Dom första bilderna som jag tog på gravidmagen.. | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Dom första bilderna som jag tog på gravidmagen..

..Men som jag aldrig visade er. Hittade dom i en mapp på datorn igår och kände att jag bara ville dela med mig till er! Vilka minnen alltså.. Och tänk att vi bodde i vår första bostadsrätt då. Hur galet!? Har verkligen hänt mycket sedan dess.

Magen var sååå uppblåst! Har varit så i början av båda mina graviditeter! Dessa två bilder är tagna typ någon minut efter att jag fick beskedet på graviditetstestet =) Tänk att det var Jolie där inne hela tiden. Så ofattbart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria✨

    Jag hoppas att du blir gravid igen. Jag tror att du kommer att ge oss den nyheten snart!😍🙂
    Jag planerar att bli gravid snart.

Annons
stats