Helgens fail | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Helgens fail

– Vi fick ju hem vår soffa i april förra året.. Och den har redan gått sönder! Vi kontaktade Sweef som soffan kommer ifrån och fick svar direkt att dom skickar en helt ny soffa. WOW tänkte vi. Vilken fantastisk service! Soffan skulle levereras till oss inom sex veckor. Så vi väntar och väntar. När åtta veckor har gått så söker vi återigen kontakt med Sweef och då ska dom plötsligt inte alls skicka någon ny soffa.. Då ska dom skicka en ny del? Vi tänker “jaha okej…” och accepterar väl det. Varför inte? Lite skumt kanske att dom först lovar en ny soffa och sedan plötsligt ångrar dig. Och dessutom inte hör av sig!? Men det viktigaste är ju att vi får en hel soffa… Så vi väntar! När den nya delen levereras så är det fel del och fel färg, haha.. Och F har redan lagt 40 minuter på att skruva loss den gamla delen.. Så det var bara att skruva tillbaka. Nej, jag är såååå less nu.. Hatar när det ska strula såhär och det tar ju mycket tid och väcker en hel del irritation.. Hur hade ni gått vidare i en sådan här situation? Vi vill typ helst ha pengarna tillbaka och så får dom ta tillbaka soffan. Men samtidigt så gillar jag själva soffmodellen.. UPDATE: Vi har tjafsat med detta företag heeela dagen och jag kommer att uppdatera mer om detta imorgon tänkte jag. Är så otroligt besviken och upprörd.

Här är den felaktiga delen!

– Jag skulle tända lite ljus och göra det mysigt i fredags. F hade kommit hem med lite gotta från affären och vi skulle se ikapp alla avsnitt av diverse serier som vi missat. Efter att jag har tänt alla ljus så känner jag att det luktar bränt. Börjar leta som en galning efter ljuset som ligger mot  något och det visar sig att det är ett av ljusen i vår hylla i vardagsrummet. Ljuset var tydligen lite för långt och låg emot hyllan som låg ovanför. Så det blev ett stort hål av elden, haha.. SÅ typiskt mig.. Självklart kan man inte tända långa ljus när det är ett till hyllplan ovanför men jag tänkte väl att det var för långt till hyllplanet över och trodde inte att det skulle nudda.

(Jag vet inte om det syns men om ni kikar närmre på hyllplanet som är näst längst ner så ser ni det svarta.. Känner mig väldigt korkad..)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Enannanmamma

  Typiskt det där med ljusen. Rusta har fina batteriljus som ger verklighetstroget sken i lyktor. Har de på platser som känns farliga, tex bokhyllor samt i hallen där jag är livrädd att man råkar slänga en vante eller halsduk… 🙂

 2. Elin

  Det finns LED ljus som man kan köpa på tex. Jysk som “fladdrar” precis som vanliga. Levande ljus som glöms/missplaceras är ju vanlig orsak till husbränder. Inhet illa menat! 🙂

 3. Sophie

  Oj, jag hade definitivt inte accepterat att de plötsligt ändrade sig! Stå på dig och bråka vidare. Du kan ju alltid gå via Konsumentverket också om du behöver hjälp! Och angående ljusen, skit i kommentaren från Emma. Ja, det var dumt men det är du medveten om och dessutom upptäckte du ju det i tid! Ingen fara skedd, shit happens. 🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Nu har vi fått klarhet i det och dom tänker skicka en ny soffa efter många om och men! <3 kram kram!:)

 4. Emma

  Vad bra att du känner dig korkad, för att inte ha bättre koll på ljusen man tänder är korkat. Livsfarligt.

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men sluuuta bara! Det förstår jag väl själv som du kanske förstod i mitt inlägg? Kram på dig!

   1. Nicole

    Herregud.. tycker inte att du ska behöva ta skit bara för att du delar med dig av dina misstag! Kram ❤️

Annons
stats