Onsdag | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Onsdag

Hej fina och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er! Vi får snart besök av vänner och ska käka lunch, dricka kaffe och bara mysa. Stora barnen är på förskolan så blir bebismys idag. Så härligt det med ibland för då hinner man prata lite mer, haha.

Önskar er en jättemysig dag. Stor kram!

I måndags var jag hemma hos fina Josefin och tog med barnen. Vi hängde ute i lekparken, drack kaffe, åt sååå goda dadelbollar. Och så blev det träning också sedan när F tog barnen på kvällen. Annars vaknade jag och hade en sååå svullen halsmandel igår. Eller någon körtel. AJ! Precis på halsen och gör sååå ont. Så blev ingen träning för mig igår. Tur jag fick till ett pass i måndags iallafall. Får jag vara ytlig förresten? Jag har sakta men säkert med hjälp av träningen börjat få tillbaka lite rumpa igen. Har under båda amningsperioderna och graviditeterna fått SÅ platt rumpa och det är ju såklart lika fint men jag trivs bättre nu när jag tränar. Känner mig så mycket starkare och snyggare och är bara allmänt gladare. Det är ju måendet som är det viktigaste för mig med träningen men att jag också upplever att kroppen formas och blir snyggare är bara ett så fantastiskt stort plus!

När barnen var nattade i måndags så drog jag spontant ut på kvällen och tog en fika med Tove. Så mys!

Mina älsklingar!! <3 <3

Igår köpte vi en ny telefon till mannen!

Och så hade vi våra blivande grannar på besök. Dom köpte med sig mat och bjöd på supergod middag och så blev det massor av prat, barnen pysslade med lera och lekte lite. Supertrevligt!

Och så har jag fått mina glasögon nu! Ser SÅ bra med dom! Känns så sjukt att jag ser så dåligt utan dom nu när jag äntligen har dom!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats