Igår | Gabriella Joss
gabriellajoss

Gabriella Joss

Annons

Igår

Inlägget innehåller annonslänkar

Igår startade jag dagen med ett läkarbesök! Vi konstaterade att det mest troligt är en muskelskada som jag trodde från början. Någon som vet om det läker av sig själv eller behöver jag göra något speciellt? Såhär såg jag ut igår:

Jacka: HÄR

Tröja: HÄR

Byxor: HÄR

Sandaler: HÄR

Tog en promenad till min fina Josefin, vi åt lunch ute och sen tog vi en promenad tillbaka till henne och drack kaffe + beställde massor med grejer till mitt kontor. Så kul det ska bli att visa er allt sen! Kommer bli SÅ bra. När Jason hade slutat på förskolan så kom F dit med honom också och så hängde vi alla tillsammans ett tag och sedan gick vi ut och lekte i lekparken. Vi åkte sedan hem, åt middag, jag åkte och tränade och så blev jag upphämtad av min vän Jeanette på gymmet! Och så bjöd hon på middag på stan! Så mysigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
gabriellajoss

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. S

  Såg att ni hade varit på Dinosaurie utställningen i helgen som var ;D Var den super läskig eller är det värd en tripp ditt med 2,5 åring och en 4 åring? Vi bor nämligen också i Umeå så det är nära och bra till Skellefteå :p

 2. Mia

  Kunde inte läkaren svara på det?
  Det beror ju på hur allvarlig och vad för muskelskada det är. Men det mesta läker ju ut med vila och tålamod😊

 3. Sanna

  Muskelskador brukar läka ut av sig självt! Men ta kontakt med en bra sjukgymnast också! Jag har just nu en ganska ordentlig muskelskada i knät och det har tagit 6 månader och den är fortfarande inte bra.. men det beror på hur illa det är! Men sjukgymnasten är hur toppen som helst med just sånna skador!

  Btw äääääälskar din blogg! Enda bloggen jag läser faktiskt! Du lägger upp allt så himlans bra! Allt är super intressant!
  Lycka till och ta det lugnt! 😁

  1. gabriellajoss
   gabriellajoss

   Ja, vad bra! Hoppas det går över snabbt! 🙂 Men tack snälla du, du anar inte hur glad jag blir för så fina ord!! STOR KRAM!! <3 <3

Annons
stats