gabriellajoss

Gabriella Joss

Nu är projekt kontor igång!

Alltså hur fin vän har inte jag!? Kom hit igår sent ikväll och hjälpte oss att måla (eller typ målade allt, haha) fram tills efter midnatt. Såååå tacksam är jag och nu är det typ klart med väggfärgen och vi ska bara bättra på lite där det inte är heltäckande. Trodde det skulle behövas två lager men det behövdes inte. Färgen är så mycket finare än vad jag någonsin hade kunnat föreställa mig och jag är överlycklig över hur bra det blev. Ska visa er bilder när det är helt färdigmålat och vi har bättrat på lite. Så håll utkik! Kommer nu i dagarna (förmodligen redan imorgon) =) Snart väntar det roligaste – inredningen! Är sååå peppad!

Såhär såg rummet ut före! Helt vita väggar som nu är greige! Sååå fin färg verkligen. Som min vän Josefin sa så blir man verkligen lugn av färgen! Och det är ju perfekt till ett kontor tycker jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sarah

    Åh spännande att se, vi flyttar snart och jag letar efter en färg som ska passa både på hela undervåningen och en del av övervåningen för att det är öppet överallt och jag vill inte ha vitt. Men ändå en färg som inte är en färg. Om du fattar vad jag menar 😅
    Visa gärna bilder och NCS-kod 🙌
    Kram

  2. isabell

    Omg vad ni var lika varandra på första bilden! Satt länge och tänkte ”va? har gabriella en sån tatuering? Aldrig sett den i bloggen!” Shiiit vad lika haha! 🙂

stats