Lägg pengar på något roligare än ränta! | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Lägg pengar på något roligare än ränta!

Inlägget är i ett annonssamarbete med Anyfin

Minns ni att jag gjorde ett samarbete för någon månad sedan ihop med Anyfin? Du kan läsa mer om det här. Responsen på samarbetet blev fantastisk och det var väldigt många av er som laddade ner appen och sänkte era räntor. Tillsammans sparade vi nästan 600.000:- (!!!!) på att sänka våra räntor med hjälp av Anyfin. Hur fantastiskt och galet är inte det!?

Jag tror att dom flesta av oss har någon gång köpt något på avbetalning, dragit iväg med för mycket på sitt kreditkort eller tagit ett onödigt lån. Som t.ex när man har köpt något men inte velat lägga ut för hela beloppet där och då eller när det dyker upp en oväntad utgift i vardagen. Sedan kan det bli att man kanske man ångrar sig i efterhand… För vi är mänskliga och då är det skönt att veta att kan man alltid rätta det med en smart lösning. Därför måste ni testa Anyfin och se vad dom kan göra för just dig och din ränta!

Anyfin handlar INTE om att ta nya lån eller krediter utan precis tvärtom. Anyfin sänker din månadskostnad på de krediter du redan har och det är precis lika bra som det låter.

Såhär går det till:

Det tar bara några minuter att göra hela processen och du förbinder dig inte på något utan du får ett förslag på en sänkning av din ränta som du kan godkänna/neka. Du har med andra ord ingenting att förlora på att TESTA! Jag är säker på att du inte kommer att ångra dig. Jag har själv testat tjänsten för att se hur den fungerar och jag kände bara WOW! Man kan verkligen spara riktigt stora summor pengar på att få sin ränta sänkt med hjälp av Anyfin.

Här nedan ser ni första gången jag testade som visar på hur Anyfin sänkte räntan på en faktura som jag hade via Qliro.

Saken är den att räntorna kan vara väldigt höga hos olika kreditgivare och ibland tänker man inte ens på att det kan röra sig om hundralappar eller tusenlappar. T.ex har du Klarna som kreditgivare så kan du ha en ränta på 19,99%. Det är ju en väldigt hög ränta! Eller har du ett kreditkort kan det ju vara så att man ibland behöver göra om betalningen till en delbetalning men räntan är ofta skyhög. Med Anyfin så kan du fortsätta tjäna poäng på kortet men om du flyttar fakturan till dom så kan ni få det bästa av båda världar, dvs tjäna poäng och spara in pengar på ränta *Winning! Ni kan prova genom att klicka HÄR. Det tar bara någon minut. Prova och se vad Anyfin kan göra för dig i så fall – jag är bomb-säker på att du kommer att bli positivt överraskad!

Eller du kanske har ett mindre privatlån lån via någon bank eller förmedlare? Testa att ladda in din faktura och utmana din ränta! För det måste sägas att det är ju så himla spännande att se hur mycket pengar som du faktiskt kan spara.

Med koden gabriella200 får du dessutom 200:- avdraget på din första faktura. Jag vet att det låter för bra för att vara sant men jag lovar att det inte är det. 

Lova mig att du tar en minut att se över detta och ge det ett försök! Det är ju så mycket roligare att lägga dom där hundra/tusen-lapparna på något annat än tråkig ränta.Vill du veta ännu mer om tjänsten kan du chatta direkt med dom eller så kan du läsa mer om Anyfin genom att klicka här.

Och hörrni! Jag har visat exakt hur Anyfin fungerar på min insta story på instagram om ni vill se mer steg för steg =)

Inlägget är i ett annonssamarbete med Anyfin

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. B, mamma till E

    Jag skickade till dem, men tyvärr kunde de inte ta beloppet på över 300 000, 100 000 som högsta belopp.. Men de kanske kommer på högre belopp :p en väldigt smart grej annars! KRAM 🙂 <3

Annons
stats