtan efter fler barn. Men det svänger varje dag tycker jag. Sorgen finns alltid där (att vi inte kan på naturlig väg).
  Jag håller alla tummar och tår att ni snart blir gravida ❤️
  Har följt dig sedan ni blev gravida med Jason och var då så avundsjuk minns jag. Ni är fina ni!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Förstår helt din sorg i det.. <3 eller jag förstår inte men kan föreställa mig. Skickar en stor kram till dig och vad ni är grymma som gått igenom denna kamp! Beundrar er. Ha en underbar kväll 🙂 <3

 4. Sanna

  Har en pojke ju och En flicka vi är nöjda och kan inte tänka oss fler 🙂 skulle nog inte ha varken tid eller råd med fler de närmsta åren:)! Då jag ska studera på högskola! Sen går dem nästan i skola när jag studerat färdigt så då får vi se,tror inte de blir fler!👩🏼‍💻

 5. Isabell

  Har en pojk född aug-16 & en flicka född Jan-19 och nu är vi nöjda 😍 ser fram emot att se dem växa upp tillsammans!

 6. sofia

  är ensamstående med 2, samma åldrar som jason & jolie 🙂 just nu räcker det gott & väl MEN när/om jag hittar kärleken så önskar jag minst ett barn till <3

 7. Alice

  Vill bara säga att jag följt dig, Gabriella, genom din blogg och ditt instagramkonto i många år nu. Du verkar vara en sån ödmjuk, varm, snäll och inspirerande person. Underbart fina foton du lägger ut på din instagram, både på din familj, ditt hem och alla fruktfat som ser så otroligt goda ut!

  Jag är en tjej på 22 år från Stockholm, som fick ett tidigt missfall första gången jag blev gravid med min sambo våren 2017. Hann inte riktigt känna någon lycka över att jag var gravid innan allt försvann ifrån mig. Embryot dog innan jag ens nått vecka 7. Jag blev helt knäckt när det hände. då jag alltid velat vara en ung mamma, precis som du. Idag har det dock vänt! Blev gravid för andra gången i oktober 2018. Nu har jag och min bebis nått v. 26, så ungefär 3 månader kvar tills beräknad födsel, och min ännu ofödda son mår hur bra som helst och sparkar mer än någonsin. Sån häftig känsla är det att få känna varje spark! Har älskat att vara gravid från dag ett, och jag tror nu äntligen på att detta kommer gå bra!

  Jag tror jag vill ha 2 eller 3 barn, men helst 3, då jag alltid älskat barn! Jobbar också på förskola och har gjort det sen länge så är lite förberedd iaf på hur det kommer att bli, tror jag 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men tack snälla du <3 <3 Och det förstår jag verkligen 🙁 du är så stark som tagit dig igenom det. Tänker på er och önskar er all lycka. Tror också att det kommer att gå bra!! Det är klart det kommer <3 Stort lycka till med allt och ni har verkligen det bästa framför er 🙂 <3 kärlek och kram! Och så glad jag blir att du hängt med så länge <3

 8. Elin Stridsberg

  Vi har 3 barn födda oktober -14, april -16 och nu februari -19 och vi är definitivt klara efter vår sista. Känner mig så lycklig, nöjd och tacksam och familjen känns komplett ❤.

 9. fanny s

  Jag har precis fått mitt fjärde barn 🙂 Har två flickor och två pojkar. Har dem ganska tätt, äldsta är sex år. Har alltid sagt att jag vill ha fem barn, vi får väl se hur det blir med det 😅 Det var iallafall jätteroligt att komma hem med lillebror nu, syskonen älskar honom så mycket redan! Haha min yngsta dotter som är lika gammal som Jason är lite mer skeptisk, men hon har ju varit minst ingen i tre år nu så är lite större omställning för henne 😊

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh vad härligt 😀 <3 förstår verkligen det!! 😉 det blir ju helt nytt, kram 🙂 <3 grattis till bebis!! <3

 10. Anne

  Är 36 år och har fyra barn. 9,5 år, 7,5 år, 4,5 år och 6,5 månader. Det var väldigt intensivt när de två äldsta var små, det är 23 mån mellan dom. Nr 3 var enkel, då hade de stora varandra. Nr 4 är en nöjd unge men amningen har tyvärr krånglat mycket med konstanta sår och flera stockningar, trots att hon är en stor tjej på 9,3 kg. Detta har tagit väldigt hårt på mig så känner mig väldigt klar med fyra och längtar tills vi kan minska amningen ännu mer. Ledsamt då jag ville amma länge faktiskt. Det är dock underbart att ha bebis med äldre syskon också, de är engagerade på ett helt annat sätt och ingen svartsjuka.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh förstår verkligen!! Det blir ju inte alltid som man har tänkt sig 🙁 så förstår dig helt.. <3 Kan tänka mig att det är så! Så härligt med äldre syskon! Och att dom alla har varandra måste vara magiskt, kram <3

 11. Johamma

  Har tyvärr inga barn, efter 5år av försök så ska vi nu genomgå vår andra ivf . Får väl ha lite hopp om att man får bli gravid innan 30 och mamma innan man blir 31. Hade jag fått välja så hade jag velat ha 3-4 barn, 3 ganska tätt och en lite senare.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Förstår det <3 Stort lycka till med allt, tänker på er och hoppas att allt blir precis som ni önskar!! <3 <3

 12. Fyrbarnsmamma

  Jag har (förstås) fyra! 11, 9, 4 och 2 år. Två fina par (men det senare paret beräknas bli en trio i vår när femman kommer.)

    1. gabriellajoss
     gabriellajoss

     Haha så svårt ju 😉 jag tror att jag aldrig kommer bli nöjd men man får väl sätta lite stopp för sig själv kanske så att man får plats i sitt boende, får tid till alla barn osv.. Så svårt när man verkligen vill ha många dock 🙂 kram <3

 13. Monika

  Har 3 barn 4år, 2,5 år och lilla på 1 månad.
  Jag vill gärna ha fler barn, har sagt 4 st högt. Men innerst inne så vill jag helst ha ett helt gäng. Älskar tanken på en stor familj.

 14. Carolin

  Har en tjej som är född augusti-16 och väntar en liten tjej nu i juni 🥰 Längtar såå mycket! Hoppas det blir som du vill!! ❤️

  1. Ninna

   Har två bebisar. Pojken fyller 3 år och tjejen 1 år i april😊. Hade kunnat ha minst 4barn men de är så små och vi har bara varsin famn att erbjuda. Får se hur vi känner längre fram. Vill ju satsa lite på karriär på en kirurgklinik❤️

 15. Karolina

  Vi har tre barn på 2,5, 4 o 5 år och känner oss så nöjda! Vi ville alltid ha 3 barn, så vi är mer än nöjda. Kram till dig Fina Gabriella

 16. L

  Hej!
  Har en oktoberkille född 2015 (som Jason) och sen fick vi en dotter Mars 2017. Drömmen vore att få ifal ett barn till.😍. Min man känner sig så nöjd med våra två, men han hinner ändra sig hoppas jag 🙏🤗

 17. Sara

  Jag har två pojkar, födda med 16 månaders mellanrum. Skulle kunna tänka mig ett barn till. Drömmer om en flicka med rött lockigt hår 😍 Men inte än. Min minsta blir 1 år nu på lördag. Han får nog bli 3-4 år innan vi börjat försöka igen.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men åh vd underbart <3 hoppas allt blir som du önskar 😀 Grattis i förskott till er minsta, kram <3

 18. Linn

  Jag har fyra barn, de är 4år snart 3år, 1,5år och minsta är två veckor gammal (ung). Har alltid sagt att jag vill ha fyra barn men skulle kaaanske kunna tänka mig en liten till om några år.

 19. Frida

  Har tre barn, äldsta är 4 år mellersta är 2.5 år och minstingen blir 1 år 30 mars 🙂
  Är så nöjd med dom jag har, känner inte riktigt att jag skulle ha varken tid eller ork för fler, inte just nu i alla fall 🙂

 20. Helena

  En son född januari 2013 och en dotter född augusti 2014. Vi ville ha två barn tätt och så blev det.

