God morgon tisdag! | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

God morgon tisdag!

Och hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Idag har jag ett läkarbesök inbokat då jag har haft sååå mycket hugg under ena revbenet. SÅ läskigt men jag har inte riktigt tagit tag i det. Pratade med 1177 igår och sköterskan som jag pratade med tyckte absolut att jag skulle kolla upp det så då känner jag att det kanske är lika bra att jag gör det. Har haft så lite till och från på den sidan under senaste tiden men inte ens tänkt på att det skulle vara något allvarligt… =) Men vi får väl se vad dom säger. Förhoppningsvis är det ju bara något med musklerna eller nerverna som har hamnat i kläm när jag har tränat eller så.

Senare idag ska jag möta upp en vän och då tar jag med mig barnen så att F kan pyssla på klart med grunden för gräsmattan som kommer imorgon.

Kram på er och ha en underbar dag!

Igår var vi bara hemma och badade, solade och umgicks. Och mot eftermiddagen så tog vi en promenad till en lekpark. Trodde det skulle vara rätt kyligt då det precis hade regnat men guuuud vad varmt det var!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria✨

    kolla din röv på det första fotot! Wow ser bra ut! Jag har en mycket formlös rumpa! Jag känner mig så dålig 😞

  2. Cissi

    “Big brother” som i storebror till sin lillasyster, eller som storebror till kommande lillesyskon? 😍

  3. karin

    Det hade jag också, fast bara på höger sida. Det visade sig vara gallsten som är väldigt vanligt efter man fött barn pga hormonerna eller om man äter mycket fet mat! 🙂 säkert ingen fara. Kram

Annons
stats