gabriellajoss

Gabriella Joss

Äntligen gräsmatta

Äntligen, äntligen, äntligen gräsmatta! Idag levererades vårt gräs och ingen är lyckligare än jag! Nu pågår intensiva timmar och vi får en del hjälp med att rulla ut allt detta vilket är tur. Vill ni se slutresultatet sen? Kram och ha en underbar dag! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cissi

  Jaa, jag vill se resultat. Jag vill se hur det såg ut före oxå 😃 Vi ska rulla ut nästa sommar 🤗

 2. Therese

  Vad fint! Vi funderar också på att köpa “färdigt” gräs och rulla ut. Kan du berätta hur ni gått tillväga? Pris, instruktioner för utrullningen osv? Vore jättetacksam om du ville göra det🙂

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Kostade cirka 30.000 och sedan hyrde vi också in en kille med “traktor” (vet ej vad bilen heter, haha) som lyfte ner alla pallar från lastbilen 🙂 instruktioner för hur man rullar finns typ överallt på nätet. Vi googlade bara och följde det som stod, det är superlätt, kram kram <3

 3. Sara

  Var har ni köpt gräset? Var det lång leveranstid? Vi funderar oxå på att rulla gräs här i Umeå och funderar på bästa alternativ.
  Mvh

 4. Andrea

  Wow minns känslan när vår gräsmatta kom och rullades ut. Ljuvligt! Tänk på att det ska vara minst 5-10 cm matjord under för att gräsmattan ska få rätt näring. På flera ställen hade de missat detta hos oss och vi har fått dressa om vår gräsmatta flera ggr efter detta. Lycka till <3

stats