 21. Linnea

  Har 2 pojkar födda 2015 och 2018. Känner mig klar på bebisfronten på länge framöver men känner jag mig själv rätt lär det bli 1-2 sladdisar sedan 😂❤️

 22. Victoria

  Jag har 4 flickor som är 14, 12 och 9 år och en liten på snart 5 månader. Vill gärna ha en till 🤗 älskar barn och att ha en stor familj!

 23. Alexandra

  Jag har fem barn födda 2010 2012 2015 2016 o 2018. Skulle jättegärna kunna tänka mig en liten till om ett år eller två😍

 24. Rebecca

  Jag har tre stycken som är födda 2013, 2015 och 2017. Väntar nu fjärde som är beräknad 2 Augusti😍🙏

 25. Frida

  Jag plussade i helgen och är överlycklig men samtidigt får jag panik av tanken att det är så långt kvar till v 13 då man kan ”andas ut” lite. Är i v 6 nu och det känns som tiden står stilla… Du som gått igenom två graviditeter, har du något bra tips på hur man kan tänka för att inte få det att kännas som en evighet till v 13?
  Jag förstår ju att det bara kommer säga tjoff och så är det helt plötsligt sommar och jag sitter där och undrar var tiden tog vägen men just nu är det så jobbigt att bära på denna stora hemlighet inför kollegor och alla andra runt omkring.
  Kram till er fina familj!

  1. Elin

   Hej! Var bara tvungen att svara här! Jag gick själv också omkring och var både orolig och otålig den första tiden med mitt första barn. (Han var dessutom inte planerad så ingen hade någon aning) så mitt tips till dig; gör saker som får dig att må bra, unna dig och din fantastiska kropp bra och avslappnande saker, god mat, mycket vila och frisk luft. Lyssna på poddar, läs och försök njuta av nuet. Skriv om din graviditet (så kul att se tillbaka på) försök hitta ett sätt att njuta av att få ha gavriditeten och bebisen i magen helt för dig själv tills ni går ut med det, på ett sätt är det så skönt när ingen vet, ingen ställer frågor, ger tips, behandlar dig som en blivande mamma eller en gravid. Njut lite mer av att bara vara du, snart förändras ditt liv och jag kan bara säga att det kommer att bli helt fantastiskt. Stort lycka till / mamma till tre barn

 26. Sofia

  Jag har 2 barn. En på 2,5 år och en på 2 månader. 😍
  Om jag får välja så vill jag ha minst 1 till, men kan tänka mig 2 till. 3-4 barn totalt.
  Men det är som sagt ingen självklarhet, men hoppas kan man alltid!

 27. Tiffany

  Gravid med första! V. 16.💕 Antagligen kommer vi ha 4 barn i framtiden om allt går som vi vill🥰👶🏼 Men det får tiden utvisa! Fyra är dock ”målet” för oss båda😁

 28. Nicole

  Har en son född i november, vill ha en till. Hade nog velat ha 3-4 st om det inte vore för att jag är (frivilligt) ensamstående. Blir lite väl mycket med fler än 2 då ☺️

 29. Neajohanssons

  Å vad fint! Barn är så ärliga och underbara!
  Fina Jason!
  Jag har ett barn, en liten skruttis som vi absolut vill ha ett eller två syskon till sedan!
  Lycka till för er! Barnen är livets gåva ❤️

 30. Ida

  Är gravid med mitt första efter en SÅ jobbig kamp. Ca 3 år tog det att bli gravid, nu njuter jag & mannen varje sekund😍

 31. Ellinor

  Har ett barn men vi vill ha fler. Jag skulle egentligen vara gravid i vecka 20 nu om jag inte hade drabbats av ett utomkvedshavandeskap i julas. Men hoppas också på en graviditet i år.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh 🙁 <3 starka ni som gått igenom det! Hoppas allt blir som ni önskar. Stort lycka till <3 kram kram fina <3

 32. Michaela

  Jag har två biologiska (7 och 1 år) och ett bonusbarn (11år). Jag vill gärna ha en till liten 🥰 min sambo känner sig rätt nöjd i dagsläget. Men jag drömmer vidare i hopp om att han ändrar sig en vacker dag 😄

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hoppas för din skull att han ändrar sig <3 men så underbart med tre barn hemma iallafall, stor kram!! 😀 <3

 33. Isabel

  Har tre barn som är 5 år, 3,5 år och snart 2 år. Är gravid med nr 4 nu som kommer i höst och det blir sista barnet för oss.

