Beställning till Jolie | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Beställning till Jolie

Jag köpte hem lite smått från H&M nu i helgen då Jolie behöver en solhatt nu när värmen är här! Och så slank det ner lite annat smått och gott. Typ espadrillos till mig och F som jag älskar. Brukar ha dom som slit och slängskor när vi ska till stranden exempelvis. Så skönt med ett par skor som inte trycker åt och som man kan ha som flipflops om man vill =) Brukar ta en storlek större så att dom sitter lite lösare. Och så kunde jag inte låta bli två söta pyjamaser till Jolie, hur gulliga!? Och strandbagen har jag varit sugen på länge! Eller inte just den kanske men har velat hitta en fin sådan men inte gjort det. Så denna var ju perfekt och dessutom rätt billig. Så nöjd med mina inköp!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. gabriellajoss
      gabriellajoss

      Köper större storlek på sockar 😀 dom krymper i tvätten tycker jag 🙂 hon har storlek 21 men köper alla strumpor i typ storlek 25 och dom sitter jättebra!

Annons
stats