Helgen! | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Helgen!

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej på er fina och hej måndag!

Hur mår ni? Jag mår bra och är peppad på en ny vecka. Har varit rätt trött i helgen då jag sovit rätt lite.. Mest mitt egna fel men Jolie har varit lite smått orolig på grund av en ny tand som är på gång. Jag och F är som ni vet såååå dåliga på att komma i säng i tid och kommer alltid på massor av projekt när barnen väl har somnat + att vi ska plugga och jobba, städa och äta kvällsfika, duscha och ja.. Allt det där man vill göra när ungarna somnat för natten. Ja ja.. Jag gillar mina kvällar iallafall men denna vecka har jag lovat mig själv att vi SKA gå och lägga oss i bättre tid.

Vi har iallafall haft en toppen helg! Här kommer en bildbomb! Kram och ha en underbar start på veckan. Hoppas solen skiner hos er med.

TORSDAG: (vet att torsdag inte är helg men ändå, haha)

Vi åt middag hos våra fina vänner och blev bjudna på så god lasagne och glass till efterrätt. Hade med mig pyjamas och tandborste till barnen och dom somnade såå gott i bilen på vägen hem. Dom hade verkligen lekt loss.

FREDAG: 

Blev ett besök på biblioteket och vi lånade massor med nya böcker och lämnade igen gamla. Barnen älskar verkligen att läsa som jag skrivit förr och jag tycker det är så roligt att vi får dela det intresset.

Gick också förbi bokhandeln och köpte denna bok som jag hade beställt in! Vi pratar ju mycket om integritet och magkänsla, att man får säga “stopp” om något inte känns bra osv här hemma. Känns så viktigt att bygga upp mina barn och göra dom starka och medvetna. Och jag tycker att böcker är en fantastisk väg dit i kombination med samtal.

Ranunkel! Min favoritblomma nu på våren =) På sommaren så älskar jag pioner. Vilken är din favoritblomma?

Vi tog en fika på stan!

Blev lite spring på stan också! Jason tyckte att det var så häftigt med trädet fullt av påskägg mitt i centrum! Vi köpte hem lite påskpyssel! Visar er i ett annat inlägg hur det blev.

När vi skulle åka hemåt så ville Jason åka i bagageluckan! Det fick han såklart inte, haha!

Jason fick vara vaken sen i fredags men när han väl somnade så åt jag och F supersen middag. Blev snabbtacos såklart, mmm! Blir aldrig trött på det!

LÖRDAG: 

Åt havregrynsgröt och äggröra till frukost. Så gott och mättande!

Mammas älskling!

Äpple och mandelsmör är bästa melliset tycker både stora och små här hemma.

Har bott i mitt nya linne i helgen. Ni hittar det HÄR.

Barnen har lekt så mycket ute i helgen! Det är så himla härligt att kunna ta vara på det fina vädret. Vattenlek och lek i all lera vi har på tomten. Men snart kommer vi att ha grus och gräs istället! Längtar tills all snö har försvunnit så att vi kan köra igång.

Såhär ser det ut hemma hos oss större delen av tiden! Det är såååå skitigt ute.

Linsbolognese med pasta och parmesan! Så god och snabb lunch =) Sedan åt vi middag hos min svärmor tillsammans med Fs syster. Så trevligt att avsluta dagen där.

SÖNDAG:

Vi hade fina vänner över för brunch och lek! Barnen lekte massor inne men också ute! Och alla ville såklart köra den lilla bilen. Så gulligt! Så härliga timmar vi fick tillsammans. Tjejerna hade med sig så fina blommor till mig och påskägg till barnen.

Vi blåste upp vårt nya “spabad” också! Ska visa er sen! Det är så fint och man kan bada i det året om. Och så lekte vi med barnen ute.

Blev en kvällspromenad också och Jolie somnade i vagnen. Och så avslutade vi kvällen i soffan framför Fuskbyggarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Så härligt ni verkar haft det! Var är Jolies rosa/nude-färgade overall ifrån? Ser ut att vara en bra våroverall i softshelliknande material…) 🙂 Trevlig påskvecka!

 2. D

  Älskar din blogg! Undrar om inte du skulle kunna tipsa om bra underkläder? Tycker man får så fula bröst i amningsbhar men du kanske inte använder det? Exempelvis på bilden ovan på dig i det vita linnet, vad använder du för sorts bh då?

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men tack snälla 😀 köper alla mina på CUBUS 😀 älskar deras push up bh:ar! Använder nästan bara dom!! Kram <3

Annons
stats