Hur blir man lycklig? | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Hur blir man lycklig?

Fick denna fråga på insta story och tänkte att det vore kul att göra ett inlägg kring det! Jag jobbar fortfarande på alla dessa punkter men för mig tror jag att detta är fokus till att bli och få vara just LYCKLIG genom livet.

– Sluta jämföra dig med andra! För mig har detta varit så viktigt och jag har fortfarande så lätt att falla dit ibland. Man får verkligen påminna sig själv om att man inte ska jämföra sig eller tävla med någon annan än just sig själv!

– Komma ihåg att ingen kan göra dig lycklig förutom DU. Detta tror jag att många kanske faller på. Man sitter och väntar på att någon ska komma och göra en lycklig men jag tror att det i grund och botten måste komma inifrån. Ingen annan kan påverka din lycka förutom du.

– Träna! Jag blir så glad och fylld av energi när jag tränar och rör på mig. Blir alldeles sprudlande glad efter vissa pass till och med. För mig har det verkligen gjort bra att röra på mig! Det blir nästan lite som ett beroende och jag vill fortsätta träna just för att jag vet hur glad jag blir av det.

– Sänk kraven! Även denna punkt måste jag ständigt påminna mig själv om. Det känns som att dom flesta i dagens samhälle har skyhöga krav på sig själva på alla fronter! Det är okej att bara vara, det är okej att misslyckas, det är okej att inte orka, det är okej att servera halvfabrikat till barnen ibland, det är okej att må dåligt, det är okej att äta godis varje dag i en hel vecka bara för att man känner för det.. Det är okej att vara precis den man är och det räcker så.. <3

– Omge dig med människor som vill dig gott och som får dig att må bra. Jag har verkligen skalat bort alla energisugare i mitt liv. Förut så umgicks jag ofta med folk som fick mig att må dåligt på grund av olika anledningar och det skulle aldrig falla mig in idag! Om det inte känns bra så är det okej att göra slut- oavsett om det är en vän, en släkting eller en partner. Jag mår som bäst när jag umgås med mina barn, att få ha dom nära mig, höra dom skratta och leka. Det ger mig lyckorus!

BIlder av: Katya Photography

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Ja ”gjorde slut” med en vän som var en riktigt energitjuv och de var en sån lättnad efteråt även om man känner sig elak där och då..
  Sen har ja svärföräldrar som ja tycker är energitjuvar ibland då de är ganska negativa av sig, de är inte jag.
  Tycker de är jättejobbigt och vill inget annat än att ha en bra relation till dem, speciellt nu när vi fått barn också…

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   SÅ bra ju <3 förstår dig helt!! Säg ifrån om dom är dryga.. Och jag vet precis hur det är att ha dålig relation till föräldrar och/eller svärisar.. 🙁 ! Kram kram <3

 2. Ella

  En liten fråga, du som bloggar endel om vegetariskt. Kollar ni på innehållsförteckningen när ni köper godis? Tänker om det är tillsatser av djur i godiset. Brukar själv försöka äta vegetariskt men är mer flexiterian men är lite nyfiken på hur ni gör.
  Kram

Annons
stats