En seg nattning + mitt konstiga knep | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

En seg nattning + mitt konstiga knep

Vi har haft så tur med att våra barn sover väldigt bra om nätterna och över huvud taget. Kan typ räkna våra struliga nätter på två händer. Jättetacksam för det och beundrar alla föräldrar där ute som får dåligt med sömn. Man blir ju helt slutkörd som människa när man inte får sova som man borde.. Även struliga nattningar tar ju på krafterna enormt. Ja ja.. Igår hade jag en rätt tuff nattning med Jolie. Hon som alltid brukar vara så nöjd och bara somna direkt när jag ammar henne vid 19-tiden vägrade verkligen att komma till ro och var så orolig. Gnällde och gnydde massor vid bröstet, ville byta bröst, byta sida, ställa sig, lägga sig, sätta sig på mig.. Och allt detta i sömnen! Hon hade stängda ögon hela tiden och vad så grinig. Tror att jag höll på i en timme innan jag kom på mitt SUPERKNEP som jag körde på när Jason var bebis. Jag tog av henne alla kläder + blöjan och hon somnade direkt! Inget mer gnäll och totalt lugn, haha! Förstår inte vad det är med mina barn och att vara nakenfisar. Detta har vi provat så många gånger (framförallt när Jason var liten) och det funkar typ jämt! Från gnäll och missnöje till en totalt nöjd unge. Kände bara att jag måste tipsa vidare ifall det kanske fungerar för någon annan med =) Hur totalt skumt det än låter så har det som sagt verkligen fungerat varje gång på våra barn. Och jag förstår dom! Älskar själv att vara naken, sover alltid naken, trivs bäst utan kläder som skaver, haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Min brukar också säga till om hon vill att man byter blöja, men sådär har jag aldrig testat 🙂

  Har också turen att barnen sover gott (även om stora egentligen är en kvällsuggla). Tror det gör mycket att de samsover också.

  Keam

 2. Sofie

  Haha ja att klä av/på barnen kan verkligen göra skillnad. Minns så väl när vår dotter var jätteliten och vi hade en riktig strul-natt så tokdäckade hon när vi till slut tog på henne pyjamasen. Sambon och jag brukar se tillbaka på den natten som nyblivna föräldrar och skratta åt vilken enkel lösning som till slut funkade

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vi sätter Jolie på toaletten varje kvart när hon är nakenfis här hemma. Perfekt! Man slipper alla olyckor och ungen får lufta rumpan lite! 😉 gjorde samma med Jason!

 3. Sarah

  Det tipset måste jag testa då min son oftast sover oroligt och är svår att natta 😫 men lyckas du få på henne blöjan utan att hon vaknar sen? 🙈 min son skulle säkert vakna igen då men känns lite riskabelt att låta honom sova helt naken hela natten – hej kiss ööööverallt typ 😂😂 kram! 😍

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, vi lyckas få på den 😀 <3 vi brukar hjälpas åt! Jag liggammar i sängen och F drar på blöjan snabbt 🙂 då går det bra! Haha ja man vill inte ha dom utan blöja i sängen en hel natt när dom är så små 😉 KRAM <3

 4. Jaezmine

  Hej fina!
  Nu hör inte detta till inlägget men undrar om det är någon/några böcker som Jason eller Jolie älskar eller något ni vill att han ska läsa som inte finns på bibliotek? Både jag och min son älskar böcker och har turen att en av mina systrar arbetar på bonniers så tänker om det skulle vara någon eller några böcker du vill att jag ska höra med henne om de har? 😊

  Kraaam ❤

Annons
stats