Fredag | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Fredag

Älskade, älskade fredag! Jag älskar verkligen fredagar fast vi ändå är hemma en hel del hela familjen. Det är något speciellt med fredagskänslan ändå. F pluggar inte lika mycket, Jason är hemma från förskolan och vi hittar alltid på något mysigt ihop. Vi får se hur vädret blir idag men det lutar åt en sväng till biblioteket och en fika eller bara hänga ute på vår altan. Vi måste förbi banken en sväng också för att ordna lite saker.

Önskar er en underbar fredag. KRAM.

Igår hängde jag med denna pärla och några vänner till oss en stund under dagen.

Resulterade i lite shopping och jag fick med mig detta hem! Älskar sugrören och muggarna från IKEA.

Köpte också en såpbubblepistol till Jason! Han blev såå glad!

Mellis!

Och så lite träning på det! Så skönt med den tiden för sig själv och bara köra stenhårt!

Hämtade ut vår nya bil igår med!! ÄLSKAR den!! Ska bli så kul att åka genom Sverige med den nu till veckan och få prova den ordentligt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ella

  Har ingenting med inlägget att göra, men önskar höra dina/era tankar. Du och f ska ju gå parterapi, vilket jag och min sambo också planerar göra. Ett frågetecken som uppstår i samband med detta är att vi saknar möjlighet till barnvakt under terapi-sessionerna. Vår dotter är 7 månader. Vet att ni inte heller har möjlighet till barnvakt, så undrar om ni kommer låta Jolie vara med på märerna eller hur ni har löst det? Tänker att det är svårt att fokusera på samtalet och närvara till 100% när bebis ska rattas vid sidan… Tack för tips!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Vi kommer att gå när Jason är på förskolan och Jolie får följa med.. Har inte så mycket andra alternativ <3 man får försöka få det att funka med hennes sovtid! Kram kram 🙂 <3

 2. Maria

  Hej Gabriella, ja visst är det underbart med fredagar 😃
  Var har du köpt vattensåpepistolen? Måste köpa till mina tjejer 🤗
  Hoppas ni får en underbar helg!
  Kram 💕

 3. Maria

  snyggt bil ❤️
  Kolla din rumpa på det sista fotot! Woow Ser bra ut!👌🏻Jag har en mycket formlös rumpa! Jag känner mig så dålig.

 4. Mia

  Åh, vad fin bil!! Jag kanske missade det men berättade du om den i tidigare inlägg. Dvs ifall den är helt ny? Vad kostade den? SÅ fin!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Nej inte alls 😀 sminkar mig alltid på morgonen och sedan har jag det hela dagen 😀 duschar inte efter gymmet heller, behövs inte! Kram

 5. W

  Hej Gabbi! Detta hör inte till inlägget, men tänkte att jag frågar dig ändå då jag tycker att du är så himla klok. Idag vaknade jag upp med ångest och det händer att jag gör det kanske 1-3 gånger i veckan. Jag tror att det har och göra med att en nära släkting är sjuk och har blivit mycket sämre de senaste veckorna så jag tror typ att jag går och oroar mig för honom hela tiden utan att jag riktigt tänker på det. Har du några bra tips för dagar när man bara känner nejnejnej och känner jättemycket ångest? KRAM och ha en fin helg!

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men alltså tack <3 jag förstår dig verkligen.. <3 försöker alltid leva och tänka efter dessa punkter: https://gabriellajoss.me/2018/05/15/hur-tanker-jag-idag/ <3 förstår att det är jobbigt men man får ta varje dag som den kommer typ 🙁 Och var snäll mot dig själv, det är okej att känna <3 försök att hitta grundproblemet och är det som du säger på grund av släktingen så försök att tänka efter mitt inlägg som jag länkade, stor kram till er <3

Annons
stats