Vilka dagar! | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Vilka dagar!

God morgon fina <3

Alltså wow vilka dagar vi har haft. Helt fantastiska! Massor med jobb men också en hel del avkoppling och roliga grejer. Vi har hunnit med både Göteborg och Stockholm och vi har haft det så härligt. Barnen har varit så glada och lyckliga och samtidigt så har vi fått mycket gjort. Hade inte kunnat bli bättre. Ska jag vara ärlig så längtar jag hem nu såhär efter en vecka men vi har ett par dagar kvar här i huvudstaden med lite saker som ska bli gjorda + ett event som jag ska gå på under tisdagskväll. Sedan bär det av hemåt!

Här kommer en bildbomb! Önskar er en underbar start på veckan.

Stor kram!

Under min födelsedag så hängde vi på Liseberg och barnen älskade det!  Jason ville absolut inte åka därifrån när det var dags och Jolie älskade alla kaniner och karuseller. Hon pekade på allt och sa “aaaah” och “woooo” och “ooooh”, haha.. <3 Älskar verkligen vegostället dom har på Liseberg. Om det är något som är GOALS så är det verkligen det. Mmmm så gott!

Kommer sakna denna juice.. ÄLSKAR denna och köpte den jämt i Göteborg. Vill typ flytta dit bara på grund av denna, haha.

Dagen innan jag fyllde år så frågade F om det fanns något speciellt jag ville göra eller något jag önskade mig.. Haha, det enda jag har önskat sedan Livly öppnade butik i Göteborg är att få besöka den! Så det fick jag göra heeeelt i lugn och ro utan barn och man. SÅ mysigt där inne så jag dör.. Nu blir det lite obetald reklam här för Livly men jag tycker fasiken att dom är värda den för hur fint hade dom inte!? Dröm! Fick med mig lite till barnen med. Går ju inte att hålla sig, haha.

Hann också träna på hotellets gym i Göteborg =)

Och blev överraskad av Metapic son jag jobbar ihop med, tusen tack!! Blev så glad.

Hängde på rummet och så blev det en del jobb + take away när barnen somnade.

 

Och igår var vi på Gröna Lund med LOPPI och Childhood. Fick se drottningen, åka karuseller och springa runt i regnet. Var faktiskt sjukt mysigt trots vädret! Vi var där hela eftermiddagen och kvällen och Jolie fick bland annat prova att åka för första gången. Hon tyckte det var så spännande.. På hotellet så duschade vi barnen gjorde dom i ordning för natten och sedan fick dom somna i vagnen medan jag och F gick ut och åt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. M

  Jag kommer ihåg när ni bodde i Göteborg när min son var 18 mån (han blir 7 år i nov 😂🙈) så åkte jag och min man till liseberg själva och då såg jag dig och din bror och ev farmor/mormor. Jag kommer ihåg att du skrev på din blogg dagen att du skulle dit . Så när vi åkte så tänkte att tänk om jag får se er (inte på ett stalker vis 😂)
  och vet du jag såg dig och vart så glad 😂
  Och nu insåg jag att jag har följt dig på bloggen varje dag i ca 5 år

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Haha men åååh vad roligt 😀 <3 sååååå kul att läsa ju!! 😀 <3 och jag blir så glad att du hängt med så länge, kram <3

 2. J

  Såg Jolie och Fjodor på Liseberg när dom Stig och väntade på er som åkte rabalder, blev helt till mig eftersom jag följt er i typ 5 år och så ser jag er på Liseberg bara sådär🙈🙈

 3. Carina

  Älskar Göteborg …… bara synd att det är så långt att åka dit . Var har du köpt jeans jackan och den beige kjolen ?? Såå fina,

 4. Therese

  Åh vilka härliga dagar! Underbara bilder. Häftigt att barnen orkar med så mycket! Våra barn blir lätt gnälliga när vi flänger runt, tyvärr. Helst med bilen haha. TRÅÅÅÅÅÅKIGT I BILEN MAMMA säger 3-åringen direkt när vi kört ut från garaget 😂😂
  Tycker Jolie är så lik sin pappa ❤️ Kanske lite för att de har typ samma frisyr (😂😍) men hon är så lik 🥰
  Tycker du Jason är i bra ålder för Liseberg? Eller hade ni kunnat vänta ett tag? Våran stora är 3 år och vi funderar på Liseberg men kanske kan ta det nästa år..?
  Tack för en bra o varm blogg ❤️

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Hahaha Jason säger också att allt är tråkigt just nu när vi gör något som inte faller honom i smaken ;p men på alla dessa roliga grejer har han bara varit så peppad och sååå glad 😀 <3 Jamen visst är dom 😉 dom är kopior på alla vis! Han såg ut precis så som liten om man kikar på bilder <3 Nej, tycker det var perfekt! Dom har så mycket för barn och det är ju rätt långa köer så man hinner typ med allt + lite till på en dag 😀 så kör! Kram och tack för fina ord <3

 5. Sophia

  Alltså gabbi! Måste bara få säga fy f*n va fin du är! WoW!!
  Å Jason och Jolie, wow vad fina dem är tillsammans och du och F så sjukt fina föräldrar till era små!
  Stor inspiration till en 20-årig tjej som älskar att följa er oerhört fin, genuina och vackra familj!🌸

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Men gulle du <3 <3 alltså mitt hjärta gör typ skutt av dina fina ord!! Du är ju FÖR fin <3 <3 tack snälla underbara du. Du gjorde min dag (eller snarare min vecka och månad haha). KRAM <3

 6. Johanna

  Grattis i efterskott! Kul att du hade en så bra födelsedag :-).
  Tänker att du kan be din butik i Umeå att ta in Råsaft? Jag dricker den varje morgon och älskar den, finns överallt i Sthlm (allt från Willys till Coop osv). Butiker brukar ju vara schysta och ta in!
  Kram

Annons
stats