  Jag har alltid velat ha en stor familj och jag tycker väl egentligen 4 är på gränsen till för lite. Men jag mår tyvärr alldeles för dåligt när jag är gravid och dessutom känner jag att jag nu vill ägna all min tid och kärlek åt de 4 älsklingar jag har.

 34. s

  Jag har inga barn ännu, men vill gärna ha 2 😁 fyller 26 iår och hade velat bli gravid detta året och det hade killen med så får väl se 🙈

 35. Carro

  Har två fantastiska pojkar, 10 respektive 4 år. Är nöjd med två barn och njuter lite extra av att få gosa bebis med syskonens barn 🙂

 36. Jonna

  Jag har 5 barn. Natanael 13 år, Alvin 11 år, Devin 7 år och tvillingarna Colin & Hayley 5 år. Det är så härligt med ”många” barn. Se dem ha roligt tillsammans och finnas där för varann😍❤️

 37. Jessica

  Hej fina Familjen Joss,
  Visst är det underbart med syskon och en till bebis själv har jag två pojkar 10år och 8 år och en tjej 4 år och en till Bf augusti 2019 vet inte könet än men hoppas vi får reda på i april..

 38. Louise

  Har en snart 5 åring och är i v21 med andra barnet som även blir det sista. Två barn räcker för vår del och för min kropp.

  Imorgon har vi äntligen rutinultraljud🤗

 39. Sabina

  Hej! Har 2 barn, tjejer och tycker verkligen det räcker! Förstår inte hur man får tiden att räcka till med hem och hushåll, arbete, hämtning/lämning samt barnens aktivitet och sin egen träning 🙂 Minman kan tänka sig ett till men inte jag!

 40. Paulina

  Jag har en son som är född augusti-17 Och vill bli gravid i år. Fick missfall för smart 1 månad sen så är jätterädd för att försöka igen men vill så himla gärna ge honom ett syskon. Tack för en bra blogg!

 41. Isabelle

  Jag håller med dig fullständigt. Så fint med syskon. <3 Jag har två barn, egentligen hade vår största önskan nog varit tre eller fyra. Men jag blir så vansinnigt dålig som gravid så läkarna är osäkra huruvida jag skulle orka en gång till samt att jag fick en förlossningsdepression efter andra barnet, jag har inte återhämtat mig än och vågar nog aldrig riskera att hamna i det mörkret igen. Hur som helst är vi så lyckliga och nöjda med våra två. Det är helt perfekt för oss. <3

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Förstår 🙁 <3 hoppas att allt blir som ni önskar och som du säger så har ni ju annars era två underbara <3 kram!

 42. Sofia

  Har två barn. En son som är 3,5 år och en dotter som är 6 månader. Vår familj är komplett såhär, både jag och min kan känner att två barn är perfekt för oss 🙂 Han pratar dock om att sterilisera sig men där säger jag stopp, för tänk OM man kanske blir bebissugen igenom några år, man vet ju aldrig och vi är ”bara” 30 år just nu 🙈

 43. Tove

  Har två döttrar, en på 4 och en på 2 år och en liten bebis i magen som är beräknad att komma 12:e juli. Vad det är för kön vet vi inte och oavsett vad det blir så är vi såå glada! Storasyster har dock beställt en till lillasyster så vi får väl se 😂 min man vill gärna ha fyra barn så vi får väl se hur många det blir innan det är stopp för oss!❤️

 44. Elin

  Har två barn med 3,5 års mellanrum och är superdupernöjd med det. Här blir det inga fler, både jag och min man har alltid velat ha 2 🙂 Stora följde med spänning hela vägen från graviditeten och de har världens finaste relation. Lilla är idag 1,5 ❤️

 45. Johanna

  Har samma åldersskillnad som dig på mina – stora blir tre om en månad. Alltid drömt om tre. Tänkte 3 år mellan företa och andra, men det gick fortare. Tur det, är ju ljuvligt! Min stora önskar sig också fler bebisar. Lillasyster kallas ofta lilla pojken 😂❤️, men hon vet att lillasyster är en lillasyster.

