gabriellajoss

Gabriella Joss

Ett stort tack

Vill tacka er för all er pepp och ert stöd på mitt inlägg i torsdags om Jolie. Ni är helt fantastiska. Hade inte ens tänkt skriva något efter kontrollen då jag bara kände att jag ville vara för mig själv och gråta, vara ledsen och bara… tänka. Men sedan slog det mig att det faktiskt finns så många som genuint bryr sig om oss och om Jolie. Som tänker på oss inför varje kontroll och förtjänar att få svar och uppdateringar. För ni är verkligen SÅ fina. Och jag blir så varm i hjärtat av att ni har en genuin omtanke för vår dotter. Tack för det <3

Har varit rätt osocial i helgen. Inte orkat så mycket telefonsamtal eller sms.. Lite smått har vi ändå gjort och jag delar vår helg i ett inlägg lite senare. Men tack igen iallafall. Från botten av mitt hjärta. Jag uppskattar er så himla mycket.

Kram och ha en fin dag!

En gammal bild på mig och Jolie när hon var cirka en månad. Tillsammans klarar vi allt <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sindy

    Ååh vad skönt 💗 håller tummarna att allt fortsätter gå vägen så bra som det gjort hittills! Kram på er 💗

stats