Saker som du kanske inte visste om oss.. | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Saker som du kanske inte visste om oss..

– Jason är just nu inne i en period där han baaara vill ha på sig sin svarta t-shirt med Adidaslogga. Förstår inte varför men det är bara den han ska ha. Får verkligen vara listig om jag vill att han ska ha på sig något annat =) Under en period tidigare så ville han alltid ha på sig sina fotbollskläder.. Haha! Låter ni era barn klä på sig själva?

– Jag och F är uppe till strax efter midnatt nästan varje kväll.. Varför har inte dygnet fler timmar!? Så svårt at hinna med allt man vill och dessutom försöka få ihop lite kvalitetstid som par. Försöker verkligen bli bättre på att lägga oss i tid men det är så svårt. Efter en intensiv dag med barnen så vill man bara andas ut i soffan om kvällarna.

– Visste ni att jag har över 200 par trosor? Det var något som jag samlade på när jag var yngre av någon anledning. Och jag har kvar dom flesta idag.

– Jag och F hade aldrig varit utomlands tillsammans innan vi fick barnen. Och nu har vi hunnit med en hel del resor efter att dom kom. Gran Canaria flera gånger, Barcelona, Paris och Grekland. Tycker det är underbart att se världen med min familj.

– Saker som vi alltid måste ha hemma i kylskåpet är citron, yoghurt, havregrädde, tomater, ost, smör, ägg, sötpotatis, soja och tomatpuré.

– I början av vårt samboförhållande så åt vi en påse chips per kväll! HELT SJUKT! Tror vi höll på så i ett halvår om inte mer. Inte så hälsosamt men man visste ju inte så mycket bättre som 16åring, hehe.

– Jolie var helt lugn när hon föddes.. Hon var så otroligt fridfull och bara myste in sig hos mig i några minuter innan hon började skrika och tog bröstet. Det var en så speciell känsla att få upp en så lugn bebis på bröstet (utan att något var fel eller så). Barnmorskan sa att hon nog var trött efter förlossningen, haha! Här kan ni läsa min förlossningsberättelse med Jolie. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilia

  Min dotter på 2,5 år har velat klä på sig själv väldigt länge nu. är sällan jag får välja nåt 🙂 till skillnad från hennes jämnåriga kompis där hennes mamma väljer varje dag för hon inte är intresserad. Så olika de kan vara,så kul! 🙂 det är kul att se hennes egna smak och tycke växa fram samtidigt som jag tyckte de var kul när jag fick välja. Hehe 🙂

 2. Jennifer

  Vår dotter är 2,5 år. Hon väljer alltid kläder själv 😊
  Alltså, vaaaaa?? 200 trosor, oj! Jag har typ 15 st 🙈

 3. Isabell

  Kul lista! Ändå tacksamt med en adidaströja.. min treåring vägrade ett tag annat än pyjamashjältarna dräkten med tillhörande mask över huvudet. Himla snyggt på stan haha.. 😉

 4. Sofie

  Hej Gabriella!

  Kan inte du skriva ett inlägg med tips på vad man kan göra med små barn i Jolies ålder eller yngre? Har en 14-månaders och en nyfödd som jag försöker aktivera, men idéerna börjar tryta. 😅 Helst inte aktiviteter i för stora folksamlingar. Hade varit snällt!!

  Kram!!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Åh, de är ju så svårt..:) jag vet faktiskt inte. Vi är ju mycket med vänner! Men bibliotek, öppna förskola? 🙂 finns ju mycket babysång, babycafé osv? Iallafall är i Umeå! Kram kram <3

 5. E

  Min 7åring va likadan. Skrek 20 sek åt sen sov han 10 timmar på bb. Dock så gick hans puls ner under förlossningen så tippar på att han va helt färdig

 6. Nina

  Vår son vill också klä sig själv. Han är 2,5 år. Hans favorit är en t-shirt med glassar på som han hela tiden vill ha 😀

Annons
stats