Projekt inbyggd garderob | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Projekt inbyggd garderob

Detta har F för sig just nu och det känns som att det är kaos i hela huset. Vi fick ju in lite offerter och det skulle kosta oss mellan 20-30.000 att bygga garderoben om vi tog in en snickare. Så min händiga man tog tag i det själv och det blir sååå bra! Han har hunnit halvvägs typ och jag är så imponerad. Lika imponerad som när han byggde både altan och veranda i somras utan minsta lilla förkunskap. Men med youtube kommer man långt som han själv brukar säga 😉 Uppdaterar er längs vägen! Har bett honom ta lite bilder under själva processen med så att ni får se lite hur vi har gjort. Färgen kommer som ni kanske förstår inte alls fram på bilden då det är mörkt. Men den är sååå fin. Ska visa i dagsljus senare såklart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats