Just nu | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Just nu

Inlägget innehåller annonslänkar

– Min plattång har gått sönder och jag är såå ledsen för det. Den har pipit och inte gått att få varm och efter att ha läst på lite på nätet så insåg jag att det är så gott som kört. Har haft den sedan 2013 och använt den typ varje dag i perioder så är ändå nöjd med insatsen den gjort =) Så en ny likadan fast en nyare modell är beställd och jag ser fram emot att få hem den. Märker hur beroende jag är av plattången nu när jag inte har någon. Lockar, plattar och stylar håret med den efter varje tvätt av håret.

– Den där tanten som körde in i vår bil fortsätter ljuga om att hon inte alls har gjort det. Så nu har försäkringsbolagen krävt en skadebesiktning av hennes bil då hon hävdar att det inte finns skador alls på den. Vilket det gör! Och vi har dessutom bilder på det.. Vi får se hur detta går men har vi otur så får vi betala massor med pengar för skador på vår bil som vi inte har med att göra. Vi stod liksom STILLA när hon körde in i oss på VÅR parkeringsplats.. Alltså jag orkar inte.. Blir så trött och ledsen. Hur kan man ens ljuga om en sådan sak? Har man inget samvete? Jag hade själv aldrig kunnat göra det!

+ I helgen är jag peppad på att baka någon god raw kaka! Eller något hälsosamt som går att göra i ugnen! Typ ett bananbröd eller en kladdkaka på dadlar, mmm.. Får se vad det blir! Annars blir det så gott som sockerfritt nu under vardagarna fram till helgen.

+ Jag njuter verkligen av alla mörka mysiga kvällar just nu! Här i Umeå har vi ju ljust dygnet runt på sommaren. Så härligt men ändå inte! Så nu passar jag på att njuta av det mysiga mörkret ute in i det sista och tänder massor med ljus, dricker en kopp té under en filt i soffan och ser någon serie om kvällarna. Mörkret är så himla mysigt tycker jag. Speciellt med vår solcellsbelysning utanför. Sedan måste jag tillägga att jag är rädd för mörkret om jag är ensam hemma ;p Men så länge F är med så är det bara mysigt!

+ Denna vecka har vi mycket härliga planer. Får besök av blivande grannar som ska komma hit och käka middag, jag ska träffa min PT, har flera samarbeten som känns så kul att ordna för.. Ska plantera, beställa gräsmatta, träffa massor med vänner.. Åh, är så peppad på denna vecka. Tycker om när det händer saker och att ha roliga saker inbokade.

+ Vi är ute efter en grill! Det ska vara en bra och ordentlig grill men som ändå inte kostar typ 10.000:-.. Så mycket grillar vi inte, haha. Har ni tips? Berätta gärna! Vi har ingen erfarenhet av grillar så det känns som en djungel =)

Två bilder från helgen när vi pysslade på med ett spännande samarbete! Resultat kommer!

Puss på min sötnos!

Topp: HÄR

Byxor: Gamla från BIKBOK

Jacka: H&M

Skor: HÄR

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. 💖

  Vi har en keramisk kolgrill från axley, köpt på jula. Absolut bästa grillen vi testat! Man kan även baka bröd och liknande i den. Så tips! 😊

 2. Nathalie

  Weber kolgrill får ni mycket för pengarna, vi har en sådan premium och den har varit med i 6 år nu och funkar lika bra än..

 3. Alma

  Köp en webergrill. Vet att mina föräldrar köpte en lite mindre weber, den höll i 17 år…👍🏼😅

 4. Sigrid

  Så märkligt av henne att förneka det. Är ju ändå hennes försäkringsbolag som får betala? Är väl någon lite självrisk hon åker på. Är det den hon vill komma undan?🤔

 5. Nadja

  Hej fina!
  Jag & sambon köpte en gasolgrill från landmann inför denna säsongen. Hunnit använda den ett par gånger & är supernöjda!
  Kramar <3

 6. Liselott

  Så grymt irriterande det där med bilen, hoppas det löser sig smidigt! Min man är iallafall grilltokig och rekomenderar en kolgrill, Weber 57. Kram!

 7. Ida

  Såg att du hade en superfin byxdress på instagram, en svart med blommor, vart kommer den ifrån?😍

Annons
stats