Idag händer det! | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Idag händer det!

Idag så börjar vårt nya liv. F har varit hemma lite från plugg men börjar igen idag. Ska berätta mer framöver om det! Och Jason börjar på FÖRSKOLAN! Känns så otroligt pirrigt och roligt. Vet att han kommer att älska det då han bara vill leka med vänner hela tiden. Hans största fokus i livet just nu är faktiskt att vara social och han vill umgås med typ varenda barn vi möter, haha! Han pratar till och med om att han vill gå över till grannarna i sömnen. Så det blir perfekt för honom och även för oss. Blir lite lättare för oss alla att få ihop vardagen med studier, mitt jobb, Jolie (som blir hemma med mig som vanligt), varandra.. ALLT. Allt blir ju lättare med den avlastningen som förskolan kommer att ge oss.

Är så tacksam för denna tid som vi har fått hemma med vår stora kille. Och det ska bli spännande att följa honom genom detta nya kapitel i livet. Han är så redo som man kan bli och jag är så stolt över vem han är och har blivit. Någonting måste jag har gjort rätt för han är verkligen så otroligt fin och godhjärtad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

    Så spännande med positiva livsförändringar! 😀

    Och på tal om studier… Jag är en psykologstudent som behöver få in lite svar på min enkät till mitt examensarbete! Jag skriver nämligen just nu min psykologexamensuppsats om sociala medier och självkänsla, och försöker därför komma i kontakt med sociala medier-användare som kan tänka sig att svara på min enkät! Så du som läser det här får hemskt gärna gå in och svara på den 🙂

    Länk till enkäten: https://sunet.artologik.net/lu/Survey/23576

Annons
stats