  Vill ha ett eller kanske två barn till 🙂 Sambon säger en till, men tjatar jag så kanske det blir en fyra men typ..om tio år.

 46. Linda

  Vi har två barn väldigt tätt och nu är jag gravid med nummer 3. Bara i vecka 8 än så vi har inte sagt något till barnen. Men som jag ser framemot att berätta! Äldsta som är 4 år nu förstår ju lite mer än när hon var drygt 1 år och jag blev gravid med nr 2. Längtar sååå efter denna bebis och jag hoppas allt kommer gå bra. Är extremt nojig denna gång. Jag har ju 2 fina friska barn, kommer det gå lika bra denna 3e gång? Känns så overkligt!

 47. Marlene

  Vi har tre barn. Son på 10, dotter som snart fyller 8, ännu en son som fyller 6 i aug och i juni kommer vi få en liten oplanerad överraskning som vi är SÅ glada över. En lillasyster ❤️ Vi var egentligen klara. Mannen ville inte ha fler, och jag var ok med det. Men så en dag i oktober kom ett plus på stickan trots allt! Man kan tydligen bli gravid trots preventivmedel, haha. Det var en stor chock men en helt underbar överraskning som var väldigt välkommen! Det blir en helt annan situation med alla stora i skolålder, och inte två blöjbarn som vi alltid haft tidigare. Ska bli spännande! ☺️ Det här graviditeten är dock tung. Har alltid haft det så lätt förutom från illamående tidigare. Men den här gången har jag även reumatism så det är stor oro med alla mediciner i kroppen, och jag har fått ALLA krämpor man kan få denna gång. Det värsta är vaginala åderbråck! Visste inte ens att man kunde få det. Har även fått på benen, men de är ”bara” fula. I underlivet gör det SÅ ont och har gått så sen v15! Tydligen är åderbråck vanligt ju fler barn man bär, hade jag ingen aning om! Så det här blir verkligen sista graviditeten, tycker allt bara varit jobbigt, haha! Stor skillnad mot tidigare 😅

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men ååååh vad kul!! 🙂 <3 förstår att det känns spännande.. Åh vad tufft.. Hoppas det blir bättre snart.. <3 Snart är det över! Förstår dock att dessa nio månader känns som en hel evighet, haha! KRAM <3

 48. Sofie

  Men så gulligt! Bäst att göra som han säger och ge honom en bebis! 😊
  Jag har två guldklimpar och är så så färdig! Tycker det är helt fantastiskt att föda och ha bebis, men avskyr att vara gravid! 🙊

 49. L

  I december kom äntligen vår son efter några års försök med några missfall i bagaget. Känner redan för att försöka med ett barn till, vill nog ha tre barn som jag känner nu, om man skulle ha den turen att få som man önskar <3

 50. M

  Båda mina barn pratar också om att de vill ha en lillasyster 😂. Man kan ju hoppas att det blir under året iaf. Är inte riktigt rätt tajming nu. Har två barn, 3 och 5 år gamla. Önskar totalt 4 st om man får drömma 🤣 Det är ju så mysigt med små knattar 🤣

 51. Rebecka

  Jag tror på att det snart bor en bebis i din mage! Finare par än er får man leta efter 💕 Du är så klok och fin, och håller alltid en fin ton fast folk kritiserar er och kommer med påhopp. All cred till dig för det 👊🏽
  Vi har bara en son på 3 år och iom vår ålder (jag 43 och maken 41) så blir det inga fler.

  Kram!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men åh hoppas det!! <3 <3 tack gulle du! Blir helt varm i hela kroppen av dina fantastiska ord. TACK <3 kram och vad mysigt med en guldklimp! Visst är treårsåldern helt underbar? Trots att dom kan vara lite trotsiga i den åldern, haha! 😉

 52. Erica

  Måste säga att jag älskar att få följa eran familj. Dom är så himla fina era barn! Jag har två barn och en bebis på väg. Storebror och lillasyster som fyller 6 och 4 i sommar. Bebis är beräknad att komma i maj ❤️

 53. Emma

  Åh vad mysigt!! Min minsta är likadan och låtsas ha bebis i magen varje dag 😍😄 Har två, en pojke och en flicka och väntar tredje barnet nu. Är i vecka 9 så ingen vet än.. 🙈

 54. .

  Åh, hoppas du lyckas få ett till barn. Du har så otroligt fina barn 😍
  Jag har inga barn, vill ha 2-3 men min kille är inte lika intresserad 👎

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men alltså tack! Blir så glad <3 såå härligt! Hoppas du får som du vill till slut <3 kram

 55. Antonia

  Fick min andra grabb i höstas. Vill gärna ha ett barn till men gubben är inte intresserad för tillfället 🤭 hoppas han ändrar sig

 56. Rebecka

  Så fina ni är allihopa! ❤️
  Jag skulle vilja ha max tre barn om jag har möjligheten till att få de. Jag är nu 24 och går runt och längtar varje dag efter att få bli gravid och få mitt första barn, men mannen i huset säger att jag måste plugga klart först.. Blir färdig lågstadielärare till sommaren så kanske är 2019 min tur att bli gravid 😍
  Tack för en fin blogg! Kram

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men åh, håller tummarna för er att allt blir som ni önskar 😀 så spännande! Tack själv, kram <3

 57. Miranda

  Jag har en liten tjej som fyller ett nu den 19! Att året ha gått så fort fattar jag verkligen inte!
  Drömmen är att ha 2-3 barn så Michelle aldrig blir ensam om de händer ngt med mej lr pappan utan att hon kan stötta sej emot sina syskon! Vet hur jobbigt mamma hade de när mormor dog åh vill ej att Michelle ska ha de så.
  Vill även ha dem tätt inpå varann så man gör bort småbarns åren tsm typ 🙂 åh för att dem ska leka lättare ihop 🙂

 58. Hanna Grinneby

  Du har så rätt att barn är en fantastisk gåva och ingenting man kan ta för givet. Du verkar vara så himla genuin, klok och en superbra mamma!
  Jag hoppas att i framtiden kunna bli gravid, men har tyvärr fått höra ifrån läkare att det kanske inte kommer hända efter år med anorexin som gjorde att min kropp tog mycket stryk. Idag är jag frisk och har en fullt fungerande kropp, och om man nu får drömma så önskar jag 2-3 barn i framtiden 😍 ta hand om dig, älskar din blogg/Instagram!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men hur snäll är inte du!? TACK <3 blir så otroligt glad <3 och vad stark du är som gått igenom det!! <3 Håller tummarna att allt blir som du önskar. Du är inspirerande som tagit dig vidare ur anorexin och är frisk idag. KRAM och all kärlek till finaste dig <3 <3

 59. Wendela Carlsson

  Åh vad gulligt! Hur gammal är han nu? Jag och min sambo väntar vårat första barn , är i v34 nu😍

 60. Jennie

  Har en dotter på 3.5år och har nu äntligen blivit gravid igen 🤗 så kommer vara 4 år mellan dom, hade velat ha lite tätare men går det inte så går det inte. Känner mig så lycklig att det äntligen funkat och det är som du säger något man inte ska ta för givet! ❤️

 61. Annichen

  Väntar 5e barnet till sommaren. Dom är 8, 7, 5 & 3,5. Kommer skilja nästan 4 år mellan 4an & 5an som kommer i juni så vill gärna ha ett tätt till efter denna så den också har ett nära syskon, så 6 stycken är drömmen

 62. Amanda

  Vi har också en storebror och en lillasyster ☺️ Födda mars -16 och september -18. Vi hoppas också på att bli gravida med en 3a iår 😍🤞🏼

 63. Frida

  Har 3 barn. Alla inom ett spann på 3 år och 3 månader. Givetvis väldigt kämpigt vissa gånger men så underbart att se hur bra dom också leker 🙂 så nöjd med dom 3!

Annons
stats