Projekt måla om utebord! | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Projekt måla om utebord!

Vårt utebord hade möglat under vintern.. Eller ja, vi tror att det var mögel iallafall. Så nu har vi behandlat det med medel, slipat bort alla svarta, fula prickar (som var typ överallt), behandlat det igen och nu håller vi på att lasera det i vitt. Blir så fint! Återkommer med slutresultatet till er när det är klart om ni vill!? =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessika

  Hej.
  Jag kan ha ställt denna fråga i en kommentar tidigare idag men ser den inte så glömde väl att trycka på skicka eller något! Men det jag undrar över nu när “utomhus-säsongen” drar igång skulle du kunna tipsa om något gott vegetariskt man kan grilla? Tack på förhand!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Halloumi, sparris, paprika, paprika fylld med någon god röra, färdiga korvar av soja (älskar ICAs som finns i kyldisken), göra egna burgare på formbar färs och grilla dom.. 🙂 majskolvar, grönsaksspettar med sojabitar eller annat “vegokött” 🙂 kram

Annons